Jump to content

death_stv

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by death_stv

  1. death_stv

    Δείξτε το κουτί σας...

    επελεξα και τις φωτο που δεν φαινονται τα πληκρολογια και ποντικια επίσης Turbo-x. To budget μου ήταν πολυ χαμηλό. και τα περισσότερα κομματια τα πήρα ελαφρως μεταχειρισμένα. εκτός της αντλίας. Σιγά σιγά θα τα αλλάξω. Το case μου κόστησε ~300-350 ευρώ.
  2. death_stv

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εντάξει!!! Με έστειλες!!!!! Δεν ξερω πότε θα το 3εκινήσω (δουλεια, παιδιά, διαβασματα, προπονήσεις, δικές μου προπονήσεις, και γυναίκα που και που ) αλλά σίγουρα εμπνέεις!!! Πολλά ευχαριστώ!!!!!!
  3. death_stv

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ευχαριστώ φίλε μου. Ξεκινώντας ανάποδα: 3. Ωραία η ιδέα σου. Τα προφιλάκια θα είναι το επόμενο βήμα. Μάλλον θα φτιάξω έναν οδηγό για να μπει εκεί για να βάλω φίλτρο από υαλοβάμβακα. Μαλλον από αποροφητήρα. 2. Τα λεντακια ειναι περιμετρικά αλλά όχι στην μερια που κοιτάς την οθόνη. έτσι το φως ειναι μόνο από κάτω και δεν σε επιρεάζει καθόλου. Το Stripe holder όμως μου αρέσει ούτος ή άλλως μιας και κάποια στιγμή η 2πλής όψεως ταινία θα χαλάσει (ας ειναι και 3Μ). 1. Ειλικρινά από σκόνη ειναι κομπλέ. Λίγο κάτω από το τζάμι αλλά μάλλον απο το κενό που έχω αφήσει στην μπροστινή μεριά στο ύψος των δίσκων για cd-rom ή το πιθανότερο για κανα fan controller. Εδώ λοιπόν ερωτώ. Τι μπορώ να φτιάξω για να βάλω τους δίσκους επάνω μπας και δεν φαίνονται έτσι μόνοι τους; Το υλικό δεν μας απασχολεί, Μέταλλο, πλέξυ, δόξα το Θεό τα πάντα δουλεύω.
  4. death_stv

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καταρχήν ευχαριστώ πολυ! Δυστιχώς τωρα δεν εχω πολλές φωτο από τις εργασίες μιας και η περισσότερη δουλειά έγινε σε ένα γκαράζ με μια λάμπα και μόνο απογεύματα λόγω δουλειάς. Βεβαια αν κάποιος θέλει να με ρωτήσει το οτιδήποτε εδώ είμαι. Σπάνια ως γράφων αλλά καθημερινά σαν αναγνώστης.
  5. death_stv

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να πάρω και εγω το θάρρος να δείξω το κουτάκι μου. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια οπότε σας παρακάλω μην flamάρετε πολύ. Το εγχείρημα ξεκίνησε μετά τον έρωτα που έφαγα με τα desk pcs. Έτσι λοιπόν αφού μέτρησα τον χώρο μου (λάθος εννοείται, μιας και η βάση δεν μπορούσε να περιστραφεί για 2 πόντους.) έφτιαξα το κουτί. Αυτό έγινε από λαμαρίνα μιας και το χρηματικό ήταν η βασική τροχοπέδη. Κάποια στιγμή θα γίνει αλουμίνιο. Επίσης φτιάχτηκε η βάση και βάφτηκε. Το κουβούκλιο κόπηκε σε πολλά σημεία και αφέθηκε να σκουριάσει λίγο για να φύγει η λαδίλα της μαύρης λαμαρίνας. Και μετά από βάψιμο και μονταρίσματα ξεκινήσαμε..... Το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
  6. death_stv

    Επιβεβαιώθηκαν τα επίσημα χαρακτηριστικά της NVIDIA GeForce GTX 960

    Απομενει να δουμε ποσο θα ισχ
  7. death_stv

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολύ softcore WoW μιας και το νέο expantion είναι πολύ ενδιαφέρον.......και πολύ Hearthstone!!!!!!
  8. death_stv

    Corsair Force LX 256GB SSD Review

    Μπ
  9. death_stv

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    εδω και πολυ καιρο The Crims L2C3 e-global και NFSMW και θα ξεκινήσω απο σήμερα και το Guild wars
  10. death_stv

    Περί ρακόρ ο λόγος

    ρε φιλαρακια μπορείτε να πείτε μερικά μαγαζιά στην αθηνα ή στον Πειραιά που να μπορώ να βρώ ρακόρ για το σύστημα της υπογραφής μου? αν οχι, να μου πείτε τι ακριβώς ρακόρ να βρω? σημείωση: χρησιμοποιώ σωλήνες 1/2" εξωτερικής διαμέτρου(από το πράκτικέρ)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.