Jump to content



Ψύξη cpu-chipset-gpu με w/c ??


backgman

Recommended Posts

Καλησπέρα, σκέφτομαι να περάσω και εγώ στο νερό, μιας και με τον αέρα λίγα περιθώρια βελτίωσης έχω. Επειδή δε ξέρω και πολλά για το w/c θα ήθελα τη γνώμη σας.

Θέλω να ψύξω CPU (P4 3.0C@3.6) - Chipset (ASUS P4C800E-DLX) και GPU(MSI FX5600) με ένα σύστημα w/c που θα φτιάξω μόνος μου (με τη βοηθειά σας προφανώς), γίνεται ή θα έχω πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες νερού ??

Αλλη μια ερώτηση. Αυτη τη στιγμή έχω την SP94 με Enermax 90mm @ 2750(full) και 5χ80mm στο κουτί (3 μπροστά και 2 πίσω) και είμαι στους 50oC CPU και 41οC Case.

Με το w/c πόσο περίπου θα είναι η θερμοκρασία της CPU με θερμοκρασία δωματίου 30-35oC ??

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αν στοχεύεις στην απόλυτη υσηχία, τότε βάλε και block στο chipset. Διαφορετικά καλύτερα να το αποφύγεις μιας και δεν θα σου δώσει τίποτε σε overclocking και θα σε δυσκολέψει αρκετά στο κύκλωμά σου με extra σωλήνες, ροές κλπ.

Link to comment
Share on other sites

μα καλα ολοι λετε για υσηχια !!!εδω σε μενα γινεται πανικος!!μιλαμε πολυυ φασαρια!!!και μονο ετσι μπορω και ειμαι οκ στο o/c και εχω καλα temps!!αν χαμηλωσο στροφες η σταματισο πχ κανα ανεμιστηρι απο το κουτι αντε γειαααα!!!εχω 3χ 12 αριδες στα ψυγεια...full speed αμα τα ριξω στα 5v τοτε ανεβενει η θερμοκρασια....αρα ειμαι καταδικασμενος να ειμαι μεσα στον πανικο!!εσεις πως γινεται και εχετε ηρεμια με τα watercooling?εγω φασαρια εχω παντως....μιλαμε πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

τελικα απο τι βλεπω την πολυ φασαρια την κανουν 2-3 ανεμιστηρια οχι οτι ειναι δυνατα τρελα απλα ειναι μουφα μαλλον!!οποτε τα εκλεισα το 1 μπροστα χαηλωσα και στα 5 volt τα ψυγεια και τωρα εχω ηρεμια...το θεμα ειναι οτι θα ανεβει η θερμοκρασια.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:09]

απλά αν δεις ότι ο επεξεργαστής κρεμάει ανέβασε τα V cunao.gif (εγώ είμαι στα 2500 με 1.93)

αν θες κατέβασε και το S2KCtl θα σου ρίξει τι θερμοκρασία σε idle και ελάχιστα σε full.

το ειχα ακουσει και το κατεβασα αλλα δεν το χρησιμοποιησα ακομη, εσυ τι ρυθμισεις του εχεις κανει?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.