Jump to content

elli_lab

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elli_lab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Δηλαδή αυτός που τα τοποθέτησε;
  2. Tους έχω εξοφλήσει αλλά δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται, θέλω απλά να μάθω αν υπάρχει αυτό το θέμα γενικά. Όπως μου λέει τα ''VOLKSWAGEN'' κουφώαμτα και αυτά οτι εχουν θέμα επειδή είναι μεγάλα κια βαριά. Δεν εφαρμόζει στην άλλη πλευρά (σε σχέση με το χερούλι) δεξιά πάνω και πρέπει να δώσεις ένα απαλό σπρόξιμο με το χέρι για να ακουπήσει στην κάσσα.
  3. Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα. Μου τοποθέτησαν καινούργια κουφώματα. Ένα κούφωμα-μπαλκονόπορτα ανοιγόμενη / ανακλινόμενη διαστάσεων περίπου 95*210cm, έχει πρόβλημα όταν είναι σε ανάκλιση και θέλεις να το κλείσεις, δεν κουμπώνει καλά στην πάνω δεξιά πλευρά ( το χερούλι είναι από αριστερά). Έφερα τον τεχνικό που τα πέρασε και μου λέει ότι σε κουφώματα που ξεπερνάν ένα συγκεκριμένο πλάτος, το δικό μου έχει συνολικό πλάτος περίπου 95cm, συμβαίνει πάντα αυτό και πρέπει να βάλεις χέρι για να κάνει καλή επαφή το κούφωμα με την κάσα (πλαίσιο), επισημαίνει ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες. Η ερώτησή μου είναι, ισχύει αυτό ; Δυστυχώς είμαι αρχιτέκτονας, γνωρίζω κάποια πράγματα, αλλά όχι για τον μηχανισμό των κουφωμάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.