Jump to content

marios1957

Premium Members
  • Posts

    95
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by marios1957

  1. marios1957

    Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτο το laptop?

    Εν λειτουργία laptop,με 3gb ram,με 320gb hdd,με 15.6" οθόνη; Και του λέτε το πολύ 60€; Μα για ανταλλακτικά να το πούλαγε,ο δίσκος και η οθόνη έφτανε τα λ7 που λέτε. Φιλαράκι,πολύ πάνω από 100€.
  2. marios1957

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Και τα φράγκα κύριε που χώσαμε σωσίβιο,στο Σωρό κι αυτά;
  3. marios1957

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Έτσι ακριβώς. Εμένα που μπορεί να με σκίσει στο φόρο,θα το κάνει.Το πρόβλημα δημιουργείται όταν είναι ενεργοί στην αγορά εργασίας και δεν αποδίδουν μία σε ΦΜΥ και λοιπές φορομπηχτικές δυνάμεις. Είμαστε πολλοί λίγοι αυτοί που τα χώνουμε (ακόμα...) στο κράτος για να πάρει τα πάνω του,σε σχέση με όσους μπορούν να δώσουν αλλά δεν τους έχουν καταγεγραμμένους (:mamba:)
  4. marios1957

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Κόψτε σωλήνα υδραυλικού με το μέτρο.Μετά καλάϊ...
  5. marios1957

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Να το βγάλω από μέσα μου γιατί θα σκάσω.(όχι κακκάκια,ε Πουλάνε σκληρούς IDE για laptop σε τιμή που αυτός που θα τον αγοράσει πρέπει να πουλήσει δύο laptop πλήρως λειτουργικά απ' αυτά που φοράνε αυτόν τον δίσκο,για να τον αποκτήσει... Έτ'ς ειν' η ζωή παπούλη. :crazy_pilot:
  6. Σε περιμένω,όπως είπαμε. edit 9/10,έφυγε!
  7. Παρακαλείται ο ενδιαφερόμενος να καταχωρήσει κι εδώ την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
  8. PIII866. Όπως το βλέπετε,τελευταία φορά δούλευε,χρειάστηκα κάτι απ' το κουτί του και το ξεντέριασα,μού 'μεινε αυτό. Μόνο απ' το χώρο μου (Αθήνα,κέντρο),δεν δέχομαι επιστροφές!:flower:
  9. marios1957

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    ...κι επειδή σύμφωνα την αρχή της ενέργειας,από "κάπου" πρέπει να τα πάρουν αυτά τα λ7. Μαντέψ' τε.
  10. Ήρθε κάποιος και του τους φόρτωσα.Με το ζόρι. Καλά,άμα σκάσεις γιάφκα,όλο και κάτι επαναστατικό θα βρεθεί,ειδοποίησέ με πριν.:fun:
  11. (...κατά τ'΄άλλα, $!%@%!@ το &@!&@^ μου !&!^*^# και *^!%@!*^ την !#^ που έκανα άλλα κι άλλα απογευματιάτικα και μπήκα πολύ αργά για να προλάβω την κάρτα....^#@!^!!!!!!!!!)Άσε ρε μπαγλαμίδη τα σάπια,ναουμ,από τότε που σε ενημέρωσα για τους δίσκοι περάσανε 7 nicks στο inso και κανας χρόνος...
  12. Είμαι Σόλωνος 128,από έναν ο καθένας να φτουρήξουν για όλους. Για ανταλλακτικά είπα... Ελάτε όποτε θέλετε...
  13. Πεντέξι 2.5"άρηδες δίσκοι για ανταλλακτικά.Αυτοί που δεν απεργούν δουλεύουν,αλλά επειδή δεν πληρώνονται θα απεργήσουν κι αυτοί σύντομα...(bad sectors). Μόνο από Αθήνα,κέντρο.
  14. [MENTION=21602]steven100[/MENTION]:sorry,δεν παίζει αποστολή,ακόμα και με προπληρωμένο φάκελο.Το κέρδος μου είναι η γνωριμία,ρωτήστε τους ανθρώπους που κατα καιρούς ήρθαν σε επαφή μαζί μου...:hang3: [MENTION=21146]UpcomingDesigner[/MENTION]:Έχεις p.m. με τη διεύθυνση παραλλαβής...:fun: btw,ελπίζω να κατάλαβες ότι πρόκειται για so-dimm,δηλαδή μνήμες για laptop....
  15. Φύγανε άλλες δύο... Με στενοχωρεί ότι τα χ"γεννα πλησιάζουν και δεν θα γίνω i-βασίλης σύντομα...:fun: Βάλτε τώρα που γυρνάει!
  16. Έχεις p.m. με τη διεύθυνση που θάρθεις για παραλαβή.:fun:
  17. Λοιπόν: Hynix 2Rx16 PC2-5300s-555-12. 6τεμάχια Hynix -4200. 2τεμάχια Infineon. 4200 2τεμ Samsung. 5300. 31τεμ Samsung. 4200. 1τεμ Nanya. 4200. 1τεμ SIS. 667. 1τεμ Trancend. 5300 1τεμ TwinMos. 4300. 1τεμ Και μία Elpida που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τίνος ίνι αφνή. Όλες βγήκανε από αναβαθμίσεις και δουλεύανε... Το λυχνάρι,sorry,o Αλλαντινικός πήρε τις δύο samsung...:shout:
  18. Θα δω το βράδυ σπίτι και θα postάρω περισσότερες λεπτομέρειες (χρονισμοί κλπ). Σου κρατάω κάβα...
  19. Μια χούφτα μνήμες ddr2-so_dimm για laptop μόνο σε 512mb. Τα γνωστά,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για ανταλλαγή στοιχείων για παραλαβή απ' το χώρο μου,κέντρο-Αθήνα. Δεν στέλνω (δεν αξίζει το κόπο...) και μόνο μέχρι 2 έκαστος (αλλοιώς τις πουλάω και μόνος μου ).:fun:
  20. Κοίτα,μέχρι τώρα δύο είστε οι ενδιαφερόμενοι,συνεπώς σας περιμένουν δύο δεματάκια από 100 τεμ για καθένα σας.:flower:
  21. Δεν τελειώνουνε λέμε... Όσοι κι αν είστε!:bigsmile:
  22. Ρε τί πάθατε με τα Magic The Gathering; Όποιος θέλει μπορεί νάρθει πλ Αμερικής και να φύγει με καμια κατοστή από δαύτα Όσοι και νάστε....:smoke:
  23. Duzlle Video Creator 150 Την αγόρασα μεταχειρισμένη πριν κανα δυο χρόνια για μια δουλειά,αλλά χρησιμοποίησα τελικά συνδυασμό video+HDR και την παρόπλισα.Προχτές που τη ξεσκόνισα και τη δοκίμασα,ενώ εγκαθίσταται και αναγνωρίζεται,εν τούτοις μόλις κάνει τη πρώτη της εγγραφή στο σκληρό του computer,μετά τα ξεχνάει όλα και μουλαρώνει πηγαίνοντας "βουνό" (δείχνει χιόνια). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και παραλαβή από Πλ. Αμερικής μέσω p.m... Υ.Γ.Δεν στέλνω.
  24. marios1957

    Που θα βρω φυλλα μολυβδου

    Ναι,μπορεί... Πριν τριάντα χρόνια πάντως () έτσι μου ζητήθηκε να μονώσω κάτι γλάστρες....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.