Jump to content



Overclocking Event @Battlenet


Recommended Posts

Operation Last LN2 Drops of 2011 - Powered By Battlenet - ( HWBOX ) O/C on first boot

Ναι καλά καταλάβατε, ήρθε πάλι η στιγμή για ενα event με πολύ overclocking και είμαστε σίγουροι οτι το περιμένατε με ανυπομονησία όπως εμείς.

Παρόλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε όλοι στην χώρα μας, το Battlenet Internet Stations δεν κάνει πίσω και διοργανώνει για αλλη μια φορά ενα event που πλέον έγινε θεσμός, αφού πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ετσι λοιπόν οι φίλοι και λάτρεις του overclocking θα μπορέσουν να απολαύσουν ενα Extreme Overclocking Event από συμμετέχοντες που ανήκουν στην elite της Ελληνικής Overclocking Community, στοχεύοντας για άλλη μια φορά στη κατάρριψη πολλών παγκόσμιων ρεκόρ με κύριο πρωταγωνιστή το άφθονο Υγρό Άζωτο (150lt)

Έπειτα από την επιτυχία της Ελληνικής αποστολής στους τελικούς του MSI MOA 2011 στην Ταϊπέι της Ταϊβάν όπου οι Stelaras και Aristidis μετά απο συνεχείς διακρίσεις κατάφεραν να κατακτήσουν την δεύτερη θέση παγκοσμίως, έρχονται τώρα να αναλάβουν δράση μαζί με τους phil- mortisboy και FireKiller-bloody.k για ένα αξέχαστο overclocking show με άφθονο high end hardware όπως LGA 2011 X79, Ιntel i7 3960X, GTX 580 Lightning και άλλα πολλά που δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμα!

Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και να περάσουμε κάποιες ευχάριστες ώρες χαζεύοντας το αγαπημένο χόμπυ μας, αλλά και να δείτε από κοντά πως ακριβώς επιτυγχάνονται εκρηκτικές επιδόσεις στις απόλυτα Subzero θερμοκρασίες και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι γιατί θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για όσους παρεβρεθούν εκεί!

Σας περιμένουμε στις 17 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στο Battlenet Internet Stations της Νέας Ιωνίας , στην οδό Γεωργίου Αβέρωφ 36 δίπλα στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. Πευκάκια. Ώρα προσέλευσης 13.30pm.

http://i42.tinypic.com/286ztxl.jpg

Σας περιμένουμε όλους εκεί

ότι απορείς έχεται ποστάρεται εδώ κι θα απαντήσω όποτε ξανα μπω

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω μεγάλης καθυστέρησης από κάποιους χορηγούς, το hardware δεν έχει έρθει ακόμα, οπότε αναγκαστικά το event μετατίθεται για τον Ιανουάριο!!

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα, απλά σας ενημερώνουμε από τώρα για να μην πάτε τσάμπα αύριο!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.