wesker Posted February 5, 2012 #1 Share Posted February 5, 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω το Office 2007, και έχω πρόβλημα στην αρίθμηση των σελίδων. Πάω στην εισαγωγή, αριθμος σελίδας, αλλά τα διπλανά πλαίσια ειναι μαυρισμένα και δεν με αφήνει να τοποθετήσω αριθμό σελίδας. Κοίταξα στα πρόσθετα, αλλά δεν τα δείχνει απο εκει ως απενεργοποιημένα. Πρόσφατα κατεβασα την Trial έκδοση του MS Project απο το site της MS, για μια εργασία που έχω να παραδόσω, λέτε να μου την έκανε αυτό την ζημιά; Το Office ειναι αυθεντικό, αγορασμένο, το MS Project ειναι Trial, με το serial που δίνει η MS με την εγγραφή του e-mail σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 5, 2012 #2 Share Posted February 5, 2012 Βαλε κανα screenshot... για να καταλαβουμε καλύτερα τι συμβαίνει.Το ενα προγραμμα να buggarei στο άλλο μια μονο λειτουργια είναι κάπως απίθανο... μήπως κάτι άλλο παίζει του στυλ δεν έχεις επιλέξει το υποσέλιδο ή κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 5, 2012 Author #3 Share Posted February 5, 2012 Μου φαίνεται περίεργο πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 5, 2012 #4 Share Posted February 5, 2012 λοιπόν, δες τα εξής πας στα γρήγορα τμήματα=>οργάνωση δομικών μονάδων εκεί θα πρέπει να σου βγάλει μια λίστα από πράγματα αν δεν εμφανίζει τίποτα τότε χάθηκε το αρχείο C:\Users\[user]\AppData\Roaming\Microsoft\Document Building Blocks\1032\13\Built-In Building Blocks.dotx αν πας στην διέυθυνση αυτή και λείπει πες μου να σου το στείλω αν όμως υπάρχει τότε έλεγξε τα Security properties ώστε να επιτρέπεται η ανάγνωση και εγγραφή από όλους και επίσης να μήν είναι Hidden Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 5, 2012 Author #5 Share Posted February 5, 2012 λοιπόν, δες τα εξήςπας στα γρήγορα τμήματα=>οργάνωση δομικών μονάδωνεκεί θα πρέπει να σου βγάλει μια λίστα από πράγματααν δεν εμφανίζει τίποτα τότε χάθηκε το αρχείο C:\Users\[user]\AppData\Roaming\Microsoft\Document Building Blocks\1032\13\Built-In Building Blocks.dotxαν πας στην διέυθυνση αυτή και λείπει πες μου να σου το στείλωαν όμως υπάρχει τότε έλεγξε τα Security properties ώστε να επιτρέπεται η ανάγνωση και εγγραφή από όλουςκαι επίσης να μήν είναι HiddenΤο συγκεκριμένο αρχείο υπάρχει στην διευθυνη που με δίνεις... Παίζει να έγινε corrupted; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 5, 2012 #6 Share Posted February 5, 2012 μέσα στο word Σου εμφανίζει αυτό που σου έδειξα στην εικόνα?έλεχξες τις ιδιότητες όπου σου είπα?τι μέγεθος έχει είναι κάπου στα 3,83mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 5, 2012 Author #7 Share Posted February 5, 2012 μέσα στο word Σου εμφανίζει αυτό που σου έδειξα στην εικόνα?έλεχξες τις ιδιότητες όπου σου είπα? τι μέγεθος έχει είναι κάπου στα 3,83mb? Όχι, είναι κενό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 5, 2012 #8 Share Posted February 5, 2012 Deposit FilesΚαι αν δεν δουλεψει , έχεις πάντα την επιλογή να κάνεις μια επιδιόρθωση το Office από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 5, 2012 Author #9 Share Posted February 5, 2012 Deposit FilesΚαι αν δεν δουλεψει , έχεις πάντα την επιλογή να κάνεις μια επιδιόρθωση το Office από την προσθαφαίρεση προγραμμάτωνMάλλον αυτό θα κάνω, γιατί μόλις το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Αν κανω επιδιόρθωση μέσα απο τις επιλογές του Office δεν θα δουλέψει λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.