Jump to content

αγορά πάστας, από που;

Recommended Posts

Posted

Μου τέλειωσε η πάστα και θα πρέπει να πάρω άλλη.

έχω καταλήξει στην Artcic MX2 ή την Artic Silver 5.

Κυρίως ψάχνω την πρώτη.

Έχετε υπόψη κανένα μαγαζί που να διατίθεται; (και αθήνα) και σε νορμάλ τιμή;

Π. δεν την έχει, e-shop μετά από 15 μέρες (και τα 2 θέλω να τα αποφύγω), visionstudio έχει τη συσκευασία των 30γρ. που είναι πολλά. Στα άλλα δεν υπάρχει.

Υπόψη ότι είμαι θεσσαλονίκη και δε με ψήνει να πληρώσω +5 για μεταφορικά (οπότε το eworld απορίπτεται). μπορώ να την πάρω ΚΑΙ από αθήνα, αφού έχω άτομο να την πάρει.

είδα και στο γερμανικό amazon (όπου θα τη στείλω σε φίλο στη γερμανία) αλλά η τελικά διαφορά είναι σχετικά μικρή.

Posted
Τερκενλή πήγες;

Εχει καλές πάστες εκεί!

όχι, παίρνω από αλλου που ειναι πιο φτηνές :p

ο τερκενλής έχει καλά τσουρέκια! (κόβεσαι :D)

@venom είδα και στο Εbay, βγαίνουν πολύ ακριβές με τα μεταφορικά που βάζουν.

[MENTION=1318]leros2004[/MENTION], πολύ καλύτερη, αλλά και πολύ ακριβότερη...

Posted

Θα ήταν καλή φάση αν μπορούσες να πεις και σε κανα φιλαράκι σου που να χρειάζεται και αυτός να έπαιρνε μία και να μοιραζόσασταν τα μεταφορικά.Οπότε και θα σου ερχόταν μια χαρά.

Posted
Τερκενλή πήγες;

Εχει καλές πάστες εκεί!

lol :) Εγώ από περίπτερο πάω και παίρνω :p

Posted

arctic silver 5 είναι παρελθόν για μένα.πάρε mx-2/3/4 και είσαι αρχηγός,καθόλου cure time :)

Posted

Μάλλον θα την πάρω από το γερμανικό amazon (με δωρεάν μεταφορικά) και θα μου την στείλει ένα φιλαράκι απο γερμανία (με μεταφορικά κάτω από 1 ευρώ :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.