Jump to content



tl-wa5210g


kotel

Recommended Posts

Αγορασα σημερα την εν λογω συσκευη και εχω καποιες απορειες...

Προσπαθω να συνδεθω μεσω windows 7 σε ενα ασυρματο δικτυο του οποιου το ρουτερ ειναι thomson με WEP κωδικοποιηση..

Αρχικα μπαινω στις ρυθμισεις στο local area connection properties τως windows και βαζω στο ip adress 192.168.1.100 οπως λεει και στις οδηγιες...μετα μπαινω στην σελιδα του ρουτερ (192.168.1.254) επειτα στο operation mode βαζω ΑP μετα πηγαινω και επιλεγω την ρυθμιση client κανω save πηγαινω στο wireless security διαλεγω το WEP (κωδικοποιηση του δικτυου που θελω να συνδεθω) διαλεγω 65bit βαζω τον κωδικο και περιμενω και περιμενω και περιμενω αλλα τιποτα....Καπου διαβασα οτι μαλλον το tp-link εχει την ιδια ip για να συνδεθεις στο ρουτερ με τα thomson και αυτο δημιουργει προβλημα..ετσι αλλαξα την ip του tp-link απο 192.168.1.254 σε 192.168.1.2 συνδεεται κανονικα στην σελιδα του tp-link αλλα δεν συνδεεται στο internet...

Μπορει κανεις να με βοηθησει;

Link to comment
Share on other sites

Τελικά σε τι mode το βάζεις; AP ή client; Στο client mode θα πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις scan για να πιάσεις κάποια δίκτυα και να συνδεθείς πάνω τους. Πιάνεις τίποτα; Το WEP key μήπως είναι 128 ή 256bit; Το Thomson δίνει dhcp; Θα ήταν καλύτερο να πάρεις με dhcp από το να βάζεις καρφωτές IP. Τέλος το tl-wa5210gδε χρειάζεται να έχει IP στο subnet του Thomson για να έχεις internet, αρκεί το pc να έχει, οπότε κοίτα να είναι σωστές οι ρυθμίσεις στο pc και το tplink να κάνει μόνο το bridging.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.