overclocked Posted July 2, 2004 #1 Share Posted July 2, 2004 http://bloka.com/ SMS ΥΠΗΡΕΣΙΑ Γραφτείτε στην υπηρεσία που σας προσφέρει το bloka.com και λάβετε όλα τα νέα μπλόκα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό σας! πραγματι ειναι σωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Posted July 3, 2004 #2 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από overclockedSMS ΥΠΗΡΕΣΙΑ Γραφτείτε στην υπηρεσία που σας προσφέρει το bloka.com και λάβετε όλα τα νέα μπλόκα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό σας! απο αυτα που ξέρω οντος ισχύουν ,,που τα εχει τα sms ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Posted July 3, 2004 #3 Share Posted July 3, 2004 LOLκαλη φαση!μεχρι κ τα φθηνότερα βενζινάδικα της περιοχης εχει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 3, 2004 #4 Share Posted July 3, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted July 3, 2004 Author #5 Share Posted July 3, 2004 αφου καθε μερα πριν γυγω δουλεια με το μηχανακι κοιταω τα μπλοκα ΛΟΛ δεν φοραω το κρανος οταν πηγαινω μονο οταν γυρναω(μην μου χαλασει και το μαλι λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 3, 2004 #6 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked αφου καθε μερα πριν γυγω δουλεια με το μηχανακι κοιταω τα μπλοκα ΛΟΛ δεν φοραω το κρανος οταν πηγαινω μονο οταν γυρναω(μην μου χαλασει και το μαλι λολ) Το κράνος είναι για την ασφάλεια σου, και οχι για να μη σε σταματήσουν σε μπλόκο. Δε σου λέω να μη τρέχεις, αλλά φόρα το κράνος.Καλά για τα μαλλιά συμφωνώ, έχει και μειονεκτήματά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted July 3, 2004 #7 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Το κράνος είναι για την ασφάλεια σου, και οχι για να μη σε σταματήσουν σε μπλόκο. Δε σου λέω να μη τρέχεις, αλλά φόρα το κράνος.Καλά για τα μαλλιά συμφωνώ, έχει και μειονεκτήματά του. Οπως και το κοκκινο για την ασφαλεια σου ειναι αλλα κοστιζει και 167.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted July 3, 2004 Author #8 Share Posted July 3, 2004 LOOOOOOOOOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted July 3, 2004 Author #9 Share Posted July 3, 2004 ε τωρα να ειμαι στο νετ καφε που ερχοντε τα γκομενακια με πητα μαλλι........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 3, 2004 #10 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:36] Οπως και το κοκκινο για την ασφαλεια σου ειναι αλλα κοστιζει και 167.... Ενώ το κόκκινο δεν είναι για την ασφάλεια σου? όταν πέρασες με κόκκινο δεν σκέφτηκες ότι κάποιος μπορεί να σε έκοβε απο δεξιά? άλλο αν το πέρασες παραπέντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 3, 2004 #11 Share Posted July 3, 2004 Καλο το bloka.com! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 3, 2004 #12 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ε τωρα να ειμαι στο νετ καφε που ερχοντε τα γκομενακια με πητα μαλλι........... Και προτιμάς με πίτα το κεφάλι !!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Posted July 3, 2004 #13 Share Posted July 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ενώ το κόκκινο δεν είναι για την ασφάλεια σου? όταν πέρασες με κόκκινο δεν σκέφτηκες ότι κάποιος μπορεί να σε έκοβε απο δεξιά? άλλο αν το πέρασες παραπέντε. ειμαι σε εργα tram στη ν.σμυρνη 6 ωρα το πρωι και νταλικα ξεφορτωνει σιδερα για ραγεςμας κανει σημα περαστε και περναμε 6 αυτοκινητα που μας πηγαινε καροτσακι.Περναμε απο τον πλαινο δρομο και καλα σαν να στριβουμε αριστερα αλλα ξαναμπαινουμε στον δρομο μπροστα τηςτσουπ στρουμφακια ειμαι το 6 αμαξι λεει περασα δυο κοκκινα ενα για αριστερακαι δυο που ξανα μπηκα στον δρομοφοβερη παραβαση θα μου παρουν και τις πινακιδες γιατι ρε παιδια τους αλλους 5 δεν τους ειδατε ειναι δυνατον αφου μου εκανε σημα ο νταλικας.δεν υπογραφω σκηνες αλλοφροσυνης κτλτελικα θα μου κανουν χαρη να μου κοψουν 2 κλησεις για κοκκινο 167+167 και 5+5 η 7+7 ποιντ συστεμ γιατι δεν ξερουν ουτε ποσους ποντους ειναιη πλακα ειναι οση ωρα γινεται το σκηνικο περναει καποιος πραγματιοκο κοκκινο και τρακαρει με καποιον απο τον καθετο δρομο τελικα μου κοψανε ενα κοκκινο και πηγαν στους αλλουςδεν την εχω πληρωσει και εχω δικαστηριο τα στρουμφ φροντιζουν για την ασφαλεια μας ναι, αλλα επειδη εχουν και στοχους παραγωγης πρεπει να τους πιασουν σε ευλογα χρονικα Διαστηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 3, 2004 #14 Share Posted July 3, 2004 Δε σου λέω ότι δε σε γράφουν επίτηδες. Μιλάω σε περίπτωση που έχει φανάρι σε διασταύρωση παράδειγμα και έχει κόκκινο και εσύ δε σταματάς.. ε τότε θα την φάς την @@άρα απο δεξιά ας πούμε που θα περάσουν οι άλλοι με πράσσινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 4, 2004 #15 Share Posted July 4, 2004 Ναι ρε Στέλιο μην το ρισκάρεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted July 6, 2004 #16 Share Posted July 6, 2004 Thanx Στελιο!! Οσο για το κρανος.....αι μη πω καμια χοντραδα παλι.....που θελουν ντε κ καλα να μας κανουν ευρωπαιους... Δικο μου το κεφαλι ΟΤΙ θελω το κανω ρε αρχηγε....ακου εκει καρνος κ ζωνη ντε κ καλα μεσα στη πολη.... Αλλα αμα οι ασφαλειστικες εταιριες βαζουν κ@λοδακτύλα μεσο των "μεγαλων" στους στρουμφους για να μη πληρωνουν τα σπασμενα(κεφαλια) αυτες......τι περιμενεις.... Κατα τα αλλα.....για το καλο μας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.