spH3RiCal Posted March 23, 2012 #1 Share Posted March 23, 2012 Αποφασισα να βαλω ενα συναγερμο στο σπιτι αλλα η "οικονομικη" προσφορα του μαστορα πηγε στο 500αρικο+ οποτε λεω να το παλεψω μονος μου. Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τιποτα απο τον τομεα.. Αυτο που με καιει κυριως ειναι τα μοντελα, μαρκες κτλ.. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω, τι ειναι χρησιμο κτλ η παω για το φθηνοτερο και τελειωνει η ιστορια..? Εχει κανεις ασχοληθει με το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted March 23, 2012 #2 Share Posted March 23, 2012 Μια καπως πιο οικονομικη λυση ειναι τα προιοντα της Skylink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Posted March 23, 2012 Author #3 Share Posted March 23, 2012 Εχω βρει αυτο το πακετο , , , , , , ALARM-1 , , , ROISCOK, , , , που τα εχει ολα μεσα.. Με τη δικη μου ματια με καλυπτει απολυτα, το θεμα ομως ειναι οτι εγω ειμαι ασχετος οσο αφορα τους συναγερμους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Posted March 24, 2012 #4 Share Posted March 24, 2012 Εχω βρει αυτο το πακετο , , , , , , ALARM-1 , , , ROISCOK, , , , που τα εχει ολα μεσα.. Με τη δικη μου ματια με καλυπτει απολυτα, το θεμα ομως ειναι οτι εγω ειμαι ασχετος οσο αφορα τους συναγερμους.. το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις (που είναι και το πιο χρονοβόρο) είναι να ξεκινήσεις να περνάς καλώδια απο τα παράθυρά σου (για τις μαγνητικές επαφές) και απο τα υπόλοιπα σημεία που θα τοποθετήσεις τα ρανταράκια, στο σημείο που θα πάει η κεντρική μονάδα του συναγερμού. Έχεις να κάνεις με πολύ ψιλά καλώδια (πιο λεπτά απο το ποντίκι του pc σου), ακρυλική λευκή σιλικόνη για στηριξη στη γωνία των τοίχων και στην κορυφή ή στα σοβατεπιά, και αρκετή υπομονή. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα αναλάβει κάποιος στην περιοχή σου με γνώσεις στον προγραμματισμό της μονάδας (πιστευω πως αφού θα έχεις βγάλει τη μπουγάδα με τα καλώδια θα σε κοστολογήσει φθηνότερα για το υπόλοιπο της εργασίας) αλλιώς θα πρέπει να αρκεστείς στο βιβλιαράκι που θα πάρεις μαζί με το πακέτο, και απο σχετικό με ηλεκτρονικά φόρουμ, για περαιτέρω βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.