gio102004 Posted January 21, 2012 #1 Share Posted January 21, 2012 ''και δεν εχω βρει την αποδειξη.'' ......no comments.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Posted January 21, 2012 #2 Share Posted January 21, 2012 δηλαδη? για να καταλαβω και εγω.επισης are you interested η απλα photobomber? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Posted January 21, 2012 Author #3 Share Posted January 21, 2012 υποννοω οτι τον δινεις σε μεγαλυτερη τιμη απ αυτην που τον πηρες.οτι αισχροκερδεις με την ιστορια των σκληρων..αν ειχες αποδειξη να μου στειλεις...θα σου ζητουσα συγνωμη..αλλα δεν οποτε σου λεω ανοιχτα οτι προσπαθεις να αισχροκερδισεις.(γιατι υποθετω πως τον απεκτησες πριν την ανοδο των τιμων):magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 21, 2012 #4 Share Posted January 21, 2012 Εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι αισχροκερδει ;;; Γιατι αυτην την στιγμη τον κατηγορεις για αυτο χωρις να εχεις ουδεμια αποδειξη !Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Posted January 21, 2012 Author #5 Share Posted January 21, 2012 παρατηρηση-υποθεση εκανα.απαγορευεται?νομιζω οτι απαγορευεται η αισχροκερδεια στους κανονισμους του φορουμ.οχι η παρατηρηση. εγω εφαγα κοκινη για σπαμ.οκ δεκτο.αλλα το 65 ευρα 500γιγα σκληρος παραγωγης ιουνιου δεν το δεχομαι.θα κανω παρατηρηση.ο πωλητης εχει καμια αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας, οχι...αλλα οπως εγω μπορει να κατηγορω αδικα τον πωλητη (αληθεια τι ειναι ο πωλητης και δεν πρεπει να του γινεται παρατηρηση?) ΑΛΛΑ και η αγγελια αυτη προσβαλλει τη νοημοσυνη του μεσου λαμπιτη, δεν νομιζετε , κ. ντινοπουλε?(χωρις καμια ειρωνια, σας σεβομαι και εχω ακουσει τα καλυτερα για εσας εδω στο φορουμ)π,ς. αν νομιζει οτι τον συκοφαντω, τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση του..να μπορει να κινηθει νομικα εναντιον μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorthSide Posted January 22, 2012 #6 Share Posted January 22, 2012 Εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι αισχροκερδει ;;; Γιατι αυτην την στιγμη τον κατηγορεις για αυτο χωρις να εχεις ουδεμια αποδειξη !Sent from my iPhone using TapatalkΚαι ο aggelopas όμως δεν έχει καμια ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ΔΕΝ αισχροκερδεί.Δεν κατηγορεί κανένας κανέναν, αλλα "να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Posted January 22, 2012 #7 Share Posted January 22, 2012 Μη τη πέφτετε ωρές παιδιά ο ένας στον άλλον για τα μηχανήματα του δαίμονα... Αναγωγικά:Να τη πέσουμε και στους μεταπράτες οπορωκηπευτικών,καθότι αγοράζουν απ΄ τον παραγωγό 5 και πουλάνε δέκα.Ο βιβλιοπώλης τα παίρνει απ΄ το χοντρέμπορα μέχρι 40% κάτω,ο μάστωρ τα αγοράζει 5 απ΄ το εργοστάσιο και τα δίνει (με μαστορικά) δέκα...,υπάρχουν άπειρα παραδείγματα εκεί έξω για αξίες και υπεραξίες,μη το βλέπουμε σαν απάτη,είναι βαριά αυτή η κουβέντα. Σκεφτείτε το σαν μια οικονομική τοποθέτηση,αν και μου φαίνεται επισφαλής οικονομικά,αύριο μπορεί να πέσουν οι τιμές και να ψάχνει data για φουλάρισμα Στο εμπόριο ο δίσκος έχει (όπως λέει το μπαντιντομάγαζο) 85,ο άθρωπας το δίνει 65,είκοσι γιούργια κάτω,σχεδόν αχρησιμοποίητος όπως λέει.Να τον ονοματίσουμε αισχροκερδή γιατί μας έδωσε λάθος πληροφορίες και πουλιέται λιγώτερο σαν καινούργιος στα μαγαζιά;Να διαπι στώσουμε εκ των υστέρων ότι είναι κοσμογυρισμένος (trade,αλυσίδες,π#τάνα σε δοκιμές κλπ) ο δίσκος; Είχε τη διορατικότητα και επένδυσε σε έναν 500άρη και τώρα τον πουλάει κάτω απ΄ την επίσημη τιμή της αγοράς.Το τραβάω απ΄ τα μαλλια το θέμα για να δείξω ότι μαλώνουμε περί όνου σκιάς,για μένα και για κάποιον που τον χρειάζεται αποτελεί καλή αγορά,για τους άλλους απλά να προσπεράσουν,υπάρχουν συμφερότερες αγορές και καλύτερες ευκαιρίες επένδυσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorthSide Posted January 22, 2012 #8 Share Posted January 22, 2012 Φίλτατε μάριος1957 επειδή έγραψες μια παράγραφος με τα αυτονόητα, χωρίς όμως δυστυχώς να ευαισθητοποηθούμε, γιατί τα μέλη του λάμπ απο όσο ξέρω σε τέτοια δε τρώνε κουτόχορτο, το θέμα είναι ότι αν ήθελε να βάλει αντικειμενικά μια καλή τιμή για να τον δώσει είναι τα 50 ευρώ πιστεύω.Απο κει κ πέρα πήρε δηλαδή έναν δίσκο που είχε τόσο καιρό (απο το καλοκαίρι του 2011, δηλαδή 6 μήνες) εβαλε και χρησιμοποίησε τα ευαίσθητα δεδομένα στον δίσκο αυτόν, που αν γινόταν κάτι με τα δεδομένα του, απο εκεί που τον πήρε όχι μόνο την απόδειξη θα έδινε, αλλα και καταγγελία στον ΙΝΚΑ θα έκανε επειδή έχασε την συνομιλία με την Κικίτσα και έχασε και το ροζ βίντεο της Τζούλιας, που πως θα ζήσει χωρίς αυτό τωρα πια τα βράδια καθώς επίσης κατέβαζε ώρες ατελείωτες το μισό ίντερνετ στον δίσκο αυτόν, αλλα έχασε μωρε ξαφνικά την απόδειξη?Και αφού έγινε κάποιος ντόρος, με το θέμα, πεταει μετά μια ειρωνία, αντι να πεί παιδιά να ψάξω να κάνω, να πάω απο το κατάστημα να ξαναβρώ απόδειξη, να προσπαθήσω, αλλα όπως είπαμε, εμείς απλά... photobomber κατα τα λεγόμενα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Posted January 22, 2012 Author #9 Share Posted January 22, 2012 Θα πω ενα τελευταιο.ιουνιο μηνα φιλος πηρε δισκουs recertified 1000gb 50 ευρω και τους 2!εγω αγορασα λιγο νωριτερα 1500 gb recertified 50 euroo επισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.