Jump to content

al3x

Premium Members
  • Posts

    105
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About al3x

  • Γενέθλια 25/11/1976

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Νεα Σμυρνη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

al3x's Achievements

  1. al3x

    COVID-19

    Χμμμμ .. τι αλλο εχει γινει τους τελευταιους μηνες αραγε που μπορει να επηρεαζει τους θανατους.. το ποσοστο των διπλα εμβολιασμενων πλεον που φτανει το 70%.. το οτι 3.4 εκ. εχουν κανει και αναμνηστικη.... μπααα... αποκλειεται .. ο ομικρον ειναι που μας λυπηθηκε. Γενικοτερα καλο ειναι να μην υποβαθμιζουμε τον ομικρον. Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ μεταδοτικος με οτι συνεπαγεται αυτο. Θα βγουν αρκετοι επιπλεον γιατροι off για καποιες ημερες οποτε κανουμε οτι μπορουμε για να μην τους χρειαστουμε. Οσο αναφορα το βιντεο του Πρωθυπουργουλη μας απο πανω, οποιος πιστευει οτι αυτος μας επεισε για να εμβολιαστουμε ή λογω των μετρων που πηρε κανει λαθος.. ή μαλλον κανω εγω λαθος.. μας επεισε γιατι καταλαβαμε οτι ο καλυτερος για να προστατευτουμε ειναι να βασιστουμε στους εαυτους μας και στους οργανισμους μας γιατι αν βασιζομασταν στα μετρα τους... και στο πως εχουν καταντησει το συστημα υγειας αυτος και οι ομοιοι του...τοτε βρασε ρυζι. Αντε και καλη χρονια να εχουμε με υγεια.
  2. super ηταν μεχρι να με ξενερωσει ο Nelson.
  3. al3x

    COVID-19

    2-dose-vaccinations are valid for 270 days after the second dose. After that a booster jab is required, which is also valid for 270 days. Attention: The 1-dose vaccine by Johnson & Johnson is only valid until 3 January 2022, afterwards a booster jab is needed for proof of full vaccination. Latest Information on the Coronavirus Situation in Austria WWW.AUSTRIA.INFO Protective measures, entry regulations and more: Everything you need to know for your holiday in Austria in times of coronavirus. Nαι το J&J δεν το θεωρουν αρκετο και γι αυτο ζητανε και booster. Γενικοτερα δεν ειναι μονο για μην τους φερεις τον ιο ... ειναι και το οτι θα πρεπει να σε βαλουν στα νοσοκομεια τους αν σου τυχει κατι οσο εισαι στην χωρα τους, οποτε γιατι να μην ειναι και αυτοι οσο το δυνατον καλυμμενοι. Και στο κατω κατω χωρα τους ειναι και μπορουν να ζητανε οτι θελουν. Αυριο μπορει να θελουν να εισαι ξανθος/ια πανω απο 1.80 και με αναλογιες μοντελου και με πανω απο 100k στην τραπεζα.
  4. al3x

    COVID-19

    αφου δεν παιρνουν χαμπαρι απο μελετες οι αντιεμβολιαστες... προστιμα και απαγορευσεις μονο.. δεν θελουν 5G ... 2G κινητα με πληκτρολογιο και dialup μονο αν ειναι και μελη του thelab ... προσβαση μονο σε hardware 20ετιας και πισω. αν τους αρεσουν τα αυτοκινητα... τοτε μεχρι 50 αλογα / μηχανες 4.
  5. pci express 3 slots ειναι για τις καρτες γραφικων συνηθως που ακομα και αυτες δεν πολυκαταλαβαινουν διαφορα διαφορα μεταξυ pci express 2 και 3. εχω την εντυπωση παντως οτι θα μπορεις να το βαλεις και στο slot 4 (pci3.0) αν θες. Εγω το ειχα βαλει κατω κατω γιατι ειχα 2 καρτες γραφικων τοτε. Τα Z-97 motherboards ειχανε ολα τα ιδια θεματα γιατι δεν ειχαν πολλα lanes και τοτε ειχαν αρχισει να εμφανιζονται και οι nvme δισκοι και ηταν λιγο στριμοκωλα τα πραγματα. Γενικοτερα παντως σε real life χρηση θεωρω δυσκολο/αδυνατο να δεις διαφορα.
  6. al3x

