Jump to content



Προϊόντα για case moding της AKASA στο E-shop.


maglaras

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί ψάχνοντας για έναν σκληρό δίσκο στο E-shop είδα ότι έφεραν προϊόντα της γνωστής AKASA (ανεμιστήρες, καλώδια, Reobus, cold cathode) σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με γνωστά καταστήματα του χώρου. Οπότε όσοι σκοπεύετε να κάνετε τέτοιες αγορές ρίχτε και εκεί μια ματιά δεν θα χάσετε ;)

post-77-1416071034,8684_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ισως τα καλυτερα νεα που ακουσα τον τελευταιο καιρο.......................να σαι καλα φιλε........ας ελπισουμε να φερει και αλλα πραγματα οπως τροφοδοτικα(βλεπε ενερμαξ) προιοντα υδροψυξης αλλα και κανα αξιολογο κουτι............για να δουμε........

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που από ιδία πείρα θα ήθελα να πω είναι ότι ο e-shop φέρνει οτιδήποτε του ζητήσετε μέσα σε λίγες μέρες.Μάλιστα η τιμολογιακή πολιτική τους είναι να έχουν πάντα έστω και λίγο χαμηλότερες τιμές σε σχέση με όλα τα άλλα καταστήματα.Προϊόντα της Checkmate φέρνανε πάντα απλά μόνο κατά παραγγελία και πάντα αρκετά χαμηλότερα σε τιμή. Συμβουλή μου τέλος είναι να αφήσετε τα mail και να πάρετε τηλέφωνο.Δεν προλαβαίνουνε να απαντάνε εδω και πάρα πολύ καιρό(γαμώτο αυτό μου τη σπάει!)

Link to comment
Share on other sites

Πάντος εγώ τώρα είδα τιμές σε Cold Cathode UV.... παρέγγειλα 3 λαμπίτσες και 2 fannides σε blue..... μόνο 50....... τίποτε... αν τα έπερνα από άλλο μαγαζί, τα 60+ δεν φτάνανε..... Μπράβο τους για μια φορά ακόμα..... ΑΡΙΣΤΟ μαγαζί!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.