timos1416003210 Posted March 11, 2012 #1 Share Posted March 11, 2012 Λοιπον τα πραγμαματα εχουν ως εξης απο την 7 εκδοση και μετα μεχρι και την 10 πλεον εχω το εξης προβλημα.κλικαρω το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας ή στο quick launch διπλα στην εναρξη και ενω στις διεργασιες μπαινει το firefox.exe το προγραμμα δν ανοιγει. μετα απο πολλα κλικ βγαζει ενα σφαλμα του firefox και οτι το προγραμμα επανακινει και τοτε ανοιγει. μερικες φορες πεταει και μπλε οθονη λεει οτι ο firefox την προκαλασε αλλα δν θυμαμαι ακριβες σφαλμα.Εχω δοκιμασει πολλες φορες να το βγαλω και να το ξαναεγκαταστησω ματαια ομως. Απ οταν χαλασε το firefox ο chrome δν δουλευει δλδ ανοιγει ο chrome αλλα δν φορτωνει σελιδες.ο explorer δουλευει κανονικα.Υ/Γ: το λογισμικο ειναι windows 7 32bitοποτε εχει κανεις καμια ιδεα?ευχαριστω εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted March 11, 2012 #2 Share Posted March 11, 2012 Δοκίμασες να σβήσεις το προφίλ σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
timos1416003210 Posted March 11, 2012 Author #3 Share Posted March 11, 2012 Δοκίμασες να σβήσεις το προφίλ σου;ποιο προφιλ?? εννοεις το λογαριασμο χρηση στα windows? αν ναι τοτε οχι δν το εχω κανει, θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
timos1416003210 Posted March 12, 2012 Author #4 Share Posted March 12, 2012 ποιο προφιλ?? εννοεις το λογαριασμο χρηση στα windows? αν ναι τοτε οχι δν το εχω κανει, θα το δοκιμασωΕπειδη το προφιλ ηταν το ιδιο με τον αδμην εκανα ενα νεο...αλλα και εκει τα ιδια.... καμια αλλη ιδεα μπας και γλυτωσω το φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted March 12, 2012 #5 Share Posted March 12, 2012 Όχι εννοούσα το προφίλ του χρήστη σου στον firefox. Κοίτα εδώ.Μπορείς επίσης να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Posted March 12, 2012 #6 Share Posted March 12, 2012 Προσπάθησε μέσα από safe mode να κάνεις απεγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.