Jump to content



  • Ξαναγεμίστε εύκολα και οικονομικά


    rev_iconLab_farb1.png

     

    Όλοι μας λίγο πολύ θα έχουν έρθει αντιμέτωποι με το κόκκινο λαμπάκι του εκτυπωτή που τους ενημερώνει οτι το μελάνι/τόνερ που χρησιμοποιείται, έχει τελειώσει. Η αγορά μελανιών ήταν πάντα δυσανάλογη με την αγορά ενός εκτυπωτή, μιας και σε πολλές περιπτώσεις - μιλώντας από την εμπειρία μου - το κόστος αγοράς γνήσιων αναλωσίμων εκτυπωτή, πολλές φορές ήταν σχεδόν ίδια με την αγορά ενός καινούργιου εκτυπωτή!

    Την ανάγκη της αγοράς για φθηνότερες εκτυπώσεις, ήρθαν να καλύψουν πολλές εταιρίες αναγόμωσης μελανιών, οι οποίες αναλαμβάνουν να σας ξαναγεμίσουν τα άδεια μελανοδοχεία σας ή ακόμα να σας προσφέρουν "κάντο-μόνος-σου" λύσεις με σετ γεμίσματος στο σπίτι. Μια από αυτές τις λύσεις, μας έρχεται από τη Γερμανία, όπου θα σας παρουσιάσουμε δύο προϊόντα της εταιρίας Farbtoner, το συμβατό τόνερ για Xerox 6180 και το σέτ γεμίσματος για τον εκτυπωτή HP3000 το οποίο συμπεριλαμβάνει 3 Chips.

    user400_pic4352_1256504011.png

     

    Τα μελάνια της δοκιμής

    Λίγα λόγια για την εταιρία

     

    %CE%91%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%

     

    Η εταιρία Farbtoner.com GmbH ιδρύθηκε το 2004 με έδρα το Αμβούργο και σκοπός της είναι να παρέχει φθηνές και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των αναγομωμένων/ανακυκλωμένων μελανιών. Η εταιρία παρέχει τα προϊόντα της σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ η γκάμα των προϊόντων της παρέχει ανταλλακτικά τόνερ, chips, OPC Drums και ανακυκλωτές συμβατών κασετών τόνερ.

    Για την κατασκευή των προϊόντων της Farbtoner.com GmbH, χρησιμοποιείται μελάνι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μελανιών στην Ιαπωνία, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης μέσα από αυστηρές δοκιμασίες εκτύπωσης, έτσι ώστε οι πελάτες της, να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, σε ανακυκλωμένα προϊόντα τα οποία δε χάνουν, σε σχέση με τα αντίστοιχα αυθεντικά.

     

    Συμβατό τόνερ για Xerox 6180

     

    To συμβατό μελάνι που μας ήρθε, ήταν έτοιμο cartridge και απλά το τοποθετήσαμε σε έναν εκτυπωτή Xerox 6180 το οποίο είχαμε διαθέσιμο και δοκιμάσαμε. Τα αποτελέσματα των εκτυπώσεων με το κανονικό μελάνι και με το συμβατό της farbtoner τα βλέπετε παρακάτω. Η ποιότητα είναι εφάμιλλη του αυθεντικού και γενικότερα μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση του ανταλλακτικού του οποίου λάβαμε.

     

    comparison.png

     

    Δοκιμαστικές σελίδες με το αυθεντικό (αριστερά) και το συμβατό (δεξιά)

     

    Σέτ γεμίσματος για τον εκτυπωτή HP3000

     

    Οσον αφορά τα πράγματα για τον HP3000 "δυσκολεύουν" κάπως. Δεν έχουμε σε αυτή τη περίπτωση έτοιμο το cartridge, αλλά τα εξής σύνεργα:

    - Μπουκάλια με τη πούδρα εκτύπωσης

    - Χωνάκια για την εισαγωγή της πούδρας στο cartridge

    - Chip για την επανεκκίνηση των διαθέσιμων εκτυπώσεων από το cartridge το οποίο χρησιμοποιήσαμε

    Για να μπορέσουμε να γεμίσουμε το άδειο cartridge το οποίο έχουμε πρέπει να κάνουμε τα ακόλουθα:

     

    user400_pic4355_12565078992222222.png

     

    Τρυπάμε το cartridge και αδειάζουμε με προσοχή το περιεχόμενο του. Αυτό το βήμα γίνεται για να μην έχουμε ανάμειξη δύο διαφορετικών τύπων πούδρας εκτύπωσης, πράγμα το οποίο γενικότερα πρέπει να αποφεύγεται. Σε επόμενο ξαναγέμισμα των μελανιών δεν θα είναι απαραίτητο, μιας και η πούδρα εκτύπωσης θα είναι η ίδια.

