Jump to content

VPN Service

Periklis_pap

Recommended Posts

Είναι μέσα στο budget σου.

Pricing Guide

Δεν το κοίταξα εξονυχιστικά αλλά γιατί πρέπει να αγοράσω το λιγότερο 10 licences? Επίσης το Openvpn θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ταχύτητα (άμα συνδέομαι σε server σχετικά κοντά μου)?

Δεν το κοίταξα εξονυχιστικά αλλά γιατί πρέπει να αγοράσω το λιγότερο 10 licences? Επίσης το Openvpn θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ταχύτητα (άμα συνδέομαι σε server σχετικά κοντά μου)?

δεν ξερω τι εφαρμογη θες ακριβως ,αλλα ενα φτηνο ρουτερ λινκσυς πουχα παρει πριν 5 χρονια ειχε built in εφαρμογουλα VPN ,που με λιγο διαβασμα την καταλαβαινες.

Δεν ξέρω και εγώ, φαντάζομαι αυτή θα είναι η τιμολογιακή πολιτική τους, στείλε ένα mail να ρωτήσεις λεπτομέρειες. Μεγάλες επιπτώσεις στην ταχύτητα δε νομίζω να έχεις, στο ping όμως θα έχεις σίγουρα διαφορά.

δεν ξερω τι εφαρμογη θες ακριβως ,αλλα ενα φτηνο ρουτερ λινκσυς πουχα παρει πριν 5 χρονια ειχε built in εφαρμογουλα VPN ,που με λιγο διαβασμα την καταλαβαινες.

Αυτό το vpn είναι για να το βάζεις να συνδέεται με άλλα αδερφάκια του ή συμβατά vpn. Όμως για να βρεις μια υπηρεσία vpn πρέπει να πληρώσεις τον αντίστοιχο πάροχο.

το έχει αυτό που λες το router μου (παίζει να έχω και το ίδιο ρουτερ) αλλά όπως λέει και ο trendy δεν μπορεί να κάνει δουλειά από μόνο του.

Δεν ξέρω και εγώ, φαντάζομαι αυτή θα είναι η τιμολογιακή πολιτική τους, στείλε ένα mail να ρωτήσεις λεπτομέρειες. Μεγάλες επιπτώσεις στην ταχύτητα δε νομίζω να έχεις, στο ping όμως θα έχεις σίγουρα διαφορά.

Θα στείλω ένα εμαιλ αύριο, γιατί αν είναι θέλουν 10 licence είναι 50usd το μηνά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.