    COVID-19

    ▲▲▲▲▲▲▲▲ ολο ξεχναω οτι τρολλαρεις.. και μου ανεβαζεις τσαμπα την πιεση. παω να φτιαξω σκορδαλια τωρα.
  7. ναι παιζει και ως bootable δισκος (κυριος δισκος). Δεν θυμαμαι στο bios τι ηθελε.. κατι nvme related θυμαμαι αχνα.
  8. εχε υποψιν και το παρακατω. Αν στο μελλον θελησεις και 2ον m2 τοτε δεν θα μπορεις να τον βαλεις στην m2 της μητρικης. Βεβαιως υπαρχουν καρτες pci cards με 2-4 m2 slots πανω... οποτε αν σκεφτεσαι για πιθανη αναβαθμιση παρε καρτουλα με 2 m2 slots πανω. Γενικοτερα απο οσο θυμαμαι στην αρχη οταν το ειχα πρωτοβαλει δεν το εβλεπε κατευθειαν ..αλλα ηταν καποια ρυθμιση στο bios. Οποτε να εχεις και το bios στην τελευταια του εκδοση. γενικοτερα ειναι πολυ απλες πλακετουλες με σχεδον τιποτα πανω τους οποτε μην φοβασαι κατασκευαστη. και εγω απο το ebay no name την ειχα παρει τοτε με 2 m2 slots πανω.
  9. ναι ταιριαζουν, δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
  10. παιζει και αυτο καπου ενδιαμεσα αν σε ενδιαφερει με heat sink. RaidSonic Icy Box M.2 PCIe Gen 4.0x4 To PCIe Gen 4.0x4 With Heat Sink WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για RaidSonic Icy Box M.2 PCIe Gen 4.0x4 To PCIe Gen 4.0x4 With Heat Sink σε 5 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! γενικοτερα νομιζω θα πηγαινα στο πιο φθηνο ή στο πιο φθηνο με heat sink ετσι για το γμτ. οι συγχρονες μητρικες ετσι και αλλιως εχουν πολλαπλες m2 θυρες οποτε η καρτα δεν ειναι κατι που θα σου μεινει να πεις οτι θα την χρησιμοποιησεις και στο μελλον.
  11. ναι και με 10-15 ευρω κανεις την δουλεια σου x4 και δεν σου μενει το παραπονο.
  12. ειχα παρομοια μητρικη HERO/cpu με τον 960evo (πριν την κλαψω/εχασα το sound κομματι της). διαλεγεις ή το bottleneck που ουσιαστικα ελαχιστα νομιζω θα το παρατηρησεις ή παιρνεις καποιον adapter pci to m2 (π.χ τυχαιο παραδειγμα αφου παιζουν και αλλες και με ψυκτρουλες κτλ ) Savio Ak-41 Pci-e TO M2 Nvme Adapter M-key - Accessories (PER.586013) WWW.E-SHOP.GR ÁõôÞ ç êÜñôá SAVIO PCI Express åðåêôåßíåé ôïí ðñïóùðéêü óáò õðïëïãéóôÞ êáôÜ ìßá õðïäï÷Þ M SKU:PER.586013 και το βαζεις στην μητρικη κατω κατω.
  13. al3x

    COVID-19

    You asked, we answered: Are leaky vaccines causing the new COVID-19 mutations? WWW.NEBRASKAMED.COM I’ve heard that the COVID-19 vaccines are “leaky,” and that’s why we’re getting all these new COVID-19 mutations. Are leaky vaccines causing these dangerous COVID-19 mutations?
  14. al3x

    COVID-19

    μονο σεβασμο για τους ανθρωπους της πρωτης γραμμης που παλευουν με οτι εχουν για να σωσουν οποιον μπορουν, με προσωπικο κοστος. μονο θλιψη για την ελειψη στοιχειωδους κατανοησης του τι συμβαινει ολο αυτο το διαστημα για παρα πολλους. μονο οργη για καποιους που απλα κοιταζουν να εκμεταλευτουν την κατασταση.
  15. al3x

    COVID-19

    Εγιναν και τα βαφτισια... θα τον ονομασουμε <<Ομικρον>>
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.