     

    user400_pic4356_12565078991111111.png

     

    Στη συνέχεια κλείνουμε τη τρύπα που ανοίξαμε και γυρνάμε ανάποδα το cartridge και τρυπάμε πάλι και με τη βοήθεια του χωνιού του οποίου μας παρέχεται, ξεκινάμε και γεμίζουμε το cartridge με τη πούδρα εκτύπωσης.

     

    user400_pic4358_1256507899.png

     

    Κλείνουμε την τρύπα πάλι και προχωρούμε στην αντικατάσταση του chip με αυτό που μας παρέχεται με την πούδρα εκτύπωσης. Πλέον είμαστε έτοιμοι και έχουμε ένα cartridge έτοιμο για λειτουργία!

     

    user400_pic4360_1256507964.png

     

    Παραγγελία και παραλαβή τόνερ

     

    Η παραγγελία των προϊόντων της Farbtoner, μπορεί να γίνει μέσω του δικτυακού της τόπου www.farbtoner.com. Η διαδικασία αγοράς - σύμφωνα με ενημέρωση από την εταιρία - δε διαφέρει από όσες κατά κανόνα χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, ενώ όσον αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών, αυτές εγγυόνται από την εταιρία Verein sicherer und seriöser Internetshopbetreiber e.V..

    Όλα τα προϊόντα της εταιρίας συσκευάζονται σε συσκευασίες χωρίς κάποιο διακριτικό τίτλο, ενώ αν ζητηθεί, μπορεί να μπεί η φίρμα του ενδιαφερόμενου αγοραστή.

    Για την ασφαλή αποστολή στον χώρο σας, την εγγυώνται μεγάλες εταιρίες logistics με τις οποίες συνεργάζεται η Farbtoner, όπως οι "DHL","DPD", και "UPS".

     

    site.png

     

    Ο δικτυακός τόπος της Farbtoner.com

    Συμπεράσματα

     

    Η εκτύπωση πολλές φορές είναι μια σημαντική εργασία την οποία εκτελούμε στον υπολογιστή μας. Όταν ερχόμαστε σε laser εκτυπωτές, τότε μιλάμε τις περισσότερες φορές για επιχειρήσεις, όπου τα προϊόντα εκτύπωσης παίζουν σημαντικό ρόλο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η απόδοση αλλά και η διάρκεια των εκτυπώσεων είναι σημαντικός παράγοντας για να επιλέξουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε ένα μελάνι αυθεντικό ή κάποιο άλλο απομίμηση. Στη περίπτωση της Farbtoner, τα αποτελέσματα όσον αφορά την ποιότητα της εκτύπωσης είναι εφάμιλλα του αυθεντικού, ενώ για την αντοχή στο χρόνο, η εταιρία μας ενημέρωσε ότι και σε αυτό το τομέα είναι εφάμιλλα των αντίστοιχων αυθεντικών.

    Τα συγκεκριμένα μελάνια μπορείτε να τα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους: HP 3000 set και Xerox 6180 Cartridge

    Σαν αγορά θα προτείναμε την Farbtoner, μιας και από αυτά που είδαμε, μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι. Η τελική επιλογή βέβαια είναι δικιά σας.

