Jump to content



Coil Whine σε Ocz 1250 Watt


LazyGreek

Recommended Posts

Έχω το συγκεκριμένο το τροφοδοτικό και έχει το εξής πρόβλημα.

youtube.com

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=taQTZnobjnw]OCZ ZX 1250W Coil Whine - YouTube[/ame]

Γίνεται να κάνω τίποτα ή δεν το γλυτώνω το RMA ακριβώς ο ίδιος θόρυβος!

Link to comment
Share on other sites

όταν σταματάω τον ανεμιστήρα με το καλαμάκι ο ήχος συνεχίζει.. και όταν το βγάζω το καλαμάκι και ξεκινάει βγάζει 1 πολύ ακόμα τσιριχτό μικρό ήχο αλλά σταματάει μετά από 1 δευτερόλεπτο αφού πάρε μπρός ο ανεμιστήρας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω άμα είναι από τον ανεμιστήρα ή την κάρτα γραφικών! αλλά επειδή είναι ο ίδιος με του βίντεου το αποκλείω και δεν ξέρω πως ακούγετε το whine coil της κάρτας αλλά σήγουρα δεν είναι αυτή..

Link to comment
Share on other sites

Αφού όπως λες δεν είναι ο ανεμιστήρας , παρατήρησε αν ο ήχος ξεκινά/διαφοροποιείται από idle σε load του συστήματος . Αν συμβαίνει αυτό τότε ίσως όντως ο ήχος να είναι από πηνίο οπότε πας για αντικατάσταση εφόσον έχεις εγγύηση - αυτό πάντως είναι και η καλύτερη επιλογή σε κάθε περίπτωση αφού ως γνωστόν η όποια επέμβαση από μέρους σου στο psu θα επιφέρει κατάργηση της εγγύησης. Απλά η παραπάνω διαπίστωση θα σου δώσει πάτημα για το RMA.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.