Jump to content



Emule- internet Surfin σημειώσατε 1


tsompanos

Recommended Posts

Ερώτηση : Πώς γίνεται να σερφάρω στο Διαδίκτυο με DSL 384 να ποιάνω ταχύτητες από 250 εώς 400 ανάλογα με την ώρα και να κατεβάζω τις σελίδες δέκα δεκα χωρίς πρόβλημα και μόλις μπεί σε ενέργεια ο γαιδαράκος (EMule) ακόμα και όταν δεν κατεβάζει (αφού θέλει κάποιο χρόνο για να αρχίσει να κατεβάζει , να πάρει φόρα που λέμε) να μην μπορώ να πια πιάσω ταχύτητες πάνω από 200 (βαριά βαριά). Ενώ δηλαδή βάζω το E-mule σε λειτουργία και συνδέωμαι σε κάποιο server αμέσως η ταχύτητα σε σελίδες πέφτει τόσο πολύ που μερικές σελίδες δεν μου τις ανοίγει και μόλις βγάζω τον γαιδαρο να πάω σφεντόνα. Το έχω κάνει να είναι hi-id αλλά το πρόβλημα άρχισε εδώ και καμιά βδομάδα. Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι γίνεται???? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμήσεις ????

Link to comment
Share on other sites

Αυτό συμβαίνει γιατί τα απανωτά cons του mule σχεδόν "μπουκώνουν" το modem σου.Τώρα γιά τις ταχύτητες παίζει ρολο η έκδοση καί το setαρισμα που έχεις κάνει.Βάλε max con 200/max sources 300,up 9k (η 10 και μειωσε το λιγο στο 9 με netlimiter),down unlimited (384 συνδεση) .Προσπαθησε επίσης να κατεβάζεις αρχεία με αρκετά (10 και πάνω) sources.

Link to comment
Share on other sites

To μοντεμ είναι jetspeed 500i. Το max com και το max source τα έχω όπως είπες το uplimit το έχω 8 και το down limit 32. Το netlimiter δεν το ξέρω ποιο είναι το πρόγραμμα και δεν το χρησιμοποιώ. Τα sourcew πάιζουν μάλλον αλλά γενικά ψάχνω να βρω αρχεία με μεγάλα sources όπως λες κι εσύ. Αλήθεια το down limit πως το κάνεις unlimited?????

Link to comment
Share on other sites

Στο 8up το μουλάρι "κόβει" το dwnl σου.Γιά να μπορέσεις να βάλεις unlimited dwnl,πρέπει να ανεβάσεις τουλάχιστο 10k. Εδώ το netlimiter με τα settings του σε "σώζει" δίνοντας πραγματικό up 9k αλλά το μουλάρι "διαβάζει 10k. Είναι ένα μικρό κόλπο (ψιλοκλέψιμο δηλαδή) για όλους εμάς που έχουμε περιορισμένο upload bandw.

Link to comment
Share on other sites

ok το μουλαρι το εβαλα στα 10 upoad limit και με το netlimiter το κόβω στα 8 Από πάνω στο στα ορια download το έχω 49 Αν αυτό εννοείς. Αν κατάλαβα καλά

Στο νετλιμιτερ το download το έχω και αυτό στο 47 (το μεγαλύτερο)

Απορεία?: Στο νετλιμιτερ θα πρέπει να αλλάξω και κάποια άλλη ρύθμιση για τον explorer στο down ή up ή αυτά να τα αφήσω ως έχουν???

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα στο 9.Το μουλάρι "βλεπει" οτι ανεβάζεις λίγο και σε κόβει αντίστοιχα.Εγώ έχω περιορίσει μόνο αυτό,τα αλλα τα έχω unchecked,αν τώρα κάποια εφαρμογή σου τρώει bandw,μπορείς να το ρυθμίσεις. Ξεκίνα παντώς χωρίς να checkαρεις τα up/down και περιόρισε μόνο τα της εφαρμογής που θέλεις σαν γενικό κανόνα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ wrong method :clap: :clap:. Πίανω πλέον ταχύτητες από 20 και πανω και μπορώ να σεφάρω ικανοποιητικά σε σελίδες. Τελικα το netlimiter είναι καλό εργαλείο.

:worship: :worship: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.