Jump to content



Προβλημα με pc στη δουλεια


vagosofron

Recommended Posts

Το συγκεκριμενο μηχανημα τρεχει ενα μονο προγραμμα για διαφορες λειτουργιες του κτιριου οπου στεγαζεται η επιχειρηση ( αυτοματο ανοιγμα/κλεισιμο φωτων, θερμοκρασιες καυστηρων, κλπ κλπ). Ενας χρηστης λοιπον αποφασισε να το φτιαξει μιας και ειχε ιο, πραγμα που δεν γνωριζω εαν ισχυει. Προσπαθησε να βαλει το avast για να καθαρισει καποια κατεστραμμενα αρχεια, αλλα τα εκανε χειροτερα γιατι τωρα δεν ανοιγει ουτε σε safe mode. Μετα απο αρκετες προσπαθειες να bootαρει, κολλησε και πεταει μηνυμα οτι ο σκληρος εχει errors και να πατησουμε alt+ctrl+del για επανεκιννηση.

Εχω φτιαξει bootable cd με το hirens 14.1 και θελω να το τσεκαρω, αλλα δεν θελω να ρισκαρω να χαθει το προγραμμα.

Εχω δει αρκετα tutorial σχετικα με τις λειτουργιες του hirens, απλα θα με βοηθουσατε εαν μου λεγατε απο που να ξεκινησω...να κανω πρωτα check disk απο τη λειτουργια mini windows xp του hirens? ΤΙ? Ειναι επειγον, οποιος μπορει να βοηθησει με σωζει!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς δεδομένης της ζωτικότητας της καλής λειτουργίας του υπολογιστή εξ αρχής τονίζω ότι καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε πιστοποιημένο επαγγελματία για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από εκεί και μετά εγώ σου παραθέτω τι θα έκανα εγώ για να το φτιάξω.

1. Σκανάρισμα με boot CD του κατασκευαστή του δίσκου για να διαπιστώσουμε εάν έχει φυσικό πρόβλημα ο δίσκος.

2. Εάν ο δίσκος είναι οκ μετά θα φόρτωνα ERD commander σε πρώτη φάση για να τραβήξω τα αρχεία της εφαρμογής (σε συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρία της εφαρμογής) και στη συνέχεια θα επιχειρούσα επαναφορά συστήματος ή επισκευή των windows μέσα από το ERD

3. Μετά θα έτρεχα ένα Kaspersky boot CD για έλεγχο/καθαρισμό από ιούς.

4. Εάν πάλι δεν φόρτωνε τότε θα δοκίμαζα repair installation από το CD των Windows.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.