Jump to content

Windows 7 παρακολούθηση

Recommended Posts

Το ζητούμενο είναι το εξής:σε windows 7 θέλω να μαθαίνω (ίσως με κάποιο utility-προγραμματάκι) ποιές ώρες είναι ανοιχτός ο υπολογιστής, για πόσο.

Επίσης, εντελώς ανεξιχνίαστα. Προφανώς, καταλαβαίνετε, να μη μπει η εφαρμογή ούτε στην εκκίνηση των Windows (να μπει εκεί κάποιο shortcut του .exe της εφαρμογής ή το ίδιο το .exe), ούτε και να φαίνεται το εικονίδιο στο systray, ούτε και να φαίνεται η εφαρμογή ότι τρέχει στην εκκίνηση των Windows με π.χ. το msconfig. Να ξεκινάει και να τρέχει κάτι σαν service των Windows και να δημιουργεί (ίσως) ένα log file μέσα απ' το οποίο να βλέπεις αυτό που θέλω. Ή ακόμη κι αν όχι ένα log file ο,τιδήποτε άλλο. Αρκεί να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο, αλλά θα με βοηθούσατε πολύ αν βρίσκαμε μία λύση.

Ευχαριστώ !!

πρώτον μπορείς με το Lavalys/ EVEREST. τα έχει όλα μαζεμένα.

αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμ έχουμε τα εξής

για να βρεις πόσες ώρες είναι ανοικτό το Pc από το τελευταίο boot: task manager/ performance Και κοιτάς το up time (στο block system) How to find system up-time on Windows 7 | How To - CNET

για να δεις τι ώρα άνοιξε το pc: ανοίγεις cmd και τρέχεις net statistics server. Αυτό θα σου δείξει τι ώρα άνοιξε. (μπορεί το up time να είναι μικρότερο αν έχει μεσολαβήσει stand by mode

http://support.microsoft.com/kb/555737

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.