Jump to content


προβλημα με enermax galaxy 850w


soklhtos

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα σε όλους!

θα μπώ κατευθείαν στο θέμα.. ζητώ την βοηθειά σας σας παρακαλώ σχετικά με το τροφοδτικό!

έχω ένα enermax galaxy 850w αλλά μου παρασουάζει το εξής πρόβλημα...

το εβαλα πανω στον υπολογιστη αλλα...... καθε φορα που τον αναβω 1ο) ανναβει το λαμπακι κοκκινο. 2ο) και κανει εναν θορυβο μπιμπ 2 φορες καθε 5 δευτερολεπτα ... απο πισω εχει ενα κουμπακι (κοκκινο) μολις το παταω σταματαει!

αλλα μολις τον κλεινω και τον ανοιγο ξανα τα ιδια!! ξεχασα να πω μολις τον κλεινω το λαμπακι γινετε πορτοκαλη και μολις το αναβω κοκκινο. ο ηχος και το λαμπακι ερχονται απο το τροφοδοτικο...

δεν ξερω τι να κανω... δεν εχω βαλει τιποτα πανω στον υπολογιστη μονο τα καλοδια τις μητρικης δεν ξερω τι να κανω.. πειτε μου σας παρακαλω...

edit : δεν εχω βαλει καρτα γραφικον ισως ειναι απο αυτο;;;; βασικα την περιμενω να ερθει με κουριερ εχω παραγκιλει περνει εχτρα ρευμα ισως απο το πολυ φορτιο ξερογο!! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Link to comment
Share on other sites

Πες μας μοντελο μητρικης επεξεργαστη.

Ποιο λαμπακι αναβει κοκκινο?

δεν νομίζω πως κολάει πουθενα η μητρικη με τον επερξεγαστη αφου το προβλημα ειναι κατευθειαν απο το τροφοδοτικο.... το λαμπακι και ο ηχος βγενει απο το τροφοδοτικό...

Link to comment
Share on other sites

αυτό που κολάει με το τροφοδοτικό;;; τον υπολογιστη τον εκανα απο την αρχη καινουρια ολα.. μονο δεν μου εμειναν αλλα και πηρα μεταχειρισμενο τροφοδοτικο απο φιλο.. αλλα μου ειπαν δεν παιζει ρολο αν εχει η δεν εχει καρτα γραφικον και νομιζω πως εχει προβλημα!!

τον αναβα με ενα τροφοδοτικο 650 ολα μια χαρα αλλα ηθελα παραπανω και πηρα αυτο..... η μητρικη εχει απο μον της dvi.. και το βαζω!

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι ετσι, ναι, το τροφοδοτικο εχει προβλημα. For the record τα 650W ειναι υπεραρκετα για οποιονδηποτε pc με μια καρτα γραφικων.

η κάρτα που έχω είναι η ati sapphire radeon hd 5870 1 gb και λέει χρειάζετε μόνο αυτη 500w εξάλου έχω υδροψυξη πανω και πολλα couler...

Link to comment
Share on other sites

Δεν εννοει οτι χρειαζεται 500W μονη της. Τουλαχιστον 500W συνολο εννοει. Αλλα αν εχεις υδροψυξη, καλα εκανες και πηρες ενα μεγαλυτερο.

τώρα θα δούμε θα περιμένω και την κάρτα γραφικών και βλέπουμε ευχαριστώ πάντος εσύ τι λές όμως ότι είναι είδα και την εικόνα που έβαλες με τα "led"

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παίζει με τα ρεύματα σου. Το σύστημα που έχει για τα μπιτ το κάνει όταν δεν έχει σωστή παροχή στο μηχάνημα σου.

Όταν το είχα εγώ στο προηγούμενο μηχάνημα, το έκανε αυτό που λες μονό όταν είχα επάνω την αντλία νερού για να φτιάξω το κύκλωμα νερού. Όταν κούμπωνα και τα υπόλοιπα συστήματα σταματούσε να το κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.