Jump to content

Blackberry ως Access Point???

ponaei8anasi

Recommended Posts

Καλημεριζω το φορουμ..

Θελω να κανω το blackberry bold 9700 που εχω access point καθως χρειαζομαι καμια φορα ιντερνετ σε λαπτοπ και δεν θελω να βαλω τις 3g καρτες. Εχει επιχειρησει κανεις κατι τετοιο??? Στο google που κοιταξα δεν βρηκα κατι που να βοηθαει.. Οποιος ξερει κατι.. Τα φωτα του.

Αχ αυτή η εταιρεια.... Δεν προκειται να γκρινιαξω για τα λεφτα που λες ότι κανει αλλα όταν πληρωνεις ένα τηλεφωνο 600 ευρω και δεν σου εχω ενσωματωμενο προγραμμα για access point και δεν εχει προγραμμα για να διαβαζεις pdf και πρεπει να δωσεις 15 ευρω και βλεπεις ένα xperia x8 με android να εχει ενσωματωμενο προγραμμα για access point και στο μαρκετ τους δινουν τσαμπα pdf reader τι άλλο να πω πια!! Και μετα σου λεει ότι τα blackberry είναι φτιαγμενα για να εξυπηρετουν σε επαγγελματικα θεματα... Και η RIM εταιρεια της αρπαχτης είναι μου φαινεται

ΥΓ. Σε ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση σου φιλε μ...

Σε καταλαβαινω. Εχω αλλαξει αρκετα ΒΒ και εχω βρεθει στην θεση σου. Κατ'εμε αν δεν χρησιμοποιεις το BB Messenger, πηγαινε σε iPhone / Android αναλογα τι χρειαζεσαι.

Αγόρασες το 9700 600 ευρώ? εδώ το 9900 και το 9930 τα καινούρια με os 7.0 και τώρα 7.1 κάνουν 450 ευρώ συσκευή! εγώ προσωπικά 100 ευρώ έδωσα για το 9700 (μεταχιρισμένο) το 2009! Και η RIM δεν κάνει αρπαχτές όλα αυτά που λέει τα κάνει αλλά αμερική μην συγκρίνουμε άλλες χώρες με ελλαδίτσα και δεν είναι το ίδιο Vodafone & cosmote με at&t που σου δίνουν Full προγράμματα και τσάμπα 49$ δολάρια συσκευή για 1 χρόνο σύνδεση με Full option και πάγιο πόσο ήτανε. Και το smartphone όταν το αγοράζεις το αγοράζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, εγώ πήρα τότε το 9700 επειδή είχε πολλά κουμπιά και το βρήκα 100 ευρώ δεν σου φταίει η Rim άμα δεν ξέρεις τι επιλέγεις ούτε η τιμή.

Όχι bbm δεν χρησιμοποιω.το μονο που με κραταει είναι το qwerty το οποιο βολευει αφανταστα για τα mail. Κατι άλλο που να εχει το blackberry μην το εχουν και οι άλλες εταιρειες δεν εχω βρει..

Φιλε μου αν εβλεπες τιμες λιγο πριν βγει το 9900 το 9700 ειχε 520 στα public συγκεκριμενα και 500 σε αλλα μαγαζια... Και εγω το 2009 το πηρα... Και οσο για αυτό που λες σχετικα με την rim αν δεν νοιαζεται για το τι κανουν οι εδώ παροχοι να μην μας επιτρεπει το bis.γτ κατι κοσμοτε και γουιντ δεν εχουν ενσωματωμενη ολη την χρηση του ιντερνετ σε ένα πλανο και σε χρεωνουν σε μερικα σαιτ ότι να ναι... Καλως η κακως η βρισκομαι ελλαδα και περα από βονταφον δεν αξιζει.

το βρηκες 100 ευρω γιατι εισαι ρουμανια φιλος, εδω το 2009 το 9700 ηταν απιαστο

μην ανησυχείς είχε και με 300 και με 400-500 σε αγγελίες και Cosmote-Vodafone-Orange τιμές ελλάδας είχε αλλά -50 ευρώ όχι τίποτα το σπουδαίο, όταν θες κάτι το ψάχνεις.

αα τωρα θυμηθηκα...:wall: το storm που ειχα δεν ειχε wifi.. οποτε δεν χρειαστηκε να ψαξω για το πως γινεται AP hotspot ή κατι αντιστοιχο...

λοιπον...μετα απο λιγο ψαξιμο στο crackberry ειδα οτι ολα τα blackberry κανουν tether ειτε με usb ειτε με bluetooth.Απο bold 9900 και πανω θα υποστηριζουν access point μεσω wifi..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.