brwmogazos Posted July 14, 2004 #1 Share Posted July 14, 2004 Πολυ ωραιο δειχνει αισ8ητικα... εχω παρει και braiding για να καλυψω ολα τα καλωδια του...πολλα κοννεκτορακια και γενικα φενεται αψογο... BTX ετοιμο εχει και ανταπτορακι....οτι πρεπει για τις καινουριες μητρικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 14, 2004 Author #2 Share Posted July 14, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted July 14, 2004 #3 Share Posted July 14, 2004 Aντε καλοριζικο ποσο πηγε το μαλλι εκει που εισαι η μαλλον ποσο θα ρθει εδω ξερεις και ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 14, 2004 Author #4 Share Posted July 14, 2004 £111 μου πηγε...πουλησα το Ενερμαχ 75.δεν εχω ιδεα ελλαδα ποτε 8α ερ8ει ομως...sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted July 14, 2004 #5 Share Posted July 14, 2004 Ποιοτικό δείχνει εξωτερικά και σίγουρα με πολύ καλές τάσεις.... Για βάλτο πάνω να δούμε τι ψάρια πιάνει με τον πρεσκοτάκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted July 14, 2004 #6 Share Posted July 14, 2004 Βασικα ειναι πανεμορφο....Μεγεια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted July 14, 2004 #7 Share Posted July 14, 2004 σε ενα ακρυλικο κουτι θα ειναι τελειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted July 14, 2004 #8 Share Posted July 14, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos [Σήμερα, στις 14:13] £111 μου πηγε...πουλησα το Ενερμαχ 75.δεν εχω ιδεα ελλαδα ποτε 8α ερ8ει ομως...sorry Ποσο εχει η λιρα νομιζω 510δρχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Posted July 14, 2004 #9 Share Posted July 14, 2004 www.xe.com/ucc για μετατροπες νομισματων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Posted July 14, 2004 #10 Share Posted July 14, 2004 Bromogaze για πες εντυπωσεις γιατι οπου ναναι παω να χτυπησω το antec truecontrol....μπας και αλλαξω γνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 14, 2004 #11 Share Posted July 14, 2004 Μεγειά! Θα σου έλεγα να ξεζουμίσεις τον prescott αλλά το έχεις κάνει :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 14, 2004 Author #12 Share Posted July 14, 2004 χεχεπηγα πολη και ξεχασα να παρω καλωδιο για το τροφοδοτικο γιατι εχει το αμερικανικο μεσα...βασικα επειδη το ενερμαξ δεν μου το εχουν πληρωσει ακομα δεν με βλεπω να το βγαζω μεχρι το σαββατο...βαριεμαι να βαζω και να βγαζω...μεχρι τοτε λοιπον δεν με βλεπω να το δουλευω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Posted July 14, 2004 #13 Share Posted July 14, 2004 Μου ηρθε και εμενα Brwmogaze σημερα το πρωι, μονο που το ανοιξα να δω οτι ειναι μεσα στο κουτι και το εχωσα στην βαλιτσα. Ελλαδα τωρα θα δω εαν ειναι ο σωτηρας μου, αν και ειμαι βεβαιος οτι ειναι κορυφη το τροφοδοτικο.Ηδη νιωθω οτι ειναι απο τα best buys ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 14, 2004 Author #14 Share Posted July 14, 2004 φενεται πολυ καλο ναι...για να δουμε...ηδη το ενερμαξ μου ηταν αψογο...αρα ελπιζω το οσιζεντ αυτο να ειναι επισης αψογο...το ενερμαξ με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο μετα απο τοσα κοψιματα ρευματος+ ενα βραχυκυκλωμα που ελιωσε το ενα απο τα καλωδια του floppy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Posted July 14, 2004 #15 Share Posted July 14, 2004 Εαν δεις το review απο extremesystems μονο και μονο η συμπεριφορα του στο Cascade τα λεει ολα! Ηταν απο τους καταλυστικους παραγοντες που με ωθησαν στην αγορα του. Δεν θα το μετανιωσουμε και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει περιζητητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Posted July 14, 2004 #16 Share Posted July 14, 2004 Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής από ότι βλεπω εξωτερικά.Περιμένουμε τις μετρήσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Posted July 14, 2004 Author #17 Share Posted July 14, 2004 ετσυ για την δοκιμη δεν αντεξα... χωρις φορτιο δεν ακουγεται καν...επρεπε να κολλησω το αυτι μου διπλα στον ανεμιστηρα να τον ακουσω...λογικα 8α ανεβαζει στροφες οταν μπει στο κουτι και ζεστα8ει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted July 14, 2004 #18 Share Posted July 14, 2004 Διαμάντι το OCZ.. φαντάζομαι τα τριμμερς δεν τα πείραξες καθόλου. Βλέπω έχει και ΒΤΧ support ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 15, 2004 #19 Share Posted July 15, 2004 To OCZ μ@μ@ει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted July 15, 2004 #20 Share Posted July 15, 2004 Shadow Hunter & Brwmogazos, από chillblast το πήρατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.