Shaman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2011 Καλησπέρα,Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να ελέγχει ένα (ή περισσότερα ακόμα καλύτερα) folder(s) και να συγκρίνει τα περιεχόμενα των αρχείων κειμένου που θα βρει μεταξύ τους.Όπως κάνει η εντολή diff στο Unix αλλά πιο εύκολα και οργανωμένα, με αναζήτηση σε doc/docx αρχεία, subfolders κλπ...Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas213 Νοέμβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Νομίζω υπάρχει ένα που το λένε ExamDiff, αν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που το χρησιμοποίησα. Έκανε καλά τη δουλειά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Νοέμβριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Τα doc, docx δεν είναι αρχεία κειμένου. Είναι αρχεία binary.Για αρχεία κειμένου με παρόμοιο interface που αναφέρεις (diff) υπάρχει το WinDiff (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=18546) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 25, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Τα doc, docx δεν είναι αρχεία κειμένου. Είναι αρχεία binary.Αυτο είναι το προβλημα. Αν τα ειχα σε απλο κειμενο θα κοίταζα να φτιάξω ένα scriptακι να τα συγκρίνει μαζικά με την diff.Στην ουσία ψάχνω κατι σαν το document comparison που υπάρχει ήδη στο τελευταίο ms word, κατα προτίμηση με την ευελιξία του στον τύπο αρχείων που θα διαβάζει, αλλα που θα δουλεύει για πολλα αρχεία μαζι (ώστε να μην πρέπει να τα συγκρινω δυο τη φορά και manually). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Ξερω το Allwaysync που ελεγχει τα περιεχομενα των folder και αναφερει απλα οτι χ αρχεια ειναι νεα. Για περιεχομενο δεν ξερω, αλλα με ενδιαφερει κ εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 25, 2011 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Αυτο είναι το προβλημα. Αν τα ειχα σε απλο κειμενο θα κοίταζα να φτιάξω ένα scriptακι να τα συγκρίνει μαζικά με την diff.Στην ουσία ψάχνω κατι σαν το document comparison που υπάρχει ήδη στο τελευταίο ms word, κατα προτίμηση με την ευελιξία του στον τύπο αρχείων που θα διαβάζει, αλλα που θα δουλεύει για πολλα αρχεία μαζι (ώστε να μην πρέπει να τα συγκρινω δυο τη φορά και manually).Για δοκίμασε αυτο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 25, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Νομίζω υπάρχει ένα που το λένε ExamDiff, αν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που το χρησιμοποίησα. Έκανε καλά τη δουλειά του!Για δοκίμασε αυτο εδω Thanks guys. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Νοέμβριος 25, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Αυτο είναι το προβλημα. Αν τα ειχα σε απλο κειμενο θα κοίταζα να φτιάξω ένα scriptακι να τα συγκρίνει μαζικά με την diff.Στην ουσία ψάχνω κατι σαν το document comparison που υπάρχει ήδη στο τελευταίο ms word, κατα προτίμηση με την ευελιξία του στον τύπο αρχείων που θα διαβάζει, αλλα που θα δουλεύει για πολλα αρχεία μαζι (ώστε να μην πρέπει να τα συγκρινω δυο τη φορά και manually).Αν τα μετέτρεπες σε σκέτο κείμενο πρώτα και έκανες τη σύγκριση μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 25, 2011 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Αν και ζητάς περισσότερα από όσα εγώ όταν έψαχνα, με είχε βοηθήσει το total commander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 26, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειά ούτε με το ExamDiff. Τους έστειλα και email μήπως μου ξέφυγε κάποιο functionality, αλλά δεν...Υπάρχουν πάντα τα plagiarism detection tools, αλλά δεν τα πάνε καλά με τα ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 DiffDoc 'Diff Doc' - A compare files Tool. Compare document, Compare XLS-Text-RTF-PDF and other file types. Beyond Compare Download this directory compare and file compare software - Beyond Compare lets you compare text files, synchronize folders, and much more. Merge Araxis Merge: Two and Three-Way File Comparison, Merging and Folder Synchronization Software COMPARE SUITE Compare Suite - compare, match or contrast file - word, excel, html, pdf, binary, open office files Compare It! Compare It! 4.0 -- file compare and merge tool helps in file comparison Αυτα γνωριζω, δεν τα εχω δοκιμασει, εκτος απο το diffdoc.Δοκιμασετα και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 29, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 Thanks, θα τους ρίξω μία ματιά (τα δύο πρώτα τα έχω ήδη κοιτάξει), αν και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.