thanassis Posted February 4, 2012 #1 Share Posted February 4, 2012 καλησπέρα σε όλους, μετά από μερικά χρόνια συμβίωσης και σωστής χρήσης, μου βγήκε off το Rally2ενώ περνούσα αρχεία, ξαφνικά άρχισε να βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει το αρχείο, εξαφανιζόταν η μονάδα δίσκου και μετά από λίγο εμφανιζόταν ξανά... αντί λοιπόν να φροντίσω να κρατήσω τα σοβαρά μου αρχεία επέμεινα 2-3 φορές να περάσω ένα επεισόδιο σειράς με αποτέλεσμα μετά να μην το αναγνωρίζει καν...υπάρχουν ελπίδες για τα αρχεία ή κάτι να δοκιμάσω ή απλώς να το πάρω απόφαση? ευτυχώς κράτησα αντίγραφο της διπλωματικής μου στους 2 υπολογιστές και στο πτυχιακή γιατί αλλιώς :hang3: (την ίδια μέρα έπεσε ο server της σχολής και χάλασε το φλασάκι)υπάρχει κάποιο γρήγορο που έχετε να προτείνετε από eshop? το Mushkin Enhanced Mulholland Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted February 4, 2012 #2 Share Posted February 4, 2012 Είχα πρόβλημα με το δικό μου 16GB.Το έστειλα με 2,5€ στην Ολλανδία στην OCZ και μου στείλανε καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Posted February 6, 2012 Author #3 Share Posted February 6, 2012 δεν το έστειλες συστημένο? φοβάμαι μην μου χαθεί απλό, ενώ συστημένο αν χαθεί παίρνω 35€ αποζημείωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.