Jump to content



Laptop από Αμερική και σύνδεση στο ρεύμα


forwardS

Recommended Posts

Προσφάτως αγόρασα ένα laptop της hp από Αμερική. Το καλώδιο σύνδεσης για το ρεύμα είναι φυσικά των 125V και με διαφορετικά άκρα. Με έναν αντάπτορα θα κάνω τη δουλειά μου ή χρειάζομαι μετασχηματιστή? Σε τελική ανάλυση πρέπει να πάρω το αυθεντικό ανταλακτικό-καλώδιο σύνδεσης της hp ή υπάρχει και άλλη λύση?

Link to comment
Share on other sites

:turn: τελικα τι παίζει?? αντάπτορας ή μετασχηματιστής?

σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά πήγα και στην αρχή μου έδειξε έναν αντάπτορα μόνο για τις δύο υποδοχές του καλωδίου, όπως φαίνεται στη φώτο και μετά μου είπε ότι ίσως χρειάζομαι μετασχηματιστή. Η HP μου είπε ότι χρειάζομαι και τον μετασχηματιστή... αλλά ο πωλητής στο τηλ. δε μου φάνηκε και τόσο σχετικός με το θέμα

post-1129-1416071062,0623_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη μεριά του καλωδίου τί έχει...;

Αν είναι το κλασικό 8 καλώδιο (το γνωστό των απλών ραδιοφώνων), τότε ένα τέτοιο καλωδιάκι να αγοράσεις.....

Τώρα αν είναι fix πάνω στο μετασχηματιστή, ....

Link to comment
Share on other sites

Πάρε αυτό το καλώδιο ανα χείρας και πήγαινε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και πάρε ένα αντίστοιχο για ελληνικές πρίζες (σούκο) ή αν δεν έχουνε το καλώδιο, πάρε adaptor-α.

Ο μετασχηματιστής σου, όπως είπε και ο RootX, είναι μιά χαρά. Και συνήθως είναι έτσι σε όλα τα φορητά, για να μπορείς να τα πάρεις και σε μιά άλλη χώρα σε ένα ταξίδι.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από fantacid [01-07-2004 12:21]

To μαλλον ειναι η γειωση,δουευει κ με τα δυο μονο εαν δεν βρεις κατι αλλο,αλλα σιγουρα θα ειναι καλα να ψαξεις να βρεις κ για τρια ποδαρακια.

Εχεις δικιο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να ταλαιπωρηθεί ψάχνοντας αντάπτορα, και να μην το κόψη βάζοντας μια πρίζα τις δεκάρας;

Μπορεί να ξαναγυρίσει Αμέρικα βρε ΓιαγκΤ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.