Jump to content



Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread


ison

Recommended Posts

Μπράβο φίλε μου, χαίρομαι που σε βοήθησα και έβγαλες άκρη!

Για τη συνάντηση το σκεφτόμουν και εγώ!

Οποτε θέλετε, είμαι μέσα :)

Είναι αλήθεια πάντως αυτό που λένε.

Από τη στιγμή που πας σε επισκευασιμο δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε οποιονδήποτε εργοστασιακο

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

Πήρα και εγώ έναν RBA, τον κλώνο του Taifun GT.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για τα 20ευρώ που έδωσα σε τοπικό κατάστημα. Τρελό και αδυσώπητο χτύπημα. Βγάζει τόσο ντουμάνι που νικάει τα πάντα, ακόμα και τον Ναυτίλο. Το μόνο που υστερεί σε σχέση με τον t-dux 3.0 είναι η γεύση. Όλες οι γεύσεις που δοκίμασα "γράφουν" καλύτερα στο κεραμικό.

Αν και έχει μια προεξοχή για airflow κάτω από το coil, θα δοκιμάσω να κουμπώσω κανένα CE2 μεγάλο σαν του killer εκεί και βλέπουμε :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Ναι δεν είναι καπνικό, έχει το ίδιο χτύπημα με το frosty melontic, όντας πιο ουδέτερο σε γλυκήτητα. Απλά δεν σε κουράζει. Κάνει για πιπίλα όλη μέρα όπως λένε και κάποιοι. Γενικά τα υγρά της Umami με έχουν ενθουσιάσει γιατί μου βγάζουν ότι έχουν πολύ καλό δέσιμο τα συστατικά μεταξύ τους. Δε ξέρω πως να το εκφράσω αλλιώς.

Τα θεωρώ καλύτερα από της Liqua αν και το μενού των γεύσεων δεν είναι το ίδιο. Επίσης όπως ξαναείπα είναι ελληνικό προϊον, στην ίδια τιμή με το ξένο, οπότε γιατί να μη το στηρίξουμε.

Μπράβο φίλε bedzim που ανέφερες το Frosty Tart της Umami, με έσωσες κυριολεκτικά! :hehe:

Από προχτές βλέπω ότι κοντεύω να ξεμείνω από το Frosty Peach, παίρνω τηλέφωνο στο fabvape, αλλά μου λένε ότι έχουν ξεμείνει κι αυτοί, και η καινούρια παραγγελία θα έρθει στα μέσα της άλλης βδομάδας! :slap:

Θυμήθηκα τότε που έλεγες για το Frosty Tart, και μου λένε ότι το έχουν στα 9 mg νικοτίνη. Οπότε, πάω μια βόλτα προχτές, και κατά τύχη υπήρχε και μπουκαλάκι ανοιχτό από το Frosty Tart και το έβαλα σε έναν CE4 και το δοκίμασα. Πολύ ωραίο υγρό, με πολύ ωραία επίγευση, δροσερό, κι ακριβώς όπως το είπες, ότι πρέπει για να το έχεις πιπίλα όλη μέρα! ;)

Τσίμπησα ένα μπουκαλάκι των 30ml, και προς το παρόν το ατμίζω στον Aspire BDC mini με το Vamo. Η Umami εμένα με έχει κερδίσει με τα υγρά της, δεν το συζητώ καν. Κι από ότι μου λένε και από το fabvape, πουλάνε σαν τρελά, έχουν κερδίσει δηλαδή το καταναλωτικό κοινό. Μπράβο τους, και μακάρι να αρχίσουν να πουλάνε πολύ καλά και στο εξωτερικό, το αξίζουν! :T:

Στα υπόλοιπα νέα, και το δεύτερο e-Huge άρχισε να μου κάνει τα ίδια ακριβώς προβλήματα με το πρώτο, να διαβάζει δηλαδή εντελώς λάθος τις αντιστάσεις. Ευτυχώς, από ένστικτο, δεν είχα κλείσει το ticket στο fasttech. Σήμερα, το επιστρέφω πίσω και αυτό, και δεν ασχολούμαι ξανά με το e-Huge, για μένα πρόκειται σαφώς για ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προϊόν ή για ολόκληρη ελαττωματική παρτίδα έστω, οπότε μείνετε μακριά.

Link to comment
Share on other sites

Πόση απόκλιση έχει στην ένδειξη ;

Αν παίζει συνέχεια και δεν είναι σταθερή τότε έχει θέμα μάλλον ο 510 κονεκτορας.

Κρίμα πάντως, το περίμενες και τόσο καιρό...

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

Κουκουρούκου εντελώς ενδείξεις αντίστασης έδινε στα ξαφνικά για μια ολόκληρη μέρα φίλε [MENTION=334]knight_77[/MENTION], στα καλά καθούμενα! :slap:

Τον RG500 τον διάβαζε πότε 2,9 και πότε 3,1Ω από τα 2,2Ω που είναι κανονικά. Με τον Ναυτίλο σταμάτησε εντελώς να δουλεύει, κι έβγαζε το μήνυμα check atomizer! :wall:

Τον Kayfun τον διάβαζε στα 1,9Ω από τα κανονικά 1,2Ω. Τον Gemini mini τον διάβαζε στα 2,8Ω, στα 3Ω από τα κανονικά 2,1Ω κτλ. Θέλεις κι άλλα; :p

Την επόμενη μέρα, και χωρίς να πειράξω τίποτε, άρχισε και πάλι να δουλεύει κανονικά, δούλεψε και με τον Ναυτίλο κι έβλεπε κι όλους τους υπόλοιπους μόνο 0,1Ω πάνω από το κανονικό, που είναι φυσιολογικό σφάλμα.

