Jump to content

schumifer

Premium Members
  • Posts

    4.297
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

1 Follower

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

schumifer's Achievements

  1. schumifer

    Wifi σε όλο το σπίτι

    Ωχ μου διέφυγε ότι έχεις ήδη καλώδια δικτύου παντού
  2. schumifer

    Wifi σε όλο το σπίτι

    Ναι, ίδια μάρκα (αν και δεν είναι απαραίτητο αν θυμάμαι καλά) θα σε διευκολύνει. Διόρθωση, έχουν όριο How many Powerline adapters can be added to the same network? | TP-Link United Kingdom WWW.TP-LINK.COM How many Powerline adapters can be added to the same network?
  3. schumifer

    Wifi σε όλο το σπίτι

    Μπορείς να βάλεις όσα powerlines θέλεις, απλά προσθέτεις δέκτες. ΙΝΑΛΑΝ θα πρότεινα, μιας και αν δεχτούν να στο δώσουν, έχουν προσφορά μισή τιμή για 2 χρόνια αν είσαι ο πρώτος στην πολυκατοικία σου!
  4. schumifer

    πάγωσε από ιό ή θέλει servive?

    Όμορφα που το κατάφερες, τώρα ελπίζω ήδη να το έχεις backup-άρει
  5. Παρέλαβα πρόσφατα την Turbo X android στις 55 ίντσες με 349 ευρώ. Just saying, όχι ότι έχω καμία τρέλα, αλλά αν εγώ δε χαλιέμαι, αμφιβάλλω αν θα χαλαστούν οι γονείς σου.
  6. schumifer

    αγορά μπαταρίες σε συνδυασμό AAA με ICR

    Ναι μόνο για την αυτοεκφόρτιση. Οι κλασσικές τους έχουν 750 mAh, έχουν και τις μαύρες με 900 αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι για τηλέφωνα παρά για συσκευές που τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Οπότε τις κλασσικές θα σου πρότεινα
  7. schumifer

    αγορά μπαταρίες σε συνδυασμό AAA με ICR

    Πάνω από 750 με 900 για ΑΑΑ δε μπορείς να ελπίζεις να ισχύει. Τουλάστιχον όχι για καιρό. Μήπως να δοκιμάσεις να έχεις 2 ζευγάρια eneloop που έχουν το χαμηλότερο ρυθμό αυτοεκφόρτισης κι έτσι μπορείς να τις αφήνεις φορτισμένες και να τις χρησιμοποιείς μια στο τόσο όποτε χρειάζεσαι?
  8. Ή που πρόκειται για ανόητους ανθρώπους που επικοινωνούν γραπτά και δίνουν τα κινητά τους ξεκλείδωτα στον τύπο (χωρίς να είναι λιγότερο ανόητο ακόμη και αν θεωρούν ότι τα μηνύματα δεν μπορούν να διαβαστούν, η άλλη πλευρά να νευριάσει και να τα δώσει κλπ) ή που η δημοσιογραφία έχει φτάσει σε επίπεδα ανεπανάληπτα επίπεδα. Και το να με κατηγορείς ότι είμαι ελέφαντας ζητώντας μου μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι, δε νομίζω ότι στέκει πολύ σαν λογική.
  9. Μήπως εξαρτάται από την εφαρμογή τηλεφώνου που έχεις; Δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα
  10. schumifer

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τώρα θα με πείτε λίγο off topic, αλλά αυτός ο thread starter πού έχει εξαφανιστεί; @kbilly13 Έχει κρατήσει κανένας παλιός επαφή μαζί του;
  11. schumifer

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Ενδεχομένως η αλήθεια να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις προδιατυπωθείσες απόψεις, ή ίσως καλύτερα να είναι μία σύνθεσή τους. Κανείς δε φεύγει φαντάζομαι από το σπίτι του για πλάκα. Μετά, έρχεται μία μερίδα αυτών των ανθρώπων σε κάποιες πιο εύρωστες, πιο δημοκρατικές και λιγότερο σκληρές χώρες, και αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν αντί να προοδεύσουν. Όπως και πολλοί έρχονται κατατρεγμένοι και δουλεύουν σαν τους σκύλους και τα παιδιά τους γίνονται επιστήμονες. Μηδέν άγαν
  12. schumifer

    Αλλαγη μπαταριας σε xiaomi

    Από σκρουτζ πολύ αμφιβάλλω ότι πήραν αυθεντική μπαταρία
  13. schumifer

    Austistic Lapsus$ Hacker Who Leaked GTA 6 Clips Sentenced to Life in a Hospital

    Δε θα μείνει πολύ φυλακισμένος
  14. Μπορείς στο ίδιο διάγραμμα να βάλεις και την καμπύλη του μαύρου χρήματος; Νομίζω θα έρθει ίσα βάρκα ίσα νερά μετά
  15. schumifer

    DeepCool RF120 RGB - 10 τμχ

    εδώ παρταόλας, (ενδιαφέρον για όλα τα φουρφούρια ντε!)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.