atome Posted February 24, 2012 #1 Share Posted February 24, 2012 Καλημερα, τα φωτα σας..πεσανε στα χερια μου απο δωρο 2 ssd vertex και αποφασισα να τοιυς τρεξω ρε raid stripe 0 κανοντας καθαρο Installation Win 7 64bit. Αφου εχω φτιαξω το Logical drive κανονικα εχω γυρισει και σε raid mode το biow αρχιζω το installation.Τα win πετανε μηνυμα για να γινει Load o driver του Raid..αφου εχω κατεβασει τον τελευταιο driver για SB 850 Chipset ( ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M5A87) δεν μου παιρνει το 64bit driver παρα μονο τον 32bit.Λεω ας βαλω τον 32bit και τον αλλαζω μετα.Αφου τελειωνει η εγκατασταση και παει να μπει στα Win μετα το boot screen Blue Screen..blue screen...blue screenn..εχω φαει τα foroums και βλεπω αρκετα προβληματα με το SB 850 και γενικοτερα..τα φωτα σας:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted February 24, 2012 #2 Share Posted February 24, 2012 Όπως έγραψα και σε ένα άλλο forum, η Asus μ@κίζεται γενικά με τους drivers. Η δική μου, P8P67Pro, έχει ΛΑΘΟΣ drivers στο site της, εδώ και ένα χρόνο που βγήκε η μητρική. Τους σωστούς τους βρήκα εδώ. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό, ή αν σε αυτό το site βρεις για τη δική σου, αλλά πιστεύω ότι προς τα εκεί πρέπει να ψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vags Posted February 24, 2012 #3 Share Posted February 24, 2012 Δοκιμασε με τους drivers απο το cd της μητρικης, εμενα σε μια rampage ii extreme που ειχα φτιαξει raid ποτε δεν παιξανε οι τελευταιοι απο το site της asus παιζανε μονο απο το cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Posted February 24, 2012 Author #4 Share Posted February 24, 2012 απειρες προσπαθειες με τις λυσεις που προτεινατε δεν λεει να παρει τον driver τωρα κολλαει και το installation στο 45%..τι να πω θα φαω το controller βλεπω το raid 0 να ναυαγει και να τα γυριζω ολα σε AHCI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Posted February 24, 2012 Author #5 Share Posted February 24, 2012 Tελικα δεν καταφερα ουτε σε ahci να κανω εγκατασταση..για καπιον περιεργο λογω δεν αναγνωριζει το drive κατα την εγκατασταση..δοκιμασα αρκετα πραγματα (drivers απο amd,asus..απαραδεκτοι) για καπιον περιεγο λογω τα windows δεν τους δεχονται..δοκιμασα και με diskpart παλι μου εβγαζε error κατα το partion..δεν ξερω τι να πω, η τελευταια λυση ειναι να δοκιμασω αλλα Win πιο ενημερωμενα μηπως και...το raid καταφερα να κανω εγκατασταση και boot μονο μια φορα απο εκει και μετα κολαγε στο win logo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Posted February 24, 2012 Author #6 Share Posted February 24, 2012 υποψιαζομαι οτι το controller της asus ειναι για κλαμματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Posted February 28, 2012 Author #7 Share Posted February 28, 2012 το προβλημα επιλυθηκε επιτυχως..amd latest driver + genuine ''trial' win 7....:triniti::triniti::triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 28, 2012 #8 Share Posted February 28, 2012 Άρα, έφταιγαν τα Win που είχες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Posted February 28, 2012 Author #9 Share Posted February 28, 2012 τελικα φταιγανε τα win..να φανταστεις ειχα τελευταιο Build αλλα σε διαφορα foroums διαβασα σχετικα με genuine win και λοιπα..σε εμενα δουλεψε επιτυχως χωρις δευτερη προσπαθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.