Jump to content

Καθαρισμα Ceramique???

Daidalos

Recommended Posts

Παιδες βοηθεια! Ετοιμαζω την MAX3 για rma και δεν ξερω με τι να καθαρισω την ceramique απο το mosfet. Eιχα βαλει λιγη στην μεση και logo στις ακρες για να μπουν οι ψυκτρες(the hipro way) και τα πολλα εφυγαν απλα εχει μεινει μια ασπριλα που δεν φευγει με οινοπνευμα που ηταν το μονο διαθεσιμο στο σπιτι. Καμια ιδεα??

Καλως θα προμηθευω αυριο! Αντε να ερθει h αντικαταστατρια γιατι η AI7 δεν με χωνευει!

Επρεπε να εχω ψηφιακη να δειτε το ψημενο μος. Εχει καει και το pcb γυρω γυρω(ειναι και ο λογως που ανυσυχω για το rma...).... Ταγκαν και μαμακιες.... Στην πρωτη στραβη της Δεη καηκε και πηρε μαζι και τη μητρικη!

Δαίδαλε,το ασετόν που θα πάρεις κοίτα να είναι απο φαρμακείο καθαρό, όχι αυτό που ξεβάφουν οι γυναίκες τα νύχια τους, περιέχει νερό και χρώμα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν το ζεστανεις ισως να μαλακωσει και να φυγει ευκολοτερα

Μαλλον δεν καταλαβες! Η κεραμικ εχει φυγει απλα εχει μεινει λευκος χρωματισμος πανω στα μος. Πιστευω οτι θα κανει δουλεια το νεφτι η το ασετον. Θα παρω αυριο και θα δω!

με ταγκαν την επαθες? μαλιστα.....καπου πηρε το ματι μου και κατι συγκριτικα,μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο κορυφαιο οσο λενε? εγω τεινω να παρω ενα enermax το 465

Εγω παντως μολις ηρθε απο rma το πουλησα το ταγκαν και πηρα το enermax EG475AX-VE και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερο του ταγκαν σαν κατασκευη και δινει πολυ καλυτερες τασεις!

Αρχική απάντηση από JiMk

Δαίδαλε,το ασετόν που θα πάρεις κοίτα να είναι απο φαρμακείο καθαρό, όχι αυτό που ξεβάφουν οι γυναίκες τα νύχια τους, περιέχει νερό και χρώμα.

Κυριως λαδι περιεχει και οχι χρωμα γι'αυτο και δεν κανει την ιδια δουλεια με το καθαρο ασετον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.