Jump to content



Δείτε κάτι πράματα στα Κινητά!!


morph

Recommended Posts

Πρίν λίγο κοίταξα την οθόνη του κινητού μου (το οποίο λειτουργούσε κανονικά) και έγραφε Incompatible Mobile :blink: ’λλα μυνήματα στο ξεκάρφωτο έχω δεί:

No network, SOS calls only σε περιοχές που πρέπει να πιάνει, αλλα Incompatible Mobile !!!!! :wall: :wall: :wall: :tw: :tw:

Ena reset κι εφτιαξε... αλλά Inompatible Mobile?!?!?!?!?! :upside:

Cosmote k Ericsson !!! :worship: :worship: :worship:

Τι να πείς :shutup:

Link to comment
Share on other sites

Sos Calls σημαίνει οτι δεν πιάνει το δίκυο σο π.χ GSM900 αλλα πιάνει το άλλο GSM 1800

όλες οι εταιρείες έχουν ένα μικρο ποσοστό 5% περίπου στο "άλλο" δίκτυο για να εξυπηρετούν τις επείγουσες 100,166,199 κλπ κλπ

Νο Network =εκτός δικτύου

τι κουφό έχουν αυτά?

μήπως βρέθηκες σε κάνα δίκτυο που παρείχε έξτρα ;info κυψέλης που το κινητό σου δεν υποστηρίζει?

Link to comment
Share on other sites

το 911=ναιν ουαν ουαν σου λεει τίποτα?

σε όλα τα εγκλήματα αυτό καλείς(στην αμερική)

το 112 είναι οι επείγουσες κλήσεις τς κοσμοέ παίρνεις λες ποια είναι η ανάγκη σου και σε αναδρομολούν τσάμπα σε προσβεστική εκαβ η τροχαια η αστυνομια

το 08 δε μου λέει τίποτα μήπωςτο ορίζεις εσύ?

Link to comment
Share on other sites

το 112 παιδιά μπορείτε να το πάρετε και από κινητό χωρίς login και χωρίς κάρτα SIM μέσα ....μόνο ελάχιστη μπαταρία αρκεί σ'ένα κινητό για να πάρεις το νούμερο

@darksaga έχεις λάβει ποτέ σου πληροφορίες κυψέλης?Νομίζω πως στην Ελλάδα κανένα δίκτυο δεν στέλνει τ΄τοιες πληροφορίες ακόμη από τα γνωστά τουλάχιστοναν εξαιρέσουμε φυσικά το σήμα ότι βρίσεσαι σε περιοχή κυψέλης.....

ρε παιδιά πως να λάβει κάτι το κιν χωρίς να το υποστηρίζει αν δεν το υποστήριζε δε θα μπορούσε καν να το παραλάβει morph μήπως το κιν το έιχες πουθενά στενάχωρα ή ήτταν κλειδωμένο?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και μπαρεί να το λάβει. Δοκίμασε να στείλεις βίντεο σε κινητό που δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο, ή δοκίμασε να στείλεις αρχείο word ας πούμε σε κινητό χωρίς υποστήριξη, και θα δεις αν θα το λάβει. Αν θα το διαβάσει είναι άλλο θέμα...

Link to comment
Share on other sites

Kati που βρηκα... τα σχολια δικα σας !

--Οι χρήστες συσκευών κινητής τηλεφωνίας στη μακρινή Νιγηρία έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται!

-Αρκετοί από μας δυσανασχετούμε όταν συνειδητοποιούμε ότι ο άνθρωπος που μας τηλεφωνεί δεν θέλει να δούμε τον αριθμό από τον οποίο καλεί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συστηματικά δεν απαντούν στις κλήσεις αυτές.

Πολλές φορές το ίδιο συμβαίνει και στις περιπτώσεις που ο αριθμός από τον οποίο πραγματοποιείται η κλήση είναι άγνωστος.

Για άλλους λίγο και για άλλους πολύ, η συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη και μάλλον κατανοητή.

'Oμως αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στη Νιγηρία ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Μια φήμη, που εξαπλώθηκε ταχύτατα στην πόλη Lagos, έχει τρομοκρατήσει τους Νιγηριανούς, καθώς θέλει όλους όσους απαντούν σε κλήσεις από ορισμένους «αριθμούς-δολοφόνους» να πεθαίνουν στο λεπτό!

