Jump to content



Voitheia me m/b kai anemistira!


x@nD3R

Recommended Posts

Γεια παιδιά.Μπορείτε να μου προτείνετε motherboard καλή μέχρι 130 ? Σκέφτηκα την ASUS P4R800V DELUXEEdo

Είναι καλή? Επίσης θα έχω επεξεργαστή Celeron 2800 και θέλω να μου πείτε αν λέει τίποτα για overclock. Τέλος έχω τον ανεμιστήρα

ZALMAN

Λέει τίποτα? Πόσο μπορεί να κατέβει η θερμοκρασία? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

1oν καλως ηρθες στο εργαστηρι!!!:daisy:

2ον γραφουμε μονο με ελληνικους χαρακτηρες κ οχι greeklish,γι'αυτο κανε εντιτ κ διορθωσε το ποστ σου στα ελληνικα σε παρακαλω!

3ον οι celeron δεν φημιζονται κ πολυ για o/c(καλυτερα θα ηταν,αν εχεις μεγαλη οικονομικη ανεση να πηγαινες σε Pentium η Amd οι οποιοι ειναι καλυτεροι σε o/c)

4ον η ψυκτρα που διαλεξες ειναι μια απλη-κανονικων επιδοσεων ψυκτρα,αλλα υπαρχουν κ πολυ καλυτερες(slk,volcano)μην περιμενεις κ τεραστιες πτωσεις θερμοκρασιας ομως....αν θες να δεις μεγαλυτερες διαφορες περνα σε κανενα υδροψυκτο συστημα....

5ον για μητρικες κοιτα κ εδω αν θες να δεις σχεδον ολη την γκαμα σε ΑSUS http://www.mgmanager.gr/reply.asp?action=search

Φιλικα

Βασιλης

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμενο μοντελο της asus εχει και ενσωματομενh vga (9100 igp). Προοριζεται για office use και οχι για oc, οπως επισης και ο celeron. Παρ'ολα αυτα...

Αν επιλεξεις ιντελ προτιμησε mobo με chipset 865/875. Αν επιλεξεις Athlon , σιγουρα n-force . Σχετικα με cpu προτιμησε κατα σειρα κοστους:

1. Athlon Xp

2. Athlon 64

3. Pentium4

Κοιταξε τις τιμες στα sites που σου δωσαν τα παιδια παραπανω και δες τι απο αυτα σε συμφερει οικονομικα.

Οι θερμοκρασιες που ζητας ειναι εφικτες με μια καλη αεροψυξη αλλα αν θες extreme oc προτιμησε το νερακι.

Α! Και καλως ηρθες στην παρεα...

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα εδω για Fan Speed Controller (κατω κατω) ,κ για περιεργα ανεμιστιρια......www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=3 .....δεν ειναι αναγκη να ειναι zalman το Fan Speed Controller!Ειναι ολα συμβατα μεταξυ τους!:T:

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τελευταίο παιδιά. Τελικά θα πάρω celeron 2700. Μου είπαν ότι ειναι locked και ότι δεν μπορώ να τον κάνω overclock. Δεν θα κάνω το τρελό verclock αλλά πόσο μπορώ να τον φτάσω?. 3200 μπορώ? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα ειναι. Εχω τον παραπανω συνδιασμο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ο 2600 εχει παει μεχρι 2500ΜΗζ με αερα (12*208)) και 1,85V. Η μητρικη εχει ρυθμισεις για τα παντα. Μπορεις να δεις και την Abit nf7s ως εναλλακτικη λυση αν θες κατι δοκιμασμενο.

Link to comment
Share on other sites

saxon_747 ok! Θα πάω αύριο να πάρω την ALBATRON και τον 2700! Θα έχω προσωρινό πρόβλημα μνήμης. Έχω 256mb ddr sta 133mhz. Περιμένω καιρό kingston 2x512 400mhz. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από x@nD3R

unstoppable γιατί να πάω στον 2500? τι έξτρα έχει η pro 2?

Eχει sata raid extra, δεν θυμαμαι τι αλλο εχει, κοιτα στο site της albatron αλλα γενικα αν δεν εχεις σκοπο να τα χρησιμοποιησεις δεν υπαρχει λογος να μην παρεις καποιο πιο φτηνο μοντελο. Σχετικα με τον 2500+ απλα απο αποψη o/c ειναι το ιδιο με τα μεγαλυτερα μοντελα και ειναι πιο φτηνος αρα ειναι η καλυτερη λυση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.