Jump to content

Angelo Gilleti

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Car Racing, Sim Racing

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Angelo Gilleti's Achievements

  1. Angelo Gilleti

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Η άποψή μου είναι ότι μόνο το simulation σε οδηγεί σε high-end λύσεις, οι οποίες απαιτούν αποκλειστικά PC. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μιλάμε για "παιχνίδι' αλλά για πρόκληση. Οτιδήποτε άλλο εντάσεται στην σφαίρα του καθαρού "παιχνιδιού" και της ψυχαγωγίας. Ένας racer "ψυχαγωγείται" μόνο όταν κερδίζει, και όταν χάνει ίσως και να μην έχει διάθεση να μιλήσει ή να φάει. Ένας πιτσιρικάς όμως που θέλει ένα story με δράση και ένταση, μπορεί άνετα να πάρει αυτό που θέλει με μια κονσόλα. Όχι όμως ένας racer.
  2. Για μονοθέσια είναι μια χαρά, για GT3 βάζεις άλλες δύο ίδιες και έχεις ένα ωραίο triple-monitor setup!
  3. Μα και φυσικά διάβασα γρήγορα τους όρους... Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, Θα το ρωτήσω εδώ γνωρίζοντας ότι δεν ειναι το κατάλληλο σημείο, αλλά έχω ήδη επικοινωνήσει με τον admin του φόρουμ απο την ημέρα της εγγραφής μου, και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θέλω να ποστάρω μια αγγελία προς πώληση αλλά δεν έχω την επιλογή του να δημιουργήσω ένα νέο θέμα που να αφορά το αντικείμενο που θέλω να πουλήσω. Τι κάνω λάθος; Έχω μόνο την επιλογή να δώ την ενότητα της ζήτησης, αλλά όχι της πώλησης. Πως μπορώ να φτιάξω μια αγγελία για πώληση; Ευχαριστώ παίδες και πάλι συγνώμη...
  5. Ναι σ' ευχαριστώ... την βρήκα, και όντως δεν την έχω βάλει, διότι ακόμα είμαι σε φάση στησίματος. Την είχα ξεχάσει ότι υπάρχει... ?
  6. Σ' ευχαριστώ... Κάτι που με κάνει το βράδυ να πετάγομαι απο τον ύπνο μου [λέμε τώρα...] είναι ο "τζόγος" που έχει η βάση της Fanatec σε σχέση με αυτήν της Simcube 2. Μπορεί αυτό να μετριαστεί κάπως; Είναι όντως ενοχλητικό; Φαντάζομαι ότι εξαρτάται και απο τις ρυθμίσεις του Force Feedback;
  7. Το γνωρίζω αυτό, αλλά αν υποθέσουμε ότι το προσπερνάω, και κρίνουμε μόνο την ποιότητα και την αίσθηση π.χ. των πεντάλ της Heusinkveld ή του Simcube 2 σε σύγκριση με αυτά της Fanatec, τότε αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το gap είναι αισθητά μεγάλο, ή όχι.
  8. Την κάρτα την εχω πληρωμένη και έχω αποφασίσει να περιμένω... Θα περιμένω, δεν έχω θέμα για λίγο καιρό ακόμα [ελπίζω...] Με διάβασες. Προς τα εκεί κοιτάω αλλά όπως είπα δεν νοιώθω σίγουρος. Ναι ξέρω ότι το Simcube 2 είναι λεφτά, και ακόμα περισσότερο τα τιμόνια τους, αλλά φήμες λένε ότι η αίσθηση είναι καλύτερη. Κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία; Θα εκτιμούσα να ακούσω γνώμες! Όσο για την Heusinkveld έχω αγοράσει το λεβιέ ταχυτήτων τους που μου άρεσε λόγω μικρού μεγέθους και ιδιαιίτερου σχήματος που ταιριάζει με το rig μου, αλλά ακούω/διαβάζω τα καλύτερα για πεντάλ τους, και αναρωτιέμαι αν έχουν απόσταση απο αυτά της Fanatec. Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω έμπειρες γνώμες!
  9. Θα είμαι ειλικρινής. Χτίζω ένα μηχάνημα, και είμαι σχεδόν έτοιμος πλην της κάρτας γραφικών, την οποία όμως περιμένω εδώ και 10 μήνες... Οπότε είμαι ακόμα στην αναμονή, εξού και η μη-χρήση αυτών που πουλάω. Μέσα σε αυτό το διάστημα της αναμονής των 10 μηνών, αγόρασα τμηματικά όλα αυτά τα κομμάτια της Fanatec, πιστεύοντας ότι μου ταιριάζουν, αλλά και λόγω του οικοσυστήματος που έχει η εταιρεία, που σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας για το support μετά την αγορά. Πλέον το έχω μετανοιώσει και σκοπεύω να αγοράσω τα διάφορα κομμάτια απο διαφορετικούς κατασκευαστές. Ομολογώ ότι ακόμα δεν είμαι 100% βέβαιος για την πώληση, και κάθε "ένσταση" ή επιχείρημα απο τα πιό έμπειρα μέλη του φόρουμ είναι ευπρόσδεκτη.
  10. Ευχαριστώ και συγνώμη... δεν θα επαναληφθεί.
  11. Καλημέρα παίδες, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θέλω τα φώτα σας... Έχω αγοράσει το πακέτο Fanatec Podium, τα Clubsport v3 πεντάλ, τα Podium Mounting Brackets, το Podium Kill Switch και το Podium Hub. Το συνολικό κόστος ξεπέρασε τα 2700€. Τα έβγαλα απο τα κουτιά τους, έχω περάσει κάποιο διάστημα ασχολούμενος με το να δω το πως και το τι σχετικά με το rig μου, και έχω πάρει την απόφαση να τα πουλήσω. Τα κομμάτια είναι εκτός συσκευασίας [έχω και τα κουτιά τους] αλλά είναι 100% αχρησιμοποίητα/αφόρετα/αδούλευτα. Σκέφτομαι να τα πουλήσω, και θα σας παρακαλούσα να μου πείτε που μπορώ να το κάνω αυτό μέσα απο το thelab.gr, ή μέσα από κάποιον άλλον σχετικό χώρο. Οι τιμές που θα τα δώσω θα είναι πραγματικά δελεαστικές [το βέβαιο είναι ότι αυτός που θα χάσει θα είμαι εγώ...] για όποιον ενδιαφέρεται, μιας και πρόκειται για αδούλευτα κομμάτια. Podium Racing Wheel F1® FANATEC.COM ClubSport Pedals V3 FANATEC.COM Podium Mounting Brackets FANATEC.COM Podium Kill Switch FANATEC.COM Podium Hub FANATEC.COM
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.