adpanos Posted January 21, 2012 #1 Share Posted January 21, 2012 Παίδες έχω μια καινούρια HD5450 πάνω σε φρέσκια εγκατάσταση WIN 7 64bit sp1 με DRIVERS και CATALYST τους 11.12 Παρατηρώ εδώ και λίγη ώρα πως και σε στατικές και ιδιαίτερα σε εικόνες με κίνηση μερικές οριζόντιες γραμμές στο δεξί ΜΟΝΟ μέρος της οθόνης !!Παίζει να είναι πρόβλημα της κάρτας ή υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα driver ??? Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ???Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted January 21, 2012 #2 Share Posted January 21, 2012 Αν μπορείς περιέγραψε λίγο παραπάνω αυτές τις γραμμές .Μοιάζουν με κάτι τέτοιοFile:Tearing (simulated).jpg - Wikipedia, the free encyclopediaΗ είναι χρωματιστές γραμμές όπως αυτέςΕιδοποίηση ανακατεύθυνσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Posted January 21, 2012 Author #3 Share Posted January 21, 2012 Eίναι λευκές γραμμές ΜΟΝΟ στην δεξιά άκρη της οθόνης, παρουσιάζονται περισσότερο κατά την κίνηση του ποντικιού και σε flash προβολές στο νετ , και μοιάζουν λίγο με την πάνω αλλά βγαίνουν στιγμιαία και εξαφανόζονται. Δεν είναι μόνιμες ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted January 21, 2012 #4 Share Posted January 21, 2012 Δεν μπορώ να καταλήξω σε κάτι, ένα βιντεάκι με κάμερα θα βοηθούσε ενδεχομένως .Πάντως μάλλον για πρόβλημα της οθόνης μου κάνει παρά για κάρτα , επειδή ακριβώς μου λές μόνο στα δεξία. Δοκίμασε αν έχεις κάποια άλλη οθόνη, και δες αν στο κανει και εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Posted January 21, 2012 Author #5 Share Posted January 21, 2012 Δοκίμασα σε παλιά οθόνη 17άρα LCD και δεν το κάνει αλλά αυτή παίζει με D-SUB!Από την άλλη δοκίμασα τις 4870, 5850, 6870, 2600xt, 7600gs επάνω στην οθόνη που παρουσιαζόταν και και δεν έχω θέματα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.