Jump to content

Nickmannn

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Nickmannn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dual Hinge by AWS3D - Thingiverse WWW.THINGIVERSE.COM This is a hinge that I designed for a box slightly bigger than a shoe box. The box needed hinges on the inside without mortising the thin walls. Short cabinet hinge screws should work fine. The three and...
  2. Ναι όπως την εικονα είναι.Αυτός ο μεντεσές που δείχνω είναι οκ αλλά είναι πλαστικός και δεν βολεύει. Ο μεντεσές που έδειξες δεν είναι γι αυτό που σου λεω. Είναι για ξύλο που θέλει σκάλισμα συν ότι είναι τεράστιος.
  3. Λοιπόν η κατασκευή έχει ύψος 30 πόντους χ 13. Η πόρτα δεν καλύπτει την κάσα εξωτερικά όπως στα ντουλάπια τις κουζίνας αλλά καλύπτει ακριβώς το κενο.... όποτε η πόρτα χρειάζεται να μπαίνει και λιγο μέσα.Ο μεντεσές και 7 πόντους να ναι δεν με ενοχλει. απο όσα καταλαβαινω πρέπει να έχει δυο σημεία που να γυρίζει και οχι έναν.
  4. Καλησπερα Προσπαθώ να κάνω την εξής κατασκευή. Τύπωσα αυτόν τον μεντεσέ σε πλαστικό στον εκτυπωτή μου αλλά όπως ξέρετε τα πλαστικά έχουν τα θέματα τους. Προσπάθησα και ρωτησα στα τοπικά μαγαζιά δεν μπόρεσε κάποιος να με βοηθήσει. οσους μεντεσέδες βρηκα είναι αυτοί οι απλοί αλλά δεν κάνουν. καποια γνώμη ή σκέψη; ΕυχαΡιστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.