Jump to content



Αγορα ηχοσυστηματος


KingGR

Recommended Posts

Γεια σε ολους σας παιδια (πρωτο ποστ μου σε αυτο το εξαιρετικο φορουμ)

:bigsmile:

Λοιπον ο λογος αυτου του Τοπικ

Εχω στην διαθεσι μου περιπου 200-300 ευρωπουλα και θελω να κανω αγορα καποιων ηχειων για τον υπολογιστη... ομως επειδη δεν προκιτε να αρκεστω σε τυπικα Ινσπαιρ τις κρειατιβ θελω κατι που να ταρακουναει ολο το σπιτι.... και το τετραγωνο ολο αν ειναι δυνατον:banging:

(Γιατι Μεταλ μουσικι μονο δυνατα τιν ακους)

εχω και εγω στο μυαλο μου καποια μοδελα ηχειων οπως τα Μεγκαγορκς 5,1-2,1 η κανονικο μινι ΗΙ Φι.. γιατι εχω ενα τις Φιλιπς και ειμαι σχετικα ευχαριστιμενος για τιν ηλικια τους (10 χρονια...:happy: ) οποτε ενα νεοτερο μοντελο θα ηταν ιδανικο.. Φιλιπς FWM779 ειναι το ονομα του και αυτο ειναι το Λινκ

ομως... πρωτα απ'ολα δεν μπορεσα πουθενα να πετυχω τιν τιμη αυτου του μοντελου, αλλα απ'οτι τσιμπισα κανει περιπυ 300$........:dots: σαν ρεαλιστις που ειμαι δεν το πιστευω με τιποτα αυτο μεχρι να εξακριβοθει... (αν οντως κανουν τοσο 90% τα παιρνω:jump: )

επισης υπαρχει και η επιλογη να αγορασω εναν ενισχυτη με γυρω στα 300$ και να βαλω τα ηχεια που εχω τωρα (27 ΡΜΣ το καθενα) και αργοτερα να αγορασω αλλα ξεχωριστα και το πολλη να τα βαλω και τα 4 μαζι... αυτο εχει το πλεονεκτιμα του ενισχυτη που σε πολλες πειπτωσεις ειναι χρησιμο για παρτι κτλ κτλ... αλλα ειναι η ακριβοτερη λυση...

τεσπα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν πραγματικα ειναι τοσο τρελα τα μεγκαγορκσ 2,1 και 5,1 (300 500 ΡΜΣ) και αν μπορουν να παιξουν τοσο ψυλα οσο λενε (πραγμα που δεν μπορω να πιστεψω..) ... επισης αν ξερει κανεις την τιμη του στερεο που ανεφερα και ενα καλο σετακι ενισχυτη+ηχεια... ολα γυρω στα 200-300 ευρος....

ελπιζω να μην σας κουρασα πολλη:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Τα megaworks δεν τα έχω δει να δουλεύουν για να σου πω (εγώ έχω κάτι cambridge soundworks) αλλά γιά να πας σε ανεξάρτητες μονάδες οπως πχ Nad γιά ολοκληρωμένο ή σετ τελικού-προενισχυτή (αυτό για τα party που αναφέρεις,μιας και ο ολοκληρωμένος θα τα φτύσει στα ψηλά) και ηχεία B&W θα σου κοστίσει λιγο ως αρκετά παραπανω,αλλά η απόδοση είναι ανάλογη των χρημάτων που δίνεις.Οι ανεξάρτητες μονάδες πάντα έχουν πιθανότητα γιά καλύτερα αποτελέσματα.Πάρε μερικά cd,πήγαινε σε κάποιο audio κατάστημα (οχι αλυσιδα) και κρίνε μόνος σου.

καί βέβαια καλώς ήρθες.

Link to comment
Share on other sites

Nad γιά ολοκληρωμένο ή σετ τελικού-προενισχυτή (αυτό για τα party που αναφέρεις,μιας και ο ολοκληρωμένος θα τα φτύσει στα ψηλά)

:blink::help:

Ολοκληρομένος, τελικός προενισχυτής; δεν ξερω τι ειναι αυτο.... μπορεις να με βοηθίσεις λιγο?:innocent:

βασικα για φτισιμο ενισχυτων ξερω αλλα νομιζω οτι ειχε γινει γιατι ηταν πολυ παλιος... τωρα μπορεις να μου δειξεις πως μοιαζει ενα σετ τελικου προενισχυτη η καπιο τοπικ που να μου δωσει απαντισεις σε ολα αυτα?:alien: και καμια μαρκα να ψαξω γενικα... επισης θα παω να κοιταξω να δω τι εστι B&W ηχεία γιατι και αυτα πρώτη φορα τα ακουω....:upside:

Link to comment
Share on other sites

Με 200-300 ευρω δυστυχως δεν αγοραζεις πακετο που να ταρακουναει οπως θες.

