Jump to content



Θα με τρελάνει η μνήμη...


anhelito

Recommended Posts

Έχω την ΑΝ7+μνήμες value ram kingstone pc3200(kvr400x63c25) 512Mb. Όταν ανεβάζω το FSB μέχρι 199Mhz, το memtest δεν μου βγάζει λάθη. Aλλά που κ πού μου πετάει μπλέ όθόνη ότι η μνήμη τα έχει παίξει. Γενικότερα η μνήμη αυτή δεν συμπεριφέρεται καλά. Μόλις ξεπερνάει τα 200Mhz αμέσως πετάει λάθη, δεν πά να του δώσω 1000vοlt τάση!!!! Τώρα τί σκατά συμβαίνει? Τί να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως φταίει ο επεξεργαστής σου? Σε τι συχνότητα τον δουλεύεις? Βάλε χαμηλό πολλαπλασιαστή και ξαναδοκίμασε, Αν δεν δουλέψουν πήγαινε τες πίσω για αλλαγή

Link to comment
Share on other sites

οι μνημες τρέχουν στα 199mhz 1:1. Έχω τον 2600+ κ τρέχει στα 2300Mhzπερίπου με 1.813v ρεύμα Δυστυχώς είναι κλειδωμένος. Η μνήμη μάλλον είναι μούφα αλλά όσο κ μούφα να ήταν έπρεπε να μην μου κάνει τέτοια σε συχνότητες που λειτουργεί φυσιολογικά. Τις έχω ζορίσει κ τους έχω κάνει burn in αλλά δεν είδα βελτίωση. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι καθημερινό αλλά θα μου το βγάλει που και που. Ρε γμτ.

Link to comment
Share on other sites

ειναι γνωστο το προβλημα αυτο με το nforce γενικοτερα.εγω εχω δοκιμασει παρα πολλα ζευγαρια μεχρι να βρω καποιο που δουλευει.

(συγνωμη για την γενικη απουσια,αλλα δεν εχω προς το παρον νετ)

Link to comment
Share on other sites

Τα τσιπάκια γράφουν kingstone. Χθές που έκανα δοκιμές, το σύστημα έκανε επανεκκινήσεις στο άσχετο. Οπότε θεώρησα ότι ήταν το τροφοδοτικό. Τώρα όμως που απενεργοποιώ το "automatically restart" απλά κολλάει. Τώρα τα πήρα στη κρανούμπα κ έγω δώσει 2.9v στη μνήμη για τιμωρία looool. Δε ξέρω τί άλλο να κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Σαν τί δεν έχω κάνει καλά? Για δώσε μια help. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω κανά l12 mod μπάς κ στρώσουν οι μνήμες. Εγώ πάντως τις μνήμες δεν μπορώ να τις τρέξω ούτε κάν στα 200mhz που είναι φυσιολογικό για τη μνήμη αυτή. Δλδ αν είχα έναν επεξεργαστή με 200fsb οι μνήμες θα χτύπαγαν? Μήπως πρέπει να τις πάω για άλλάγή? Το κακό είναι ότι δεν έχω κρατήσει το κουτάκι. Μήπως να δοκίμαζα να τις επέστρεφα κατευθείαν στη kingstone?

Link to comment
Share on other sites

μήπως να αθξήσω την τάση στον επεξεργαστή για καλύτερα αποτελέσματα? Μου την έχει βιδώσει η μνήμη. Δεν μπορώ να τη λειτουργήσω σε όρια που δουλεύει default :-((((

Να την έστελνα πίσω αλλά με ποιά αιτία?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.