Jump to content



αγορα κάρτας εισαγωγής video


JohnnyBoy

Recommended Posts

Ρε παιδία , θέλω να εισάγω σήμα video στο pc μου από την κάμερα μου αλλά δεν έχω καρτα εισαγωγής video και η κάρτα γραφικών δεν εχει εισαγωγη σήματοσ αρα θα πρεπει να πάρω κατι. Πρωτων USB 2 ή PCI ιδου το ερωτημα (για format MPEG-2 βέβαια ετσι) Εχετε κάτι να πρωτήνετε με το δέικτη απόδοση τιμή σε καλά επίπεδα με χαμηλότερα το δείκτη τιμή. Ολο αυτό το μπερδεμα για μετατροπή των VHS-C κασσετών της κάμερας DVD.:( :(

Link to comment
Share on other sites

Οι κάρτες της Pinnacle θεωρούνται οι κορυφαίες για οικιακή χρήση.Η τιμή τους όμως είναι αρκετά τσιμπημένη .Μπορείς να το κάνεις και σε φωτογραφικό κατάστημα.

http://buy.pinnaclesys.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry10?V1=639804&PN=1&SP=10023&xid=51106&CID=152379&DSP=&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=152379

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι για αναλογικό σήμα μπορείς να πάρεις μια κάρτα TV και αν την χρησιμοποιήσεις για αυτή τη δουλειά. Προσωπικά λόγο εμπειρίας και πολύ καλού software - τιμής προτείνω Leadtek TV2000XP Deluxe. Θα σου έρθει κάπου στα 60€ max.

http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_deluxe_1.html

Τώρα αν είναι για εισαγωγή video σε ψηφιακή μορφή, αν δεν κάνω λάθος μέσω firewire, τότε υπάρχει και η DV2000 της Leadtek. Νομίζω αυτή πάει κάπου στα 80-90€.

http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_dv2000_1.html

Η Pinnacle είναι η κορυφαία στον κόσμο, αλλά οι κάρτες της είναι ακριβές και τουλάχιστον στις κάρτες TV παίζει πολύ ασυμβατότητα τώρα τελευταία με βάση και πολλά threads άλλων χρηστών ( αν και όχι εδώ στο lab ).

Υ.Γ. Μην σου φαίνεται υπερβολική η ύπαρξη μιας κάρτας TV-radio στο PC.....

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι κάρτες TV αλλά και πολλές άλλες φτηνές πλέον κάνουν software συνπίεση η οποία όμως δεν είναι πρόβλημα. Βασικά στα 640Χ480/mpeg2 εμένα μου αρκούσε και ο Duron που είχα πέρσι σε συχνότητες κάπου στα 850MHz.

Υ.Γ.Πολύ καλές και οι Cinergy, πράγματι.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.