Επιπλέον, έχει ήδη δημιουργηθεί ήδη μια λίστα από τηλεφωνικούς αριθμούς που υποτίθεται ότι προκαλούν άμεσο θάνατο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στις Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, τόσο οι ειδικοί, όσο και οι εκπρόσωποι των εταιριών που διαχειρίζονται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έχουν προσπαθήσει να καθησυχάσουν το κοινό, εξηγώντας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι δεν είναι δυνατόν ένας θάνατος να προκληθεί από ένα τηλεφώνημα.

Δύο είναι οι πιο λογικές πιθανότητες: ή η Νιγηριανή τηλεόραση έδειξε πολλές φορές σε επανάληψη τη γνωστή ταινία «The Ring» (όπου πεθαίνουν όλοι οι θεατές μιας «καταραμένης» βιντεοκασέτας), ή το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας αποφάσισε να ανακοινώνει στους φορολογούμενους τα χρέη τους τηλεφωνικά!

Link to comment
Share on other sites

Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε στον κινηματογράφο και να μην βλέπετε την ώρα να έρθει επιτέλους η στιγμή του διαλείμματος;

Αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα έχουν όσοι παρακολουθήσουν το φεστιβάλ των μικρότερων ταινιών στον κόσμο!

Δε σας πείθει;

Μάθετε λοιπόν ότι το φεστιβάλ του Cardiff περιλαμβάνει εννέα ταινίας κάθε μια από τις οποίες έχει διάρκεια δεκαπέντε δευτερολέπτων, ενώ συνολικά η προβολή δεν διαρκεί πάνω από 3 λεπτά.

Η προβολή των ταινιών θα γίνει σε ένα από τα μικρότερα σινεμά στον κόσμο, το οποί έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση και χωράει μόλις δύο θεατές.

Πρόκειται για ένα γεγονός που ξεκινάει σήμερα στην Ουαλία και θα διαρκέσει δύο μέρες, στα πλαίσια μιας προσπάθειας να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη κινηματογραφικού υλικού για κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα, ο νικητής της εν λόγω εκδήλωσης θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη δική του (μεγαλύτερης διάρκειας βέβαια) ταινία με προσωπικό που θα αποτελείται από επαγγελματίες του είδους, αλλά και να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Επιπλέον, για την προώθηση του σκοπού τους, οι διοργανωτές έχουν επιστρατεύσει και αρκετούς ειδικούς που θα παραβρίσκονται στο χώρο του φεστιβάλ και θα δίνουν συμβουλές σε κάθε ενδιαφερόμενο για την κατασκευή μιας ταινίας κατάλληλη για download σε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DarkSaga

Sos Calls σημαίνει οτι δεν πιάνει το δίκυο σο π.χ GSM900 αλλα πιάνει το άλλο GSM 1800

όλες οι εταιρείες έχουν ένα μικρο ποσοστό 5% περίπου στο "άλλο" δίκτυο για να εξυπηρετούν τις επείγουσες 100,166,199 κλπ κλπ

Νο Network =εκτός δικτύου

τι κουφό έχουν αυτά?

μήπως βρέθηκες σε κάνα δίκτυο που παρείχε έξτρα ;info κυψέλης που το κινητό σου δεν υποστηρίζει?

Οχι σπίτι ήμουν. Το "μύνημα" το εμφάνησε στα καλά καθούμενα. Τώρα, για να μου στείλει κάποιος κάτι μη συμβατό, δε νομίζω οτι θα εμφανιζόταν στο κινητό μου και μάλιστα να μην μπρώ να καλέσω! :wall::mad:

paschalia θα μας τρελάνεις τελείως, το έχω ξαναπεί:laughing: :laughing: :p:eek: Πού τις ξετρυπώνεις αυτές τις "ειδήσεις"?!?

Link to comment
Share on other sites

Οτι ειδηση βαζω ..την παιρνω ειτε απο το pathfinder ,ειτε απο το σαιτ της ερτ (απο το οποιο τα παιρνει το pathfinder).

Δεν καθομαι ιδιαιτερα να οργωνω το νετ για να βρισκω οτι κουφη ειδηση υπαρχει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.