Τα ναντ που σου προτεινει ο φιλος πιο πανω ειναι παρα πολυ καλα αλλα και αρκετα ακριβα.

Ο προενισχυτης απαιτει και τελικο ενισχυτη για να παιξει (καλυτερη αποδοση) ενω ο ολοκληρωμενος παιζει οπως ειναι. Τα λεφτα για τετοια συστηματα ξεφευγουν αρκετα.

Με 200-300 που εχεις παρε εναν ολοκληρωμενο αντε και ενα DVD player το πολυ.

μια καλη προσφορα ειχε το elephant με ραδιοενισχυτη Onkyo 100 watt rms + DVD Onkyo +

Bose Acoustimas 10 (4+1 x100 watt rms + active subgoufer) 1200 ευρω σε 24 ατοκες.

Τα λεφτα για καλα ηχεια ξεφευγουν...............

:(

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν θέλω ούτε μπορώ να αγοράσω ολόκληρο σετ ακομα...

θα παρω πρωτα τον ενισχυτη και θα βαλω τα ηχεια που εχω τωρα και αργοτερα οταν εχω δθνατοτιτα θα παρω και ηχεια... ειναι ενα μοδελο στο πλαισιο αν εχει κανεισ το περιοδικο ποθ κοστιζει 240 απο τιν σονυ και περνει 6*100W... μια χαρα δεν ειναι? θελω να εχει υποδοχες για 4 ηχεια τουλαχιστον και τουλαχιστον 100W.. εκεινω τι ειναι ενισχυτης η ολοκληρομενως? βασικα δεν καταλαβα ακομα την διαφορα...:confused: :...:

dvd no needed

γι'αυτο λογικα θα παρω εναν καλο ενισχυτη και ηχεια βλεπουμε:happy:

Link to comment
Share on other sites

Πάντως δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αλλά εγώ έχω ένα hi-fi SONY (RG330) με 2 ηχεία τριών δρόμων (240W σύνολο) τα οποία βαράνε αρκετά. Το είχα πάρει το Γενάρη ένανι 250. Έχει cd changer 3 cd, και παίζει MP3. Το ίδιο βγαίνει και με δυο ηχεία 120W (RG220) και με δυο ηχεία 240W νομίζω + ένα Subwoofer 120W (RG440s). Τα watt που σου λέω είναι σύνολο και φυσικά RMS.

Link to comment
Share on other sites

Για στερεοφωνικα είχα πολλη καλεσ εντυπωσεις κρινοντας απο το δικο μου ομως ειχα τιν τυχη να δω ενα νεο μοντελο σε εναν φιλο (απο την Philips και αυτό) και το ΜΑΧ του ήταν σαν το δικο μου μισο και 1/3... έχω 2 ηχεία 27RMS που δεν ειναι οτι καλυτερο ομως μια φορά έπαιζαν καλυτερα απο μοντελο που καινει 300$ τωρα. ίσως επειδή είχε ΜΑΧ και δεν άφινε ο ενισχυτής του στερεο να παει πιο δυνατα... εμενα στο ΜΑΧ παιζει χαλια τελιος αλλα σε εκεινων επειδη ηταν σαφώς πιο αδύναμος ήχος δεν έχανε πιοτιτα... και γιάυτο τα φοβάμε τα στερεο των 300$ αυτήν τη στιγμη:toomuchne

*ps δεν θέλω να παρω 4,1 5,1 2,1 κτλ γιατι διάβασα κατι τρομακτικα reviews για τέτια ηχεία που με ξενέρωσαν πολλη (χαλάει η πιότιτα στις μεγάλες εντάσης λόγο του μικροσκοπικού τους μεγέθους κτλ κτλ...) γιάυτο προτιμό να πάρω 2 μέτριου μεγέθους ηχεία...:devil:

Εδώ

βρίκα τα ηχεία των ονείρων μου:D τώρα και ενας καλός reciever και τέλος η δουλεια...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 02:54]

μα καντε και κανα search εδω μεσα.... :o

Στο net γενικά η στο site/forum αυτο:toomuchne

γιατί και στα δύο έχω κάνει και στο νέτ δύσκολα τα πράγματα γιατί όλοι λένε οτι τα ηχεία τησ τάδε μάρκας είναι καταπληκτικά κτλ κτλ και εδώ στο σίτε τίποτα δεν ήταν κοντα σε αυτό που ζίτησα... πρωσοπικές γνώμες απο άτομα ψάχνω όχι φυλλάδια και κολλιμένους εγκέφαλους του νετ:upside: :whistling

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.