Jump to content



Πρόβλημα με Q6600


BaironKant

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum και δυστηχώς είναι για πρόβλημα.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι έχω το παρακάτω σύστημα που δουλεύει άψογα :dance3:

Ε7300

Gigabyte p45 ds3 rev 1.0

2x2 ddr2 Kingstone hyper x cl6

amd 6870

Ήθελα λοιπόν να κάνω αναβάθμιση και πήρα ένα q6600 το κακό είναι ότι όταν κάνω εγκατάσταση του 6600 κάνει συνεχώς restarts από μόνο του , μπιπ restart , μπιπ restart ...... ούτε bios ούτε τπτ , έβγαλα την μπαταρία για να κάνω clear το cmos αλλά τπτ , όταν ξανά βάζω τον 7300 όλα καλά , ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?

Α έχω πάει στα Multirama τον 6600 και όσο αναφορά αυτούς ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά αν και δεν πιστεύω ότι τον έχουν ελέγξει

Ευχαριστώ προκαταβολικά :clap:

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την απάντηση , έχω κάνει update στο F10b που είναι και το τελευταίο , στο site λέει

Intel Core™ 2 Quad Q6600 2.40GHz 8MB Kentsfield 65nm G0 95W 1066 F4 και πάνω οπότε δεν πρέπει να είναι από αυτό

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να τον τσεκάρεις σε μητρική κάποιου γνωστού σου;

Γιατί ειδικά σε mobo με P45 δεν θα έπρεπε να είχε καν πρόβλημα με το Bios ακόμα και με το μαμίσιο της...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν έχει κανείς φίλος 775 για αυτό πήγα στα Multirama στο Service για να ελέγξουν εάν δουλεύει και μου είπαν ότι είναι μια χαρά :getlost:

Όπως το είπες με Bios F4 ήρθε η μητρική και σύμφωνα με το site υποστηρίζει q6600 , ψάχνω να βρω άλλη μητρική να δοκιμάσω αν και εκεί δεν δουλεύει θα τον πετάξω....

Link to comment
Share on other sites

Φίλε BaironKant, επειδή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω, αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι: Επειδή βλέπω στην υπογραφή σου ότι είσαι κι εσύ Χανιά, μπορούμε να βρεθούμε κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες μέρες και να μου δώσεις τον Q6600 να τον δοκιμάσω σε μια μητρική που έχω στο γραφείο που φοράει το ίδιο CPU. Αν παίξει κανονικά, πάει να πει ότι η μητρική σου (ή κάποιο άλλο hardware part του συστήματός σου) δεν του κάθεται καλά. Στείλε μου πμ αν θες να σου δώσω το τηλ. μου. Φιλικά, Σωτήρης.

Link to comment
Share on other sites

ΝΤG έχω ένα Hiper 780w ,το σκέφτηκα και εγώ αυτό και άλλαξα την 6870 με μια πολύ απλή pcie που είχα και καθόταν και χωρίς τπτ πάνω ούτε σκληρούς ......

Sitios Να σε καλά φίλε , σε ευχαριστώ πολύ που ήθελες να μπεις στον κόπο , αλλά σήμερα τσέκαρα τον επεξεργαστή σε μια Gigabyte GA-X38-DQ6 που είχε ένας φίλος με ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή q6600 αλλά και εκεί πάλι τα ίδια οπότε λογικά είναι καμένος , έτσι και αλλιώς θα τον αφήσω στα Multirama να μου βρουν μητρική οπότε αν τους δουλέψει :wall:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.