Jump to content

felix

Premium Members
  • Posts

    5.090
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Everything posted by felix

  1. Στα 10 Volt που μετράς πάντως, σίγουρα κάποια από τις 4 μπαταριες ειναι κατω απο το όριο των 2.7 που γραφει η πλακέτα σου. Με την αντίσταση σε σειρά, περιορίζεις το ρεύμα που τραβάει το μοτερ, οπότε γιαυτο λειτουργεί, πιθανόν αν ταυτόχρονα μετρήσεις στα άκρα της πλακέτας την τάση, να είναι μεγαλύτερη από 10V, άρα και δεν υπαρχει στοιχείο κατω απο 2.7V, επομένως δεν μπαίνει το Over-Discharge protection. Γενικα πιστεύω πως το θέμα σου είναι η ποιότητα των μπαταριών. Αλλα ας σου πουν και ο @ΓιαγκΤ ή ο @Seafalco την αποψη τους ισως το εχουν προσεγγισει καλύτερα.
  2. Αν θυμάμαι καλά με Juro-Pro Force σκουπάκι κάποιες δοκιμές που είχα κάνει, το μοτέρ τράβαγε στο peak περίπου 5-6Α. Πάει πολύς καιρός όμως και ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης, στα specs της πλακέτας σου, γράφει το παρακάτω : Επίσης μόλις είδα στα παλιότερα post ότι οι μπαταρίες είναι ήταν κάποια μάρκα ότιναναι με ονομαστική τιμή 4000mAh. Πραγματική τιμή υπολόγιζε στα μισά ή λιγότερο και σίγουρα max. discharge current πολύ λιγότερο από αυτό που γράφει.
  3. Έχεις δοκιμάσει με μόνο τα παρακάτω στοιχεία συνδεδεμένα ? Μπαταρίες Πλακέτα ελέγχου φόρτισης Li-Ion Mοτέρ
  4. Τις μπαταρίες τις έχεις αγοράσει ήδη ? Συνηθίζεται να παίρνεις μπαταρίες unprotected για χρήση με πλακέτα, αν δεν τις έχεις βρές Panasonic/Sanyo/LGChem unprotected. Αν όχι, το protection board έχει μορφή δίσκου στο κάτω μέρος της κάθε μπαταρίας και μπορείς να το αφαιρέσεις, αλλά θα χαλάσει και η εμφάνισή τους, καθώς θα πρέπει να σκίσεις το εξωτερικό jacket από βινίλιο που έχουν.
  5. Φαντάσου πως έχεις αυτή τη στιγμή μια πλακέτα που είναι κατασκευασμένη πάνω στα χαρακτηριστικά φόρτισης της Ni-Cd συστοιχίας. Εσύ θές να βάλεις άλλου τύπου μπαταρίες και προφανώς άλλα ρεύματα και αλλα προφίλ φόρτισης. Και βρίσκεις και την αντίστοιχη πλακέτα φόρτισης που βρήκες. Αν αφήσεις την υπάρχουσα πλακέτα, θα έχεις έναν "ξένο" στη συνδεσμολογία σου, προφανώς δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς θα παρεμβάλλεται θα συντονίζει διαφορετικά τη φόρτιση των Li-Ion. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σκέφτεσαι να μην την αφαιρέσεις ? Τί σε προβληματίζει ?
  6. Αν υπάρχει συνέχεια στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να σταματήσει, ίσως πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να μπαίνει κάποιο protection. Γενικά τα κυκλώματα δπου έχουν να κάνουν με μπαταρίες έχουν Over-current και θερμοκρασιακά υπο-κυκλώματα προστασίας. Το πλακετάκι που δείχνεις στις φωτό πιο πάνω, που ήταν εντός του σώματος της μπαταρίας, το έχεις σε πιο λεπτομερείς φωτό (και από τις 2 όψεις) ?
  7. felix

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Καλη χρονια, να εχουμε υγεια και χαμόγελα! Τις καλημερες μου και δυναμη σε οσους επεστρεψαν στις εργασιες τους!
  8. felix

    Οι αγορές μας..!!

    Σπέρνει το σύστημα.... Ε2286Μ είναι 8C/16T όπως ο 9980HK. κανα τάλιρο πήγε ?
  9. felix

    Οι αγορές μας..!!

