Jump to content



Κιτ καθαρισμού Inkjet κεφαλής


neuromancer

Recommended Posts

Καταζητείται το ακόλουθο γιατί δεν θέλω να λερώσω τα χέρια μου και να μπλέξω με "ζουμιά":

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007K95WA2/[/ame]

Ο Αγγλος δεν το στέλνει Ελλάδα. Αν ξέρετε κατάστημα Ελλάδα που το έχει ή κάποιος Labίτης από UK μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω μερικά ακροφύσια βουλωμένα άσχημα και το deep clean δεν τα παλεύει με τίποτα.

Μπορώ να μεταφέρω το ποσό τραπεζικά ή όπως βολέψει. (20 ευρώ είναι για ένα kit)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν το πας old school και να ρωτήσεις την εταιρία που ακριβώς το βρίσκεις στην Ελλάδα;

Θα σου δώσουν στοιχεία του εισαγωγέα και από κει ρωτάς που μπορείς να το προμηθευτείς.

Link to comment
Share on other sites

έριξα ήδη παραγγελία - 18.5 λιρόνια με μεταφορικά

Είπα να αποφύγω τα διάφορα χημικά (καθαρή βενζίνη, ajax με διπλάσιο αμμωνιαζόλ, ισοπροπυλική αλκοόλη, κτλ καθώς άλλοι λένε είναι ΟΚ, άλλοι λέγε θα διαβρώσουν τα πλαστικά κτλ μέρη της κεφαλής, και γενικά μια ασυμφωνία απόψεων). Τελευταία δεν είμαι και πολύ της υπομονής και διάλεξα την εύκολη λύση. Για να δούμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Άστα να πάνε! Ο εκτυπωτής δεν ανάβει. Το έπαθε μετά την παραγελλιά του καθαριστικού. Τον άναψα και ενώ στιγμιαία άναψαν τα διάφορα led στο panel, ξαναέσβησαν. Τροφοδοτικό δεν είναι, το τσέκαρα, είναι modular, βγαίνει εύκολα.

Ψάχνοντας για παρόμοια, μερικοί λένε ότι μετά από πολλλά deep clean της κεφαλής, ξεχειλίζει ένα δοχείο όπου φτύνει μελάνι για να καθαρίσει και αυτό στάζει στην πλακέτα και προκαλεί βραχυκύκλωμα.... go figure!

Ποιος είναι συμβατός με MP610; Έχω 1 σετ μελάνια canon σχεδόν γεμάτα, extra μαυρο canon σφραγισμένο, και κιτ καθαρισμού επίσης σφραγισμένο.

Λέω να χτυπήσω έναν 5250.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.