Jump to content

thymis

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

thymis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ακριβώς όπως το πες, ψαχνομαι από το 0 σε όλα, απο υπολογιστή, πρόγραμμα μέχρι κάμερες κτλ.. Τώρα το ξεκινάω! Οποιαδήποτε βοήθεια μου δώσετε, θα ειναι σωτήρια! Η απορία μου όσον αφορά τα mac είναι αν κοστίζουν τόσο επειδή πληρώνεις το όνομα ή όντως αξίζει. Και μιλάω πάντα για να κάνεις δουλειά όπως θέλω εγώ, όχι για μόστρα. Το lenovo που πρότεινε ο gdp77 μου φάνηκε καλή περίπτωση.
  2. Ok, οπότε απο πόσα ram και πανω? Μπορείς να μου προτεινεις καποιο?
  3. Είμαι στην αναζητηση και σε αυτό το κομματι, για επεξεργασία βιντεο για youtube. Σκέφτηκα να ξεκινήσω πρώτα με την αγορά ενός καλού laptop και μετα να αναζητήσω συμβατό πρόγραμμα μιας και δεν θέλω απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο.
  4. Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά ενός laptop για χρήση επεξεργασίας βιντεο, να μπορεί να σηκώσει πολλές εργασίες ταυτόχρονα και να έχει καλή αυτονομία. Έριξα μια ματιά στο macbook air 13 M1, θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο, μου φαίνεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αλλά δεν ξέρω μήπως θα μπορούσα να βρω και κατι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.