Jump to content

τι καρτα γραφικων να παρω,αν μπωρουσε καποιος να βοηθησει

kgv

Recommended Posts

Θα ήθελα παρακαλώ αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει, δεν ξέρω καλά από τεχνικά χαρακτηρίστηκα υπολογιστή,τα χαρακτηριστηκα είναι… case 450 watt<>motherboard- intel dg 41 wv chip set<>c.p.u.-Intel E6600 dual core<>ram 4gb ddr3 1330 kingston<>vga ενσωματωμενη.δεν είμαι απετιτικος στα παιχνίδια αλλά θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος μια κάρτα γραφικών να αγοράσω έως 50 ευρω,π.χ. o γιος μου παιζει το gta san andreas και το έχω σε χαμηλά γραφικα για να παιζει,αν υπαρχει κατι βρε παιδια γραψτε παρακαλω.

καμια μεταχειρισμενη 4850,8800 σε αυτα τα λεφτα,αν ανεβεις λιγο ακομα πας για κατι καλυτερο σε μεταχειρισμενη 5750,5770 γυρω στο 80αρι,κ ανετα τις σηκωνει κ το τροφοδοτικο σου.

Καλή προσφορούλα σε καινούρια νομίζω είναι η

MSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

αλλά ξεφεύγει πολύ από τα 50€.

Κατά τα άλλα όπως λέει και ο από.. πάνω μια καλή μεταχειρισμένη θα ήταν η μόνη επιλογή μέχρι τα 50€. Οτιδήποτε καινούριο δεν αξίζει σε τιμές κάτω των 50-60€.

ευχαριστο παιδια για το ενδιαφερον.απλα βλεπω τιμες και αρχιζουν απο 40ευρο δεν ξερω τις δυνατότητες της καρτασ αυτης?αλλα οπως ειπα και πριν δεν ψαχνω και να παιζouμε τα καινουρια games.εστω ασ παιξει και ο μπαμπας(εγω)το scarface....που ειμαι κολλημένος με την ταινια,απλα παιχνιδια βρε παιδια.κατα τα αλλα δεν ξερω και τι καρτα υποστηρίζει ο το μηχάνημα μου?

καπια στηγμη θα μαθω...τωρα το πλοβλημα μου ειναι οτι μου εδωσε ενας φιλοσ μου μια geforse(καρτα γραφικων)και τα βισματα αυτα τησ καρτας με του υπολογιστη διαφερουν...διλαδη,τησ καρτασ εχει τρεις τρεις πλακε εισοδους!και του pc ειναι δυο μια μικρη και μια μεγαλη,τι κανω!!!προχοραω?η οχι

καπια στηγμη θα μαθω...τωρα το πλοβλημα μου ειναι οτι μου εδωσε ενας φιλοσ μου μια geforse(καρτα γραφικων)και τα βισματα αυτα τησ καρτας με του υπολογιστη διαφερουν...διλαδη,τησ καρτασ εχει τρεις τρεις πλακε εισοδους!και του pc ειναι δυο μια μικρη και μια μεγαλη,τι κανω!!!προχοραω?η οχι

Οτιδήποτε δεν ταιριάζει απόλυτα απλά δεν το... σπρώχνεις να μπει διότι θα τα κάψεις όλα. Αυτό γενικά αφού μπορεί να μην ταιριάζει στην περίπτωση που προσπαθείς να περιγράψεις.

Η μητρική σου έχει PCI Express υποδοχή. Αν ο φίλος σου σου έδωσε παλιά κάρτα AGP απλά του την επιστρέφεις. Σου είναι άχρηστη.

agp_vs_pcie2.jpg

και κατι αλο που ηθελα να ρωτισω,Ένας φίλος μου δίνει μια κάρτα geforse 8600gt και η μητρική μου είναι intel dg 41 wv και 450 watt το τροφοδοτικό κάνει η κάρτα η θα έχω πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.