Jump to content



Intel Q9550, DFI BloodIron P45-T2RS, 2x2gb OCZ DDR2 800MHz


patman

Recommended Posts

Πωλείται το συγκεκριμένο πακέτο motherboard, CPU, RAM. Βρίσκεται Κρήτη αλλά έχω τα κουτιά του και πιθανή αποστολή θα γίνει τέλεια πακεταρισμένο.

Δουλεύει άψογα και μπορώ να στείλω ότι θέλετε για να επαλήθευση, δεδομένου όμως ότι έχω μόνο Linux.

Τιμή 150+60+35 ή 230e όλο μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Το μηχάνημα δουλεύει κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα πριν από την Κυριακή που θα είμαι εκεί που είναι το μηχάνημα. orthos ή prime σου κάνουν;

Επίσης μια που pm δεν μου έχεις στείλει ακόμα, δε γράφεις απλά εδώ τι θέλεις να μου πεις; Δε νομίζω να είναι προσωπικό :p

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την προσφορά και συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. 120ε είναι πολύ λίγα για το CPU.Ευχαριστώ

κανένα πρόβλημα φίλε μου

βρήκα cpu στην επιθυμητη τιμή :)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, συγγνώμη για την καθυστέρηση σε όσους ενδιαφέρθηκαν. Γιορτές, δουλειές, είχα να μπω μερικές μέρες στο forum. Για αρχή να κάνω μια διόρθωση στην αρχική αγγελία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα κουτιά όπως νόμιζα, έπεσε σκούπα χωρίς να με ενημερώσουν και μου τα πετάξανε. Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά και τον έχω και πρόχειρο πλέον, συναρμολογημένο ώστε μπορώ να δείξω ότι screenshot θέλετε. Για την ακρίβεια θα το κάνω ποιο βράδυ. Φίλε BassJankie, αν τελικά δεν πουληθεί πακέτο οι μνήμες είναι δικές σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι εδώ και δύο βδομάδες εξωτερικό και δεν ξέρω πότε θα γυρίσω, ούτε χρόνο να ασχοληθώ έχω και ούτε να πουλήσω μπορώ. Ας κλείσει προς το παρόν και θα βάλω μια καινούρια όταν γυρίσω, μάλλον με διαφορετικά πράγματα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και συγγνώμη για το χαμένο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.