Jump to content



Μελάνια HP


Kosmos

Recommended Posts

Καλησπερες, επειδη σαν πολλα ζηταει η HP για τα μελανια της και μας τα εχει κανει τσουρεκια με τα τσιπακια και τις ημερομηνιες ληξης των μελανιων θελω την βοηθεια σας. Με ενδιαφερει να εκτυπωνω μονο ασπρομαυρες σελιδες και το μηχανημα που εχω (HP photosmart C7280 All in one) αμα τελειωσουν τα εγχρωμα μελανια ή ληξουν δεν σε αφινει να εκτυπωσεις ουτε ασπρομαυρο...δεδεμενου οτι και καινουρια μελανια να παιρνω, λογω της αυτοματης συντηρισης τους ξοδευουν μελανι και αυτο εχει ως αποτελεσμα μονο απο αυτο να χρειαζομαι 2 μελανια το χρονο απο το καθε χρωμα....ναι μονο και μονο για τον καθαρισμο των κεφαλων:wall:. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανα μελανι που να κανει trick των εκτυπωτη και να γλυτωνω τα παραπανω? Η καμια μοντα για το ink level και το experation date?

Τα μελανια που παιρνει το μηχανημα ειναι τα 363 ή Ο2 οπως ειδα στο ιντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

Αφού τυπώνεις μόνο ασπρόμαυρα.... γιατι πήρες φωτογραφικό πολυμηχάνημα..? με 6 κεφαλές!!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι να το πουλήσεις και να πάρεις έναν φθηνό laser και ησυχάζεις μια και καλή.

Εαν δεν αντεχεις να το αποχωρηστείς, υπάρχουν κιτακια με κεφαλές που δέχονται γέμισμα, αυτά έχουν τσιπάκια που γίνονται αυτόματα reset και δεν λήγουν ποτέ.

Edit

Για να γίνει reset πρεπει παλι να πας σε κάποιο μαγαζι που κανει ξαναγεμισματα για να στα βαλει στο μηχανακι που έχουν

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.