    Μεγειές ! Ποιό Precision είναι ? Τί configuration ?
  10. felix

    Οι αγορές μας..!!

    Τώρα δείχνει να είναι σύμφωνο με τα specs. Σε 4k Read δείχνει λίγο χαμηλότερα από ότι έχω δεί στο net (60-62) Είσαι σε Hi-perf power plan φαντάζομαι, ε ?
  11. felix

    Οι αγορές μας..!!

    SSD Max Sequential Read CDM: Up to 4,950MB/s SSD Max Sequential Write CDM: Up to 4,250MB/s Εχεις προχειρο κανα CDM 6.0.2 ?
  12. ...εχμ... https://hwbot.org/submission/4201557_felix_cinebench___r15_ryzen_9_3900x_3062_cb?recalculate=true μόνο αυτό πρόλαβα σήμερα
  13. Τί απόδοση έχεις (φορτίο/θερμοκρασίες) ?
  14. Το δικό μου το έχω ακόμα πάντως και με το που τελειώσω προτζεκτακι δουλειάς, θα κάνω ένα τεστ. Είναι αδύναμο πάντως για τα σημερινά δεδομένα...Χθες το βράδυ κοίταζα του LD Αλλά και αυτά μου φαίνονται χαλαρα
  15. felix

    Οι αγορές μας..!!

    Ζω και σας παρακολουθώ σιωπηλά....
  16. felix

    Οι αγορές μας..!!

    ^ και πάνω από όλα με νέα , φρέσκα , νεανικά χρώματα για color codings για L-N-G... ποιός ντεμοντέ τύπος χρησιμοποιεί καφέ/μπλέ/κιτρινοπράσινο μπανάλ χρώμα στην εποχή του μωβ/πράσινου/μπορντωροδοκόκκινου ?
  17. felix

    Οι αγορές μας..!!

    ενα "P" απο καθε σειρα κυλινδρων για οποιον στεκεται διπλα του μαλλον
  18. felix

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Σεφ ηταν ο κυριος Μαρκοπουλος και sous-chef ο υποπλοίαρχος Κ12 ?Ή τα παιδια ηταν ολοι άσχετοι εκει?
  19. ^ Έχω εδώ και καιρό στο τεράστιο To-Do-List να φτιάξω ένα capacitor spot welder, σαν κι αυτό εδώ. Βέβαια παίζουν και λιγότερο συμμαζεμένες εκδόσεις του : 1, 2 Για παραπάνω κουβέντα καλύτερα σε νέο θέμα όμως....
  20. felix

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καταλήξαμε ότι μας αρέσουν τα σκέτα, δλδ χωρίς γκουρμεδιές/νεοτερισμούς τύπου λιαστή ντομάτα, τυρί κλπ... Επίσης, προσωπικά μου αρέσουν τα παραδοσιακά με πράσο ή πορτοκάλι.
  21. felix

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Από αριστερά προς τα δεξιά, τα λουκάνικα της πιατέλας είναι φέτα-ρίγανη-λιαστή ντομάτα // γεμιστό με τυρί και τυλιγμένο με μπέηκον // αγριόχοιρου Τα αυγά με το μπέηκον παραγγελιά της μικρής και η ομελέτα δική μου....
  22. felix

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλησπέρα σε όλους.... Από Ιούνιο με βέρα στο δεξί και παιδάκι, καθώς και με επαγγελματικές εξελίξεις που απαιτούν τρεχάματα, ομολογώ ότι μου έλειψε το φόρουμ... Έχω και πολύ υλικό για το φαγητο-thread, αλλά σε νορμαλ ψήσιμο, όχι astro-coal-spec ...σας παρακολουθώ σιωπηλά όμως....
  23. Έναν καφέ με το Ζάχο θα ήθελα παρακαλώ !
  24. felix

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλησπέρα σε όλους από την όμορφη Ηγουμενίτσα.... λειπω καιρό λογω "ανακαινισης" αλλά σας παρακολουθώ....
  25. felix

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    @unseen δικό σου ήταν το Website με τις προτάσεις διακοπών? Γιατί ψάχνω εδώ και ώρα και δεν το βρισκω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.