Jump to content



560ti vs 6850.ποια να επιλεξω?


Chris92

Recommended Posts

Καλημερα,προκειται να κανω μια αναβαθμιση οποτε θα ηθελα να ρωτησω,ποια απο τις 2 παρακατω καρτες να επιλεξω?

Msystems.gr - Προϊόντα - Gigabyte Radeon HD 6850 1GB

Msystems.gr - Προϊόντα - Asus GTX550 Ti DC/DI/1GD5 1GB

Για να εχετε μια εικονα,το συστημα θα αποτελειται απο:

GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-990XA-UD3 (rev. 1.0)

AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Msystems.gr - Προϊόντα - Kingston 4GB HyperX blu 1600MHz CL9 (Kit of 2)

Ο υπολογιστης αυτος προοριζεται για επεξεργασια video/εικονας και για λιγο gaming.Η οθονη στην οποια θα παιζει θα ειναι καποια full hd(δεν εχω επιλεξει ακομα καποια).ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

απο οτι βλεπω οι αποψεις διίστανται.πραγματι η 6850 ειναι αρκετα ποιο γρηγορη αλλα απο οτι ξερω οι περισσοτεροι που ασχολουνται με επεξεργασια βιντεο/εικονας καταληγουν στη nvidia,αλλα τα τελευταια χρονια πιστευω εχει βελτιωθει και η ατι σε αυτον το τομεα.

Link to comment
Share on other sites

Θα διαλεγα 550 γιατι πιθανοτατα το cuda να σε βοηθησει στην επεξεργασια και μιας και ειναι 30 ευρω πιο φτηνη , θα προσθετα με τα ρεστα αλλα 4 γιγα μνημης.

οσο για τη ραμ εχω αλλα 2 στικακια των 4 gb που πιθανοτατα θα πεταξω πανω αν τα βρω σκουρα

Link to comment
Share on other sites

και 570 και 580 και 590 μπορει....ρωταει συγκεκριμενες καρτες

oh the irony.

560 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Η 560 ειναι ελαχιστοτατα πιο ακριβη και πολυ καλυτερη.

Υ.Γ.

560 γραφει στον τιτλο ψηλε!

Link to comment
Share on other sites

H επεξεργασία video/εικόνας τις περισσότερες φορές έχει γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι την κάρτα γραφικών. Και στις λίγες περιπτώσεις που τη χρησιμοποιεί (ε με κανα Plugin-καμια καινούρια version και μόνο για επεξεργασία εικόνας - όχι video), νοιάζεται μόνο για τη μνήμη της κάρτας γραφικών και μια απλώς σύγχρονη gpu.

Τώρα τι βιολί είναι αυτό που για τέτοια κυρίως χρήση προτείνετε κάρτες των 300+ ευρώ, sli, overclock (έλεος!) και δεν ξέρω τι, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω...

Γνώμη μου : (για τέτοια χρήση που αναφέρει) να πάρει μια σύγχρονη κάρτα γύρω στα 150 ευρώ, και άμα του περισσεύουν φράγκα να αγοράσει περισσότερο ram ή δυνατότερο επεξεργαστή που θα τον οφελήσουν ΠΟΛΥ περισσότερο από τα 3dmark.

Φιλικά έτσι;

Link to comment
Share on other sites

εμενα με ενδιαφερει μια καρτα γραφικων που να ειναι καλη για το σκοπο που αναφερω πιο πανω.προσωπικα ειχα καταληξει στις 2 παραπανω επειδη θεωρουσα οτι ειναι οι 2 καλυτερες επιλογες στα 160 ευρω.αν εχετε να προτεινετε και αλλε καρτες καλυτερες με τιμη μεχρι 160 ευρω(παραπανω με τπτ) τοτε ευχαριστως να ακουσω προτασεις.ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας

Link to comment
Share on other sites

Η ultimate ερώτηση σε τέτοια θέματα είναι ποια παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση(και μετά σε τι ρυθμίσεις π.χ high + φίλτρα).

Εφόσον ρωτάς για τέτοια μοντέλα πάει να πει ότι θες να πάρεις το καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτεις για το σύστημά σου, οπότε απάντησε μας και θα σου προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Link to comment
Share on other sites

Μα το λέει, για επεξεργασία εικόνας και video το θέλει κυρίως, και άμα λάχει κανα παιχνιδάκι για το ξεκάρφωμα. Δεν το θέλει για να "λιώνει", πως το λέμε - τη βγάζει και χωρίς crossfire και 8 πύρηνο:p

Link to comment
Share on other sites

συγκεκριμενα παιχνιδια το lol και to wow οποτε τυχει.Απλα επειδη ξερω οτι παιζουν και με μια 5450 αυτα τα παιχνιδια θεωρησα οτι δεν χρειαζεται να τα αναφερω.Οσο για την αναλυση αναφερω ξανα οτι θα παιζουν ολα σε full hd(συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω επιλεξει ακομα,καποια παντως 22'')

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.