Jump to content



Μνήμη PC4000 από Ελλάδα....


DMylonas

Recommended Posts

Είμαι λίγο off topic μιας κι είπες για Ελλάδα... αλλά εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις εδώ όπου ακόμα και αν δεν έχεις πιστωτική μπορείς να κάνεις μια κατάθεση σε τράπεζα.

512Mb kit PC4000 Dual Channel - OCZ Performance Τιμή: 162ευρώ

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια συγνωμη για το :OT: αλλα ετσι πληρωσα κ εγω μεσω τραπεζης...στην εμπορικη να πατε γιατι κραταει τα λιγοτερα(15 ευρα) ενω ολες οι αλλες απο 30 κ πανω....κ σημερα μου ηρθε το χαρτι απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω τις μνημες κ ζητανε αλλα 21 ευρο!Ειναι λογικο αυτο???Αφου τα μεταφορικα δεν τα βαζει το ιδιο το σαιτ?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DJD

Μήπως είχες επιλέξει την άλλη επιλογή αποστολής που είναι 21-22κάτι εύρω;

Μπα οχι,δεν νομιζω!Κανονικα ποσα πρεπει να παρει το ταχυδρομειο???

Κ κατι αλλο!Ποια τραπεζα προτεινεται για καρτες μιας χρησης?Αυτες τις δεχονται τα διαφορα σαιτ?η τσου?

Link to comment
Share on other sites

Το ταχυδρομείο κανονικά δεν πρέπει να πάρει φράγκο....

Τα μεταφορικά περιλαμβάνονται στο ποσό που καταθέτεις, πρέπει να λέει ξεκάθαρα το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας πόσα χρήματα και γιατί, πρέπει να καταθέσεις.

Αν θυμάμαι καλά, ένα παλικάρι είχε πρόβλημα από τις visa "μιας χρήσης" δεν την δεχόταν το online.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τα 21 από τα ΕΛΤΑ είναι καινούριο? Α, τώρα κατάλαβα... Βασίλη πόσο καιρό έκανε για να σου έρθει ειδοποίηση? Πες γιατί παίζει πουστιές με τα ΕΛΤΑ μου φαίνετε.....

Γιατί το λέω. Εμένα ο πατέρας μου παρέγγειλε ένα βιβλίο από Αμερική (στρατιωτικού περιεχομένου) και έκανα 1,5 μήνα να έρθει. Όταν ήρθε το ειδοποιητήριο (μετά τον 1,5 μήνα) από τα κλεψω-ΕΛΤΑ, του βάλανε 15 αποθηκευτηκά γιατί έμεινε περισσότερο από 15 μέρες στις αποθήκες των ΕΛΤΑ. Η πλάκα ήταν ότι ο μπεκρής ο ταχυδρόμος έφταιγε που δεν έφερε το ειδοποιητήριο στις 20-30 μέρες.

Για δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο....

Link to comment
Share on other sites

@LOοοοοοοοοοοοοοοοοοL στον εαυτο μου! Ειμαι πολυ $&%(^%*&^%^$&( τελικα...!Ακυρα τα 21 ευρα!Σεν ελεγε 21 ευρο τελικα........ελεγε Ζ Ι Ε....κ οταν πηγα εκει τους ρωτησα τι ακριβως γινεται κ συμβαινει αυτο κ αυτη εκει εκατσε κ κοιταξε κ μου ειπε τι ακριβως ελεγε,γιατι παραξενευτηκε κ αυτη κ το ειχαν γραψει σε λαθος μερος το ΖΙΕ....παντως φαινοταν για 21Ε!ΛΟΛ... ΕΠΙΣΗΣ μου ειπε οτι συμφωνα με την νομοθεσια της Ε.Ε δεν επιτρεπεται να σε χρεωνουν για πληρωμες με ευρω μεσα στις χωρες που ανοικουν στην ζωνη των ευρω κ ειναι παρανομο αμα γινει!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aν δεν εχεις βρει ακομα υπαρχει η value and price δεν εχει ακομη σαιτ εγω απο κει πηρα τις δικες μου σε πολυ καλη τιμη ειναι αθηνα στην αγια παρασκευη και σωστοι ανθρωποι να συνεννοηθεις και σωστες τιμες οταν το pc memory τις ειχε 370 ευρω εγω τις πηρα 410 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.