Jump to content

felix

V.I.P.
 • Content Count

  5,090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About felix

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Somewhere near...

Recent Profile Visitors

4,253 profile views
 1. Στα 10 Volt που μετράς πάντως, σίγουρα κάποια από τις 4 μπαταριες ειναι κατω απο το όριο των 2.7 που γραφει η πλακέτα σου. Με την αντίσταση σε σειρά, περιορίζεις το ρεύμα που τραβάει το μοτερ, οπότε γιαυτο λειτουργεί, πιθανόν αν ταυτόχρονα μετρήσεις στα άκρα της πλακέτας την τάση, να είναι μεγαλύτερη από 10V, άρα και δεν υπαρχει στοιχείο κατω απο 2.7V, επομένως δεν μπαίνει το Over-Discharge protection. Γενικα πιστεύω πως το θέμα σου είναι η ποιότητα των μπαταριών. Αλλα ας σου πουν και ο @ΓιαγκΤ ή ο @Seafalco την αποψη τους ισως το εχουν προσεγγισει καλύτερα.
 2. Αν θυμάμαι καλά με Juro-Pro Force σκουπάκι κάποιες δοκιμές που είχα κάνει, το μοτέρ τράβαγε στο peak περίπου 5-6Α. Πάει πολύς καιρός όμως και ίσως δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης, στα specs της πλακέτας σου, γράφει το παρακάτω : Επίσης μόλις είδα στα παλιότερα post ότι οι μπαταρίες είναι ήταν κάποια μάρκα ότιναναι με ονομαστική τιμή 4000mAh. Πραγματική τιμή υπολόγιζε στα μισά ή λιγότερο και σίγουρα max. discharge current πολύ λιγότερο από αυτό που γράφει.
 3. Έχεις δοκιμάσει με μόνο τα παρακάτω στοιχεία συνδεδεμένα ? Μπαταρίες Πλακέτα ελέγχου φόρτισης Li-Ion Mοτέρ
 4. Τις μπαταρίες τις έχεις αγοράσει ήδη ? Συνηθίζεται να παίρνεις μπαταρίες unprotected για χρήση με πλακέτα, αν δεν τις έχεις βρές Panasonic/Sanyo/LGChem unprotected. Αν όχι, το protection board έχει μορφή δίσκου στο κάτω μέρος της κάθε μπαταρίας και μπορείς να το αφαιρέσεις, αλλά θα χαλάσει και η εμφάνισή τους, καθώς θα πρέπει να σκίσεις το εξωτερικό jacket από βινίλιο που έχουν.
 5. Φαντάσου πως έχεις αυτή τη στιγμή μια πλακέτα που είναι κατασκευασμένη πάνω στα χαρακτηριστικά φόρτισης της Ni-Cd συστοιχίας. Εσύ θές να βάλεις άλλου τύπου μπαταρίες και προφανώς άλλα ρεύματα και αλλα προφίλ φόρτισης. Και βρίσκεις και την αντίστοιχη πλακέτα φόρτισης που βρήκες. Αν αφήσεις την υπάρχουσα πλακέτα, θα έχεις έναν "ξένο" στη συνδεσμολογία σου, προφανώς δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς θα παρεμβάλλεται θα συντονίζει διαφορετικά τη φόρτιση των Li-Ion. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σκέφτεσαι να μην την αφαιρέσεις ? Τί σε προβληματίζ
 6. Αν υπάρχει συνέχεια στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να σταματήσει, ίσως πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να μπαίνει κάποιο protection. Γενικά τα κυκλώματα δπου έχουν να κάνουν με μπαταρίες έχουν Over-current και θερμοκρασιακά υπο-κυκλώματα προστασίας. Το πλακετάκι που δείχνεις στις φωτό πιο πάνω, που ήταν εντός του σώματος της μπαταρίας, το έχεις σε πιο λεπτομερείς φωτό (και από τις 2 όψεις) ?
 7. Καλη χρονια, να εχουμε υγεια και χαμόγελα! Τις καλημερες μου και δυναμη σε οσους επεστρεψαν στις εργασιες τους!
 8. Σπέρνει το σύστημα.... Ε2286Μ είναι 8C/16T όπως ο 9980HK. κανα τάλιρο πήγε ?
 9. Μεγειές ! Ποιό Precision είναι ? Τί configuration ?
 10. Τώρα δείχνει να είναι σύμφωνο με τα specs. Σε 4k Read δείχνει λίγο χαμηλότερα από ότι έχω δεί στο net (60-62) Είσαι σε Hi-perf power plan φαντάζομαι, ε ?
 11. SSD Max Sequential Read CDM: Up to 4,950MB/s SSD Max Sequential Write CDM: Up to 4,250MB/s Εχεις προχειρο κανα CDM 6.0.2 ?
 12. ...εχμ... https://hwbot.org/submission/4201557_felix_cinebench___r15_ryzen_9_3900x_3062_cb?recalculate=true μόνο αυτό πρόλαβα σήμερα
 13. Το δικό μου το έχω ακόμα πάντως και με το που τελειώσω προτζεκτακι δουλειάς, θα κάνω ένα τεστ. Είναι αδύναμο πάντως για τα σημερινά δεδομένα...Χθες το βράδυ κοίταζα του LD Αλλά και αυτά μου φαίνονται χαλαρα
 14. Ζω και σας παρακολουθώ σιωπηλά....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.