Και λοιπόν; Θα κρατούσες ποτέ ένα τέτοιο μοντ; Που επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το πρώτο ελαττωματικό, μέσα σε ελάχιστες μέρες λειτουργίας; Ευτυχώς που δεν είχα κλείσει το ticket στο fasttech, θα είχα χάσει απλά τα χρήματά μου.

Θα πάρω gift code για να ψωνίσω άλλα πράγματα από το fasttech, δεν θέλω ούτε να ξανακούσω τη λέξη e-Huge, βγάζω σπυριά! :p

Κι επειδή γουστάρω να έχω και δεύτερο 26650 mod, σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω και δεύτερο Seven-22, το έχω ερωτευτεί κανονικά... :inlove:

Link to comment
Share on other sites

Πλέον δεν βρίσκω το λόγο να πάει κάποιος σε μηχανικό για πολλούς λόγους.

Το σημαντικότερο είναι πως ένα ηλεκτρονικό mod είναι ασφαλέστερο και πιο user friendly και σίγουρα συγχωρεί λάθη και παραλήψεις του χρήστη.

Ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος σε μηχανικό είναι το μειωμένο μέγεθος

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

Μα έχει απλά φτηνά μηχανικά mods, δε κοστίζουν παρά ελάχιστα, δε χαλάνε.

Δε το κρύβω ότι το μηχανικό το έχω απλά σαν 2ο, για να μην βιδώνω και ξεβιδώνω συνέχεια, αλλά και σαν στιβαρή βάση για το στήσιμο του taifun.

Έχω όμως τη δυνατότητα να δοκιμάσω και από sub-ohm έως super sub-ohm στησίματα με κάποιο καθαρόαιμο dripper που ίσως πάρω αύριο μεθαύριο.

Επίσης "στρώνω" και αντιστάσεις που φτιάχνω, πάνω στο μηχανικό. Και ναι το κονταίνω και του βάζω μια 18350 και μαζί με τον t-dux 4.0 (που αν και 1.8Ω, δουλεύει τέλεια ακόμη και σε λίγα βολτ) έχω ένα πολύ stealthy σετάκι.

Εγώ το ξαναλέω, πάρε ένα φτηνό μηχανικό, μα λεφτά δε κάνει και δεν ενοχλεί ρε φίλε, δε πιάνει χώρο πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες προχειρες φώτος από την έκπληξη που σας είχα αναφέρει.

Custom made box mod φτιαγμένο από τον Seb (Βαγγέλη ) από το e-kapnisma.

Το concept το σκέφτηκα εγώ και εκείνος ανέλαβε το σημαντικό κομμάτι της υλοποίησης.

20140905_180537_zpses50wxdz.jpg

20140905_180511_zps5oztarcr.jpg

20140905_180500_zpstums3zv5.jpg

Μερικές πληροφορίες:

- Πλακέτα YiHi SX350, upgradable, το τελευταίο update δίνει έως 60W!

- Τροφοδοσία από 2 Sony VTC5 2600Mah 18650 των 30Α εκαστη, οπότε η αυτονομία δεν είναι θέμα.

- Εξ'ολοκλήρου stainless steel 510 connector από Atmistique.

- Κουτί και λοιπά buttons αγορασμενα από αξιόπιστο πολωνικό site.

Το μέγεθος και το βάρος είναι σχετικά αυξημένα, λογικό με δύο 18650 μπαταρίες αλλά δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιώ έξω, για αυτό έχω το Vamo.

Το μόνο που μένει είναι να βάλω ένα σχέδιο με αυτοκόλλητο σε κάθε πλευρά, λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί.

Η εταιρεία που κατασκευάζει τη πλακέτα, κατασκευάζει και τις πλακετες των Vamo, Sigelei κλπ.

Sent from LG G2

Έγινε επεξεργασία από knight_77
Link to comment
Share on other sites

Το box είναι από αλουμίνιο.

Από βάρος δεν ξέρω ακριβώς, δεν έχω ζυγαριά ακρίβειας για να το ζυγίσω.

Είναι η μόνη πλακέτα με τέτοια ρεύματα, τώρα που περιμένω dripper θα πιάσει τόπο μιας και με τον Kayfun δεν δίνω πάνω από 11-12W

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο

Έχετε δει τα βίντεο του Bussardo Που βάζει τα Mods στον παλμογράφο και ξεμπροστάσει τα ψεύτικα βαττ και τα pwm συστήματα;

Με τούτα και με κείνα βλέπω τα "άπλετα" βαττ με επιφύλαξη τουλάχιστον, ειδικά τα yihi yahoo yoohoo όπως τα λένε και τείνω προς προϊόντα της evolv.

Link to comment
Share on other sites

Έχει κάνει review σε box mod με πλακετα ίδια με την δικιά μου και έχει πει πολύ καλά λόγια.

Και εγώ είμαι επιφυλακτικός, άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 60W για να ατμισω.

Σε διπλό πηνιο όμως σε dripper τα 30W που δίνει η DNA 30 τα θεωρώ ψιλοοριακα. Ηλεκτρονικό μοντ είναι, προστασιες υπάρχουν, οπότε όποιος θέλει ανεβαίνει τόσο.

Εξωτερικό που γίνονται διαγωνισμοί ατμισματος και συγκριτικά ποσότητας ντουμανιου τα πολλά W είναι αναγκαία.

Να βάλω και μια φώτο με το drip tip του φίλου [MENTION=363]Zarras[/MENTION] πάνω στον Kayfuni :p

20140909_190452_zpsebkftib5.jpg

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

ασχετο

εμπενα καμια φορα στο thread αυτο ισα μονο να γινει "read" αλλα τελευταία με αυτα που διαβαζω για αρωματα,mods κλπ εχω αρχισει να το σκεφτομαι :blink: (δεν ειμαι καπνιστής ουτε σκοπευω)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.