Jump to content



Δεν βλεπει τα αντιγραφα ασφαλειας ο υπολογιστης...


abc

Recommended Posts

καλημερα παιδια. πριν 5 μερες δεν ειχα τι να κανω και αρχισα να μπαινω σε σκοτεινα μονοπατια (για μενα)...κατεβαζα προγραμματακια (απο τα καλα...) ετρεχα κατι αρχειακια (δεν ηξερα τι εκανα) κτλ...λοιπον...Εκανα τον υπολογιστη π#%&*^α. Παω να κανω επαναφορα συστηματος και δεν βλεπει τον εξωτερικο δισκο.:wall: Μπαινω απο το υπολογιστης στο δισκο(εκει τον βλεπει) τον διαβαζει μια χαρα. Αλλα η επαναφορα νιετ!!! Ε λεω θα προσπαθησω να κανω φορματ και μετα αν τα καταφερω...θα τον δει. Κανω φορματ(πρωτη φορα-τα καταφερα?) και παω να δω την επαναφορα...νιετ!!! Τωρα?:help: Και αλλη μια ερωτηση γιατι δεν ξερω αν εκανα σωστο φορματ. Στην εγκατασταση των windows μου εβγαλε 3 δισκους. τον εξωτερικο ,τον c και εναν αλλο που ελεγε system reserved. Επιλεγωντας τον c πατησα φορματ και οχι delete. Σωστo ειναι? Επρεπε να κανω κατι το partision system reserved? (δεν το πειραξα αυτο). Συγνωμη αν ειμαι κουραστικος αλλα ειμαι ασχετος και διαβαζοντας διαφορα στο net μπερδευτηκα περισσοτερο.:). Σας ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω την βοηθεια σας.:help:

Link to comment
Share on other sites

Μετά το φορμάτ λες ότι πάλι δεν βλέπει τον εξωτερικό δίσκο.

Drivers έχεις περάσει;

Ο δίσκος μετά το φορμάτ φαίνεται στο ο Υπολογιστής μου;

Το back up το έκανες μέσω windows?

Οσο για την διαδικασία του φορμάτ σωστά φαίνεται να τα έκανες αν κατάλαβα καλά. Τσέκαρε μία αν έχεις κανένα φάκελο Windows.old αν και δεν το νομίζω καθώς επέλεξες φορμάτ.

Link to comment
Share on other sites

Στο υπολογιστης μου φαινεται ο δισκος , μπαινω κανονικα και τον διαβαζω.

Δεν τον βλεπει στο αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα συστηματος ωστε να κανω επαναφορα στην προηγουμενη κατασταση.

windows.old δεν εχω φακελο. το partision system reserved πρεπε να το κανω φορματ και αυτο? Drivers δεν εχω πειραξει τιποτα απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη(2 χρονια). Mονο εχω περασει μιας καρτας ηχου που πηρα αργοτερα. Ουτε bios. Back up εχω 2. Απο Windows και τα 2. Αλλα καποια στιγμη μου ειπε οτι το τελευταιο back up δεν πραγματοποιηθηκε με επιτυχια.

Link to comment
Share on other sites

Το partision system reserved περιέχει τον bootloader. Το φτιάχνουν μόνα τους τα win. Οπότε και να το έσβηνες δεν θα ήταν θέμα αφού θα τα ξαναπέρναγες.

Τώρα για το θέμα ότι δεν βλέπει τον δίσκο στο restore

Ο δίσκος εμφανίζεται ως local στο Ο Υπολογιστής μου ή σαν Removable Drive?

Επίσης απο ότι κατάλαβα drivers δεν έχεις περάσει και δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες αν έχεις κανένα θαυμαστικό σε κάποια συσκευή

Επίσης με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή την απάντηση

I've found the problem. You need to go to administrative tools in control panel and go to 'Create and format hard disk partitions'. For some reason windows backup doesn't see partitions that are marked as 'Active' so all you have to do is set the active partition to one that you dont want to use for the backup. Job done ;)

σε αυτό το θέμα

Windows 7 backup setup does not 'see' local hard drives

Link to comment
Share on other sites

Μοναδες σκληρων δισκων(2)

τοπικος δισκοσ (C:) Expension drive(E:).

Διαχειριση συσκευων------>Αλλες συσκευες------->! ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου(Universal Serial bus-USB)!

Mονο αυτο το θαυμαστικο εχει. (ειχα αλλο ενα αλλα οταν του περασα τον driver της καρτας γραφικων εσβησε.)

αυτο το ειχα δει κι εγω αλλα ηταν απο παλια. και δεν ξερω ποιον driver να περασω γι΄αυτο το ειχα αφησει ετσι.

Θα διαβασω το λινκ που μου δινεις...

Link to comment
Share on other sites

κατέβασε το slimdrivers από εδώ SlimDrivers DriverUpdate - Update Drivers for Windows 7, XP, and Vista, κάνε install και μετά τρέξε το να σου βρει όλους τους drivers για το pc σου, και μετά κάνε install ένα-ένα

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21689]abc[/MENTION] και καλά κάνεις

Δε μου λες πήγες στο site, επέλεξες το λειτουργικό σου και κατέβασες τον drivers αλλά τίποτα; Τι έγινε δεν έκανε εγκατάσταση ή παραμένει το θαυμαστικό;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.