Jump to content



Linux (Fedora Core 2) και Audigy


astrolabos

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Από εχθές έκανα το μεγάλο βήμα και εγκατέστησα linux στο desktop μου. Έβαλα τη διανομή της Red Hat τη Fedora Core 2. Ολα πολύ καλά, απροβλήμάτιστη εγκατάσταση, δε σου αφήνει απορίες για τις επιλογές που πρέπει να κάνεις σε αυτήν, sleek look στο desktop, μεγάλη γκάμα προγραμμάτων (Μέχρι και Msn messenger είχε, τον GAIM).

Στο θέμα μας όμως. Κατα την εγκατάσταση μου αναγνωρίζει την κάρτα ήχου μου (Creative Audigy Player), ενώ όταν μπήκα στοην επιφάνεια εργασίας, είτε σαν root είτε σαν χρήστης, δεν είχα καθόλου ήχο:help:

Καμμία ιδέα κανείς;

Link to comment
Share on other sites

πάντως επειδή έβαλα και εγω αυτή τη διανομή προχθές την δικιά μου την audigy την ειδε κανονικότατα οταν τελειωσε η εγκατάσταση εκεί που σου λέει να φτιαξεις εναν χρήστη για να μην δουλύεις με root.το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να δουλέψουν τα 5.1 .

πήγαινε στο control panel-->sound & κατι (είμαι στη σχολή και δεν το έχω μπροστά μου) και αλλαξε λίγο ποιον driver χρησιμοποιει (opensound , ess, etc) λογικά αυτό θα το κάνει να δουλέψει.αλλιώς kernel recompile!!!!

Link to comment
Share on other sites

Telika mallon eftaige to up2date to opoio ekana me to pou egatesthsa to Fedora. To 3anaekana egatastash kai o hxos paizei kanonika.

Oso afora to recompile, den exw toses gnwseis gia na to kanw, alla pou 8a mou paei...:tomato:

(sorry gia ta greeklish, alla den exw brei akoma pws na allazw glwsses sth plhktrologhsh :tomato: )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.