     

     

     

    Ευχαριστούμε την Farbtoner.com για την παραχώρηση των μελανιών της δοκιμής και περισσότερο τον κ. Thanh Ut Vo για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

     

    Update: Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από την Farbtoner, τα προϊόντα της μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην Ελλάδα με μεταφρασμένες οδηγίες χρήσης στα ελληνικά στις ίδιες τιμές με Γερμανία και παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα), από τον δικτυακό τόπο www.tonerfox.gr, με διεύθυνση Κισσάμου 222, Τ.Κ. 73100, Χανιά - Κρήτη, με τηλ. 28210 92246

    Συντελεστές Review
    Reviewers: astrolabos
    Photographers:
    Editing:
    Αξιολόγηση
    Χαρακτηριστικά:Select
    Χρηστικότητα:Select
    Ποιότητα:Select
    Επιδόσεις:Select
    Γραφικά:Select
    Ήχος:Select
    Gameplay:Select
    Αντοχή στο Χρόνο:Select
    Απόδοση/Τιμή:Select
    Editor's ChoiceNo
    Innovation AwardNo
    Design AwardNo
    Value for MoneyNo


    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Πρόβλημα στην εγκατάσταση λειτουργικό Windows 8 και 10 Έκδοση 64 bit

    Καλησπέρα,   Ελπίζω να είστε καλά διότι καιρό έχω να κάνω σύνδεση εδώ.   Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την 64bit έκδοση λειτουργικού Windows σε λαπτοπ με προδιαγραφές κατάλληληες και 64 bit motherboard. Στην προσπάθεια για εγκατάσταση από DVD δισκάκι έκδοσης 64 bit λειτουργικού,  εμφανίζει μήνυμα λάθος   "A media driver is missing"    Κάποιες πιθανές λύσεις φαίνονται εδώ   https://www.auslogics.com/en/articles/resolving-a-media-driver-is-missing-

    αρης_τζ
    αρης_τζ
    Λειτουργικά Windows 2

    κολλημενη βιδα

    παιδιά πρόσφατα μετακόμισα στο πατρικό μου και έχει αρκετές εργασίες να κάνω άρα θα σας χρειαστώ και σε άλλο θέμα αργότερα.Για την ώρα έχω μια βίδα που πρέπει να αλλάξω την κλειδαριά και  δεν ξεκολλάει με τίποτα.Δοκίμασα wd 40 ήδη.Κάποια ιδέα?Δεν έχω ηλεκτρικό κατσαβίδι δυστυχώς.

    edward
    edward
    Το στέκι του μάστορα 2

    Kingdom Come: Deliverance 2

    Kingdom Come: Deliverance 2 trailer and release date leaked WWW.DSOGAMING.COM It appears that IGN has leaked the trailer and the release date for Kingdom Come: Deliverance 2.  

    DEADLAZARUS
    DEADLAZARUS
    PC Gaming

    any desk settings

    Καλησπέρα Λαμπίτες! 😀   Συνδέομαι στο pc της δουλειάς, με any desk το οποίο προφανώς έχει άλλες ρυθμίσεις οθόνης (συγκριτικά με το δικό μου), και όταν κάνω full screen το παράθυρο είναι σαν να <παίζω> στο κέντρο της οθόνης. 🧐 Το πρώτο που είδα είναι η ανάλυση οθόνης και επειδή το δικό μου τρέχει σε 1920x1080, το pc στο γραφείο δεν έχει τόση ανάλυση.   Γνωρίζει κάποιος τρόπο κατά τον οποίο θα γίνει η οθόνη full screen? Σαν να δουλεύω από το γραφείο ένα πράγμα..

    intercoolerr730
    intercoolerr730
    Εφαρμογές για Windows 5

    το shortcut σε Ubuntu 22.04

    Καλησπέρα.   Προσπαθώ να βρώ μία λύση στο εξής σε Ubuntu 22.04 :   Θέλω να φτιάχνω shortcuts σε folders ή αρχεία (αρχεία όχι εφαρμογών, απλά .txt).   Έχω ενεργοποιημένο στα preferences το "Create link". Οπότε, όταν πάω σε ένα folder, με δεξί κλικ, μου βγάζει την επιλογή "Create link", και όταν πατάω, εμφανίζει το "Link to" + όνομα καταλόγου. Δουλεύει, αλλά έχω ένα θέμα. Το δίνω με καταλόγους:   παράδειγμα: έχω φτιάξει τη δομή (όλα είναι κατάλογοι, μέχ

    serpico75
    serpico75
